Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
2016 Yılı İçinde Sinema'da Seyretmek İstediğim Filmler Listesi..

22.1.16 - The Revenant
26.2.16 - Gods of Egypt
25.3.16 - Batman & Superman
22.4.16 - The Huntsman Winter's War
19.5.16 - X - Men Apocalypse
3.6.16 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
10.6.16 - Warcraft
10.6.16 - Now You See Me 2
10.6.16 - The Conjuring 2
1.7.16 - Independence Day: Resurgence
7.10.16 - Gambit
14.10.16 - Inferno
18.11.16 - Fantastic Beasts and Where to Find Them
16.12.16 - Star Wars & Rogue One
23.12.16 - Assassin's Creed

İzlediklerim :

The Revenant : Filmin ilk kısmı çok etkileyici.İnanılmaz bir hayatta kalma mücadelesi var.Psikolojisini bozabilir bir insanın ki sinema da bunu net gördüm izleyenlerden.ikinci kısım daha durgun.sıkıcı biraz.uzun bir film.ama çok iyi film.gerek doğa çekimleri gerek hikaye..filmi izlerseniz belgeselinide muhakkak izleyin derim.

Gods of Egypt : Görsel Efektler çok iyi,Mısır çok iyi şekillenmiş,kesinlikle 3D izleyin.fakat bence oyuncular hiç uymamış,yanlış seçimler olmuş.film 127 dk olmasına rağmen ben sonlara doğru çok sıkıldım,uzun geldi.

Batman & Superman : Filmin ilk kısmı çok sıkıcıydı.Ben Affleck'li Batman hiç olmamış hiç yakışmamış çok kötü.filmin ikinci kısmı ise harikaydı.Superman,Wonder Women çok iyidiler.Özellikle Lex Luthor Dehşet karakter ve oyunculuk.filmi genel olarak beğendim.birde Soundtrack'lar az kullanılmış.

The Conjuring 2: Filmi çok beğendim.inanılmaz bir tat bıraktı bende.korku filmini çok iyi yapıyor bu James Wan.harikaydı.ayrıca üçüncüsü yapılacakmış buda çok iyi haber.

X - Men Apocalypse : Filmde maşallah çok efekt var,abartmışlar yani.film güzeldi,özellikle mısır varsa işin içinde bayılırım.birçok ana karakteri bu filmde daha çocukluklarında görüyoruz.bu arada film bittiğinde yazılar bitince bir sahne var.bilginiz olsun.

[YOUTUBE]df2VrzS1HCs[/YOUTUBE]

Yeni fragman.Eski filmi çok severim ama bu film iş yapmaz.fragman bile ilgi çekici değil.Haluk Bilginer oynuyor bu filmde ama iki fragman da da görünmedi.

[YOUTUBE]blAKCJcXC5c[/YOUTUBE]

Kod Adı Anthropoid İkinci Dünya Savaşında Nazi Birliği Liderlerinden Reinhard Heydrich'in Çek Ajanlar Tarafından Suikastini Anlatıyor.İlgi Çekici bir Film.Sevdiğim Tarz.

Çok gzl film Arşivi yapmışsınız.
Korku sever biri olarak izlediğim bütün korku filimleri eklemişsiniz, gerçekten korku film severler bunları izlemeli bence.

Çok gzl film Arşivi yapmışsınız.
Korku sever biri olarak izlediğim bütün korku filimleri eklemişsiniz, gerçekten korku film severler bunları izlemeli bence.

Teşekkürler.hoşgeldiniz.sizinde varsa benim eklemdiğim izlediğiniz korku filmi varsa beklerim.tabi ki genel paylaşım da beklerim.ayrıca konuya verdiğiniz değerli önem için ayrıca teşekkür ederim.:cici::cici:

Star Trek’in Genç Yıldızı Anton Yelchin Hayatını Kaybetti

anton-yelchin-banner.jpg

Star Trek filmiyle ünlenen ABD’li oyuncu Anton Viktorovich Yelchin, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.​

ABD’nin yıldızı en parlak genç aktörleri arasında gösterilen Anton Yelchin başarılı bir oyuncuydu ve 27 yaşındaydı.​

Yelchin’in amenajeri Jennifer Allen, hayatını kaybettiğini doğrularken ünlü ismin hayatını kaybetmesi sinemaseverleri yasa boğdu.

Anton-Yelchin-Net-Worth.jpg

Anton Yelchin kimdir?

Anton Viktorovich Yelchin (d.11 Mart 1989) Rus kökenli ABD’li aktördür. Kariyerine 90’larda değişik televizyon dizilerindeki rollerle ve ikisi de 2001 yılında gösterime giren Along Came a Spider ve Hearts in Atlantis filmleriyle başladı. Yelchin, sonradan TV serisi Huff’ta görüldü. House of D, Alpha Dog, Star Trek, Star Trek Into Darkness, Terminator Salvation, The Smurfs, Fright Night ve Like Crazy’de yer aldı. Yelchin’in çocuk yaşta yer aldığı Steven Spielberg yapımı Taken dizisi kariyerinde dönüm noktası olmuştur.

[YOUTUBE]rSQWO5REZbU[/YOUTUBE]

Star Trek’in Genç Yıldızı Anton Yelchin Hayatını Kaybetti – FRPNET

2016 Yılı İçinde Sinema'da Seyretmek İstediğim Filmler Listesi..

22.1.16 - The Revenant
26.2.16 - Gods of Egypt
25.3.16 - Batman & Superman
22.4.16 - The Huntsman Winter's War
19.5.16 - X - Men Apocalypse
3.6.16 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
10.6.16 - Warcraft
10.6.16 - Now You See Me 2
10.6.16 - The Conjuring 2
1.7.16 - Independence Day: Resurgence
7.10.16 - Gambit
14.10.16 - Inferno
18.11.16 - Fantastic Beasts and Where to Find Them
16.12.16 - Star Wars & Rogue One
23.12.16 - Assassin's Creed

İzlediklerim :

The Revenant : Filmin ilk kısmı çok etkileyici.İnanılmaz bir hayatta kalma mücadelesi var.Psikolojisini bozabilir bir insanın ki sinema da bunu net gördüm izleyenlerden.ikinci kısım daha durgun.sıkıcı biraz.uzun bir film.ama çok iyi film.gerek doğa çekimleri gerek hikaye..filmi izlerseniz belgeselinide muhakkak izleyin derim.

Gods of Egypt : Görsel Efektler çok iyi,Mısır çok iyi şekillenmiş,kesinlikle 3D izleyin.fakat bence oyuncular hiç uymamış,yanlış seçimler olmuş.film 127 dk olmasına rağmen ben sonlara doğru çok sıkıldım,uzun geldi.

Batman & Superman : Filmin ilk kısmı çok sıkıcıydı.Ben Affleck'li Batman hiç olmamış hiç yakışmamış çok kötü.filmin ikinci kısmı ise harikaydı.Superman,Wonder Women çok iyidiler.Özellikle Lex Luthor Dehşet karakter ve oyunculuk.filmi genel olarak beğendim.birde Soundtrack'lar az kullanılmış.

The Conjuring 2: Filmi çok beğendim.inanılmaz bir tat bıraktı bende.korku filmini çok iyi yapıyor bu James Wan.harikaydı.ayrıca üçüncüsü yapılacakmış buda çok iyi haber.

X - Men Apocalypse : Filmde maşallah çok efekt var,abartmışlar yani.film güzeldi,özellikle mısır varsa işin içinde bayılırım.birçok ana karakteri bu filmde daha çocukluklarında görüyoruz.bu arada film bittiğinde yazılar bitince bir sahne var.bilginiz olsun.

Independence Day: Resurgence : 20 sene sonra teknoloji,beyin ve hayalgücü inanılmaz ilerledi.harika film yapmışlar.IMAX izleyin kesin.filmde w.smith hariç herkes vardı,aradaki geçişleri bağlantıları çok iyi yapmışlar.ve bu sefer sıra bizde.3. Filmde artık savaşma saldırma sırası insanlarda..Kadronun bozulmaması,konuya bağlı kalınması,ve inanılmaz teknoloji.harika.

Teşekkürler.hoşgeldiniz.sizinde varsa benim eklemdiğim izlediğiniz korku filmi varsa beklerim.tabi ki genel paylaşım da beklerim.ayrıca konuya verdiğiniz değerli önem için ayrıca teşekkür ederim.:cici::cici:

Hoşbulduk,Rica ederim, Tabiki eklerim izlediğim sizin eklemediğiniz,ve vizyona giren yeni filmlerden de eklerim :cici:

Doctor strange bugun bakmistik daha sanirim sonbaharda gosterimde olacak degil mi : )

Geri