Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
evet son bir iki sayfadaki fragmanların filmlerini sabırsızlıkla bekliyorum ve hepsini sinemada izleyecem kısmetse

Nixie

Star Wars'a bu pazar gidiyorum anca fırsatım oluyor yoksa sabırsızlanıyorum şu an bile :d X-Men zaten benim en iyilerimden biri, Tarzan'ı gördüm o da fena merak uyandırdı. :p

Divine Heart

Spectre / James Bond 24 : izlemeni kesinlikle tavsiye ediyorum
The Last Witch Hunter : Konu ve kadrosu iyi ancak esas kız biraz saçma olmuş

Ben izledim ilk başta ki giriş çok iyiydi ama sonrası bana basit geldi bu zamana kadar yeni filmle gelen James Bond üstüne bir şeyler eklemeliydi ben basit buldum. Etkilemedi beni. Görevimiz Tehlike 5 daha sarmıştı beni :)

Ben izledim ilk başta ki giriş çok iyiydi ama sonrası bana basit geldi bu zamana kadar yeni filmle gelen James Bond üstüne bir şeyler eklemeliydi ben basit buldum. Etkilemedi beni. Görevimiz Tehlike 5 daha sarmıştı beni :)

Yeni birşeylerden kastın uçabilmesi yada devasa yeşil bir canavara dönüşmesimi
Konusu MI6 istihbarat filmi gerçeklik sınırları dahilinde vurdulu kırdılı bir filmdi

Film konusunda tavsiye istersen seslenmen yeterli

Yeni birşeylerden kastın uçabilmesi yada devasa yeşil bir canavara dönüşmesimi
Konusu MI6 istihbarat filmi gerçeklik sınırları dahilinde vurdulu kırdılı bir filmdi

Film konusunda tavsiye istersen seslenmen yeterli

Vurdulu kırdılı tamam ama ben şu açıdan düşündüm. Hızlı ve Öfkeli 7 yi izlemişssindir. Adamlar her seride arabalarla aklın sınırını zorlayacak kovalamacalara giriyorlar. Bir şeyler katıyorlar yani. Tabi ne yapacaklarını bilemem ama gerçeklik sınırını farklı şekillerde işleyebilirlerdi. Mesela Görevimiz Tehlike 5 te bu şekildeydi. Ama James B. Beklentim gibiydi. Tabi ki kişiden kişiye değişir bu :) Teşekkürler önerin içinde :)

Vurdulu kırdılı tamam ama ben şu açıdan düşündüm. Hızlı ve Öfkeli 7 yi izlemişssindir. Adamlar her seride arabalarla aklın sınırını zorlayacak kovalamacalara giriyorlar. Bir şeyler katıyorlar yani. Tabi ne yapacaklarını bilemem ama gerçeklik sınırını farklı şekillerde işleyebilirlerdi. Mesela Görevimiz Tehlike 5 te bu şekildeydi. Ama James B. Beklentim gibiydi. Tabi ki kişiden kişiye değişir bu :) Teşekkürler önerin içinde :)

Görevimiz tehlikede diğerlerinden farksızdı.
Hızlı ve öfkeli bambaşka ama James Bond fena değildi
Kızıl Tepe filmini izlemeni tavsiye ederim

Star Wars'a bu pazar gidiyorum anca fırsatım oluyor yoksa sabırsızlanıyorum şu an bile :d X-Men zaten benim en iyilerimden biri, Tarzan'ı gördüm o da fena merak uyandırdı. :p

kesinlikle film söleni olacak 2016.inşallah hayal kırıklığı olmaz filmler.

Star Wars zaten perşembe girdi vizyona ve bilet bulmak zor en azından hafta sonu.ben bir ay önce aldım.hem bugün hem pazar gidicem filme.

tarzanı ben pek beğenmem.fakat bu fragman benide cezbetti.umarım güzel olur.

x Men tartışılmaz zaten.fragmanı beğenmesemde film güzel olacaktır.

elimde Sean Connery'nin oynadığı tüm James Bond 'lar mevcut.eski filmler daha heyecan verici.çünkü dönem filmi.yani o zamanlar teknoloji çok gelişmemiş olduğu için filmde geçen hayali icatlar çok ilgi görüyordu.ama şu an öyle değil.teknoloji bizim için bazı efektler için yeterli gelmiyor.birde sanki Daniel Craig tam James Bond olamadı yakışmadı gibi.bir önceki filmde fena başlamamış sonu çok saçma bağlanmıştı.daha spectre yi izlemedim izleyince yorumu yapıcam.

Star Wars

Filmin içieriğini anlatmadan bir kaç yorum yapayım.

film güzeldi.özlemişim.

Bir çok sahne sinema da alkış aldı.

filmde süprizler var.

ikinci film daha iyi olacak ki aydınlatılması gereken çok konu var.

benim özelimde tek hayal kırıklığım Kylo Ren oldu.

Imax inanılmaz bir deneyim.

Assassin’s Creed Filminden İlk Resmi Görüntü Geldi!

assassins-creed-movie-banner.jpg

Geçtiğimiz aylar içerisinde Assassin’s Creed filminin setinden gelen birkaç kaçak fotoğraf görmüştük ve nihayet filmden ilk resmi görüntü de geldi.

Entertainment Weekly’nin paylaştığı fotoğrafta, başrol Michael Fassbender ve rol arkadaşı Ariane Labed‘i görüyoruz.

Entertainment Weekly’e konuşan Fassbender, oyunu daha önce oynamadığından şu sözlerle bahsediyor: “Bu rol için teklif ilk geldiğinde karakterlerin fizikselliği hakkında bir fikir edinebilmek için oyunları oynadım. Özel bir şeyler yakalamak için çabalıyoruz. Bu konseptin gerçekten çok özel olduğuna inanıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hayranlar gerçekten çok tutkulu, istekleri konusunda çok netler ve tarihi detayların doğru olmasını bekliyorlar. Eğlence ögesini de gerçekten ön planda tutmak için uğraşıyoruz. Gerçekten özel bir şey için sıkı çalışıyoruz.”

assassins-creed.jpg

Assassin’s Creed 21 Aralık 2016‘da vizyona girmeye hazırlanıyor. Ekipte Michael Fassbender’ın yanı sıra, Macbeth’de de birlikte çalıştığı yönetmen Justin Kurzel ve rol arkadaşı Marion Cotillard, Michael K. Williams (Ghotsbusters), Jeremy Irons (Batman v Superman: Dawn of Justice), Brendan Gleeson (Calvary) ve Ariane Labed de (The Lobster) yer alıyor.

Assassin's Creed Filminden İlk Resmi Görüntü Geldi! - FRPNET

vay vay vay.son zamanların en iyi yönetmeni bu dünyada en çok ilgimi çeken hikayenin filmini çekiyormuş.

Christopher Nolan ikinci dünya savaşının en önemli sahnelerinden biri olan Dunkirk ( dunkerque ) filmini çekiyormuş.muazzam.merakla bekliyorum.

dunkerque tahliyesi yada bir başka deyişle Dinamo operasyonu.

dunkerque de sıkışıp kalan 400 bin ingiliz askerinin 26 mayıs -4 haziran arasında ki kurtarılma hikayesini anlatacak film 21 temmuz 2017 de gösterimde.

2016 ve 2017 coştu bence sinema açısından :)

Benedict Cumberbatch’i İlk Kez Büyülü Doctor Strange Olarak Gördük

doctor-strange-banner.jpg

Doctor Strange filminin çekimlerinin başladığı günden beri ilk görüntüler bizleri heyecanlandırmıştı ancak Benedict Cumberbatch‘i Stephen Strange olarak görmeyi büyük bir merakla bekliyorduk.

Nihayet Entertainment Weekly’nin paylaştığı fotoğraflarla, Doktor’un Sanctum Sanctorum’una ilk adımımızı atıyoruz.

doctor-strange-1.jpg

doctor-strange1.jpg

Filmle ilgili “Doctor Strange’de her türlü delilik var,” yorumunu yapan Cumberbatch sözlerine şöyle devam ediyor: “Düşmek, uçmak, atlamak, zıplamak, dövüşmek, bir şeyleri yumruklamak, bir şeylerden yumruk yemek. Gerçekten çok sert ve karmaşık.”

doctor-strange-room.jpg

doctor-strange-hands.jpg

Yönetmen Scott Derrickson ise projeyle ilgili hislerini şu sözlerle açıklıyor: “Hala bu filmi çekiyor olmanın şokundayım. Hala birinin kapıma gelip “Bu film bizim için fazla garip, bunu yapamayız.” demesini bekliyorum.”

doctor-strange2.jpg

Çizgi romanın takipçileri, Stephen Strange’in New York’un Greenwich Kasabası, 177A Bleecker Sokak’taki üç katlı konağı Sanctum Sanctorum’a aşinadır. Çizimlerde Strange’in konağının yanı sıra, ellerini kullanamamasına neden olan ve onu mistik sanatlara iten kazaya dair ipuçları da yer alıyor.

Scott Derrickson’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, oyuncu kadrosunda ise Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton ve Chiwitel Ejiofor gibi isimlerin yer aldığı Doctor Strange 4 Kasım 2016‘da vizyona girecek.

ew-strange.jpg

Benedict Cumberbatch'i İlk Kez Büyülü Doctor Strange Olarak Gördük - FRPNET

Geri