Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
j18yqD.jpg

Ön Satıştan Zorda Olsa Biletimizi Aldık.

19.12.15 Saat 18.00
20.12.15 Saat 21.00

İstinye Park Imax 3D olarak

Star Wars: Force Awekens deyim.iki gün üst üste zevkli olacak filmi izlemek.

Cam Yılmaz'ın Ali Baba ve Yedi Cüceler filmine gittim zorla. Adam sosyal komedi yapıo :D Ali Baba olayını sonunda anladım. Cüceler ise filmde çok basit bir şekilde ortaya çıkmış. Yani bence CMY film senaryosunu başlatmak ve aksiyona dalmak için cüceleri bahane sunmuş :D

Onun dışında saçmalıklarla da dolu olsa bütününde güldüm. Ve Açlık oyunları ile aynı tarihte gösterime sunulmasını hesaplamış olacak ki zekice göndermeler yapmış :D

daha gitmedim ama yorumlarda okuduğum kadarıyla film çıkışında herkes Barış Manço şarkıları dinlemek istemiş.sosyal mesaj olduğu da çok söyleniyor.

Cem Yılmaz malesef yaşlandı evlilik yaramadı bence ona :D

Ya sorma isim benzerliğinden kaynaklanan komedi unusuru çıkarmış senaryosunda bende gülmüştüm hatta müzik seçimleri de güzeldi ama 5 dakikalık bir bölümdü :) sosyal komedi içerikliydi mesajları :D Ya ama ben çok harika diyemedim, hafizamda o kadar yer edinmedi. Yani uzunca hakkında da konuşmam :)) bazı yerlerde güldüm, vakit geçti o kadar :D

Ya sorma isim benzerliğinden kaynaklanan komedi unusuru çıkarmış senaryosunda bende gülmüştüm hatta müzik seçimleri de güzeldi ama 5 dakikalık bir bölümdü :) sosyal komedi içerikliydi mesajları :D Ya ama ben çok harika diyemedim, hafizamda o kadar yer edinmedi. Yani uzunca hakkında da konuşmam :)) bazı yerlerde güldüm, vakit geçti o kadar :D

tavsiyeni göz önüne alıcam.bundan önce ki filmi pek yakında yıda daha izlemedim.oda kötü sanırım.aslında kötü değil ama içerik mesajlı gibi.

eski sevgilimin geri dönmesini beklemedim şu filmi beklediğim kadar. <33

[YOUTUBE]OpOHov7d_F0[/YOUTUBE]

Everest

Everest-Full-Movie-Online-2015-Review.png

Vizyon Tarihi :18 Eylül 2015

Tür :Dram , Macera , Gerilim

Özet & detaylar

Everest'e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur. 1996 yılında Everest'te meydana gelen gerçek bir hikayeden konusunu alan filmin yönetmeni Baltasar Kormákur. Filmin başrollerini ise Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes ve Jason Clarke gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Everest - film 2015 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]dOHS-mxn0RQ[/YOUTUBE]

Nihayet izleyebildim.

Şiddetle tavsiye ederim.gözlerim dolu dolu izledim.gerçek bir hikaye olması da ayrı bir duygusal alan.İnsan zevkleri ve insan hayatı.olağan üstü bir film.

Fragman baya iyi fakat biraz abartı var.çok uçmuşlar.Men of Steel harikaydı.

Marvel ve Dc United tüm çizgi roman kahramanlarını film haline getiriyor ve hepsinden en sonunda birlik yaratacak bir film serisi çıkıcak gibi gözüküyor.Avengers bunun örneği.evet teknoloji çok ilerledi fakat bu kadar abartıya gerek yok bence.filmleri hayranlık kısmından efekt kısmına çeviriyorlar.

Ayrıca Holywood da adam mı kalmadı Batman rolünde Ben Affleck oynuyor.gerçekten hiç yakışmamış.en kötü batman bence.serinin yeni filminde oynayıp birde yönetecekmiş ki o daha da kötü.

Nihayet izleyebildim.

Şiddetle tavsiye ederim.gözlerim dolu dolu izledim.gerçek bir hikaye olması da ayrı bir duygusal alan.İnsan zevkleri ve insan hayatı.olağan üstü bir film.
Uzun süredir Everesti izleyecem diyordum fakat ya unutuyorum ya da erteliyordum. Tekrar hatırlattın hemen izleyeceğim.

[YOUTUBE]GiUNsDVjCbo[/YOUTUBE]

Bir hayatta kalma hikayesi de 2010 yapımı Frozen.bu filmi izlediğimde de baya etkilenmiştim.Gerilim üst düzeyde ve filmi izlerken hayatınız gözünüzün önünden film şeridi gibi geçiyor.

Özet & detaylar

Yine çetin doğa koşulları arasında yaşam mücadelesi vermek durumunda kalan gençlerin hikayesi. Snowboardcu üç genç, telesiyejin arızalanması sonucu dağda mahsur kalırlar. Donma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gençler, ölüm korkusuyla paniğe kapılırlar. Evdeki hesap çarşıya uymamıştır işte; zira yaşamak istedikleri macera, hayatta kalmak için yeterince güçlü olup olmadıklarının sınandığı bir sınava dönüşmüştür.

Frozen - film 2010 - Beyazperde.com

Bilmiyorum sizin sayfanızda paylaştım mı ama uzun zamandır nete düşmesini beklediğim bir film vardı.
Nihayet düşmüş,izledim,buraya da yazmak istedim.
Tamamen Skype üzerinde gerçekleşen bir korku filmi.
Ben korku filmlerini çok severim,ama bu kadar an be an bir film izlememiştim.
Belki de sosyal medya gençliği olduğumuzdan,etkisi daha yapıcı olmuş olabilir.
Bir adet de fragman bırakayım;

[YOUTUBE]lRhUId3gtoE[/YOUTUBE]

Dikkatinizi çekerse,izlemenizi tavsiye ederim.
Saygılar.

Pay The Ghost

212619.jpg

Tür : Korku , Gerilim , Fantastik

Özet & detaylar

Cadılar Bayramı gecesinde oğullarının gizemli bir şekilde kaçırılmasıyla hayatları bir anda allak bullak olan genç çift Mike Lawford (Nicolas Cage) ve Kristen (Sarah Wayne Callies), bu olaydan bir yıl sonra açıklayamadıkları gizemli olaylarla ve korkutucu mesajlarla karşılaşırlar. Korkutucu ipuçlarıyla oğullarını New York’ta aramaları gerektiğini anlayan çift, her şeylerini yok sayarak bu gizemli dünyada oğullarını bulmak için ellerinden geleni yaparlar.

Başrollerini Nicolas Cage ve The Walking Dead'den tanıdığımız Sarah Wayne Callies'in oynadığı filmin yönetmeni ise Uli Edel.

[YOUTUBE]WPhCcc6EWVo[/YOUTUBE]

Az önce izledim filmi.filmin hikaye iyi,özellikle Cadıyı çok iyi yapmışlar.fakat sıradan bir gerilim filmi.İnsidius 1'in konusuna benzer bir konusu var belkide devam filmi olabilir diye kapıyı aralık bırakmışlar.

Bilmiyorum sizin sayfanızda paylaştım mı ama uzun zamandır nete düşmesini beklediğim bir film vardı.
Nihayet düşmüş,izledim,buraya da yazmak istedim.
Tamamen Skype üzerinde gerçekleşen bir korku filmi.
Ben korku filmlerini çok severim,ama bu kadar an be an bir film izlememiştim.
Belki de sosyal medya gençliği olduğumuzdan,etkisi daha yapıcı olmuş olabilir.
Bir adet de fragman bırakayım;

[YOUTUBE]lRhUId3gtoE[/YOUTUBE]

Dikkatinizi çekerse,izlemenizi tavsiye ederim.
Saygılar.

Filmi biliyorum ama izlemedim henüz.Blair Cadısı,Paranormal activity tarzı çekim tekniği kullanılmış sanki.hatta net üzerinden daha önce de böyle bir yada bir kaç film var.ama tavsiyenizi göz önünde bulunduracam.korku filmleri her zaman güzeldir ama gerçekten adamı gerebiliyorsa.

Geri