Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Hızlı ve Öfkeli 8'in 2017 yılında sinema salonlarına uğrayacağı düşünülüyor.

ama en azından 3 film daha olabilirmiş.seviyorsun sen bu seriyi.

Yaaa orası gözümden kaçmış :S Çok üzüldüm şuan :'( 1 sene mutsuzluk demek benim için :((((((((((((((((

''Mad Max'' Serisi İki Yeni Filmle Devam Edecek!

mad-max-2017-film-izle.jpg

Mad Max serisinin son filmi Mad Max: Fury Road bu yıl vizyona girdi ve yılın en çok konuşulan filmlerinden biri oldu. Sinemaseverlerin gönlünü bir kez daha kazanan George Miller, efsane seriye iki yeni filmin katılacağını duyurdu.

Büyük beklentilerle sinema izleyicisiyle buluşan Mad Max: Fury Road, vizyona girmeden önce gişe canavarı olarak görülüyordu. Dünya çapında ses getiren bir gişe yapmasa da, 370 milyon dolarlık hasılatı ve her detayıyla 2015 yılının adından söz ettiren filmlerinden oldu. Gelecek filmlerde daha iyi gişe elde edeceğini düşünen serinin yaratıcısı George Miller vermiş olduğu röportajda seriye iki yeni filmin daha katılacağını açıkladı.

mad-max-fury-road-sinema-2015.jpg

Mad Max: Fury Road filminin daha önce üç kez beyaz perdeyi ziyaret edebileceğini belirten George Miller, ''2001 yılında Mel Gibson'ın başrolde olduğu Mad Max'i çekmek için hazırlıklara başlandığını ancak Amerika'da yaşanan 11 Eylül saldırıları nedeniyle, dolar %30 çökmüş, film bütçesinin büyük bir bölümü kaybolmuştu. Avusturalya'da yapılacak çekimler 15 yıl sonra gelen yağmur nedeniyle iptal olurken Güney Batı Afrika, Nambya'ya geçtik. Bu süre içerisinde senaryoya odaklandık. Kendimizi zorlamadan iki senaryo yazdık. Warner Bros'la iletişim halindeyiz ama şu an hangi senaryoyu perdeye yansıtacağımızı bilmiyoruz.'' dedi. George Miller röportajıyla, Mad Max serisinin geçmişi ve gelecek filmleriyle ilgili detaylar verdi.

1985 yılında vizyona giren Mad Max: Beyond Thunderdome'dan tam 30 yıl sonra çekilen Mad Max: Fury Road, Miller'ın açıklamasına göre iki yeni filme daha kavuşacak. Serinin devam filmi Mad Max: Road Warrior ismiyle beyaz perdedeki yerini alacak. Fury Road'da yer alan Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Zoe Kravitz, Riley Keough ve Rosie Huntington-Whiteley gibi oyuncuların devam filmi olan Mad Max: Road Warrior'da yer alıp almayacağı bilinmiyor.

http://www.sinemajor.com/haber/6415/mad-max-serisi-iki-yeni-filmle-devam-edecek/?page_y=228

Transformers Serisi Devam Edecek! 5, 6, 7 ve 8. Film Yolda!

transformers-6-7-8-9-izle.jpg

Aksiyon tutkunlarının heyecanla takip ettiği seriye yeni filmler geliyor. Hosbro Studios yöneticisi Stephen J. Davis, gelecek yıllarda ''Transformers'' serisine yeni filmlerin katılacağını açıkladı!

2014 yılında gösterme giren Transformers: Kayıp Çağ (Transformers: Age of Extinction) ABD'de istediği gişeyi elde edemese de yurt dışından elde ettiği gelirle adından söz ettirdi. Serinin takipçileri gelecek filmi beklerken Hosbro Studios başkanı Stephen J. Davis, devam filmleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davis, 2017 yılında sinema izleyicileriyle buluşacak olan Transformers 5 ile birlikte yeni filmlerin geleceğini duyurdu.

''Hosbro, Paramount Pictures ve Michael Bay ortaklığında çekilen Transformers 5 ile karşınızda olacağız. Film yeni tamamlandı ve bizm için büyük bir deneyim oldu. Transformers'ın gelecek yıllardaki durumuna ışık tutmak için üç aylık bir toplantı serisi yaptık. Oscar ödüllü Akiva Goldsman önderliğindeki dokuz yazarla gelecek 10 yıl için Transformers filmleriyle ilgili konuştuk. Sıkı durun Transformers 5, 6, 7 ve 8 yolda.''

Michael Bay'in yönetmenliğini üstleneceği Transformers 5, yönetmenin serideki son filmi olacak ancak yönetmenin koltuğunu kime devredeceği henüz belli değil. Gelecek filmlerle ilgili kesinleşen tek şey yazar kadrosu. Transformers 5, 6, 7 ve 8; Zak Penn ( The Avengers), Jeff Pinker (Lost), Art Marcum & Matt Holloway (Iron Man), Robert Kirkman (The Walking Dead), Christina Hodson (The Fugitive), Lindsey Beer, Andrew Barrer & Gabriel Ferrari (Ant-Man), Ken Nolan (Black Hawk Down), Steven S. DeKnight (Marvel's Daredevil) ve Geneva Robertson-Dworet tarafından kaleme alınacak.

http://www.sinemajor.com/haber/6417/transformers-serisi-devam-edecek-5-6-7-ve-8-film-yolda/?page_y=570

o kadar mutsuz olma,bak 3 film daha yapacaklarmış.buda başka mutluluk.bu hayatta üzülmemek ve mutlu olmak için yaşa.filme takılma. :cici:

Ama 2016 da beni etkileyecek ve sinema salonuna koşturmamı sağlayacak bir sinema göremedim :( Şöyle düşün 2016 değilde 2017 de gelen mutluluktan ben ne anlarım :(

Neyse ve Vin Diesele dm atayım instagramdan "Kardeş napıyon sen yahu" die :D

Ama 2016 da beni etkileyecek ve sinema salonuna koşturmamı sağlayacak bir sinema göremedim :( Şöyle düşün 2016 değilde 2017 de gelen mutluluktan ben ne anlarım :(

Neyse ve Vin Diesele dm atayım instagramdan "Kardeş napıyon sen yahu" die :D

hayranlık vin diesel kısmıysa bak çok yakında Son Cadı Avcısı diye filmi gösterime giricek :D

evet yaptım filmin bilgileride var,fotoğraflarıda var,fragman da var.demek ki konuyu takip etmiyorsun :hih::hih::D

ya etmiyordum çoktandır çünkü sinemaya gitmiyorum uzun süredir : D ve başka işlerle meşguldüm kaç sayfa geride link atar mısınnnn :benmi:

Vin Diesel Artık Cadı Avcısı! The Last Witch Hunter'dan Yeni Fragman!

Kendisine has hayran kitlesine sahip olan Vin Diesel, hızlı araçlardan inip cadı avına başlıyor! Diesel'ın başrolünü üstlendiği The Last Witch Hunter filminin yeni fragmanı ve posterleri görücüye çıktı.

Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Dominic Toretto karakteriyle önemli bir hayran kitlesine sahip olan Vin Diesel, bambaşka bir yapımla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1970 Dodge Charger'ından inip kılıcını kuşanan Vin Diesel, 2008 yılında vizyona giren Babylon A.D (Babil M.S) ve 2013 yılında vizyona giren Riddick filminde farklı karakterlerde boy göstermişti.

Vizyon tarihi yaklaşan The Last Witch Hunter filminin yeni içerikleri birer birer piyasaya düşmeye devam ediyor. Sonbahar döneminde beyaz perdede olacak filmin yeni fragmanı ve karakter posterleri görücüye çıktı.

vin-diesel-kaulder-witch-hunter.jpg

2013 yılında vizyona giren Priest (Kutsal Savaşçı) filmi ile ilk senaryosuna imza atan Cory Goodman'ın senaryosunu yazdığı filmde Vin Diesel, cadı avcısı Kaulder rolünde karşımıza çıkacak. The Crazies (Salgın), Sahara ve Thoughtcrimes gibi filmlere imza atan Breck Eisner ise yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmde Diesel'ın yanı sıra Rose Leslie, Elijah Wood ve Michael Caine gibi isimler yer alıyor.

Modern bir cadı avı öyküsünü beyaz perdeye taşıyacak olan film, ölümsüz bir cadı avcısı olan Kaulder ve düşmanı olan cadıyla bir olup insanlığın geleceğini kurtarma çabasını anlatılıyor. 23 Ekim 2015 tarihinde sinema salonlarını ziyaret edecek olan The Last Witch Hunter'ın posterlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

the-last-witch-hunter-film-poster%20%281%29.jpg

the-last-witch-hunter-film-poster%20%282%29.jpg

the-last-witch-hunter-film-poster%20%283%29.jpg

the-last-witch-hunter-film-poster%20%284%29.jpg

the-last-witch-hunter-film-poster%20%285%29.jpg

[YOUTUBE]66nnRrNydu0[/YOUTUBE]

Vin Diesel Artık Cadı Avcısı! The Last Witch Hunter'dan Yeni Fragman!

Giderim ben buna zaten Instagramda bazı fotolarını paylaşıyordu yeni film olduğu belliydi giderim diyordumda tarihi baya yakınlaşmış :D Saolasın bu biraz daha içimi ferahlattı :))))))))))))))))

Giderim ben buna zaten Instagramda bazı fotolarını paylaşıyordu yeni film olduğu belliydi giderim diyordumda tarihi baya yakınlaşmış :D Saolasın bu biraz daha içimi ferahlattı :))))))))))))))))

arada konuyu takip et bari bizimde takipçilerimiz var diye içimiz ferahlasın :D:D

X-Men: Apocalypse

x-men-apocalypse-1424251754.jpg

Tür : Aksiyon , Fantastik , Macera

Vizyon Tarihi : 19.05.16

x-men-apocalypse-1.jpg

x-men-apocalypse-4.jpg

x-men-apocalypse-5.jpg

X-Men: Apocalypse (2016) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]EywrnmHS73o&spfreload=10[/YOUTUBE]

Not : Fragman X-Men: Days of Future Past filminin altyazılar bittikten sonra gösterilen kısa videodur.

X-Men: Apocalypse’in Konusu Açıklandı

apocalypse-x-men.jpg.jpeg

20th Century Fox firmasının yapımcılığını üstlendiği X-Men: Apocalypse filminin konusu sonunda resmen açıklandı.​

X-Men filmi ile M&M çikolatalarının ortaklığın duyurulduğu basın toplantısında Magneto ve Storm şeklindeki M&M fotoğraflarının yanı sıra merakla beklenen X-Men: Apocalypse filminin sinopsisi de yayınlandı.​

İnsanlığın tarihinden beri Tanrı olarak görülen, gelmiş geçmiş en güçlü mutant olan Apocalypse’i seyirciye tanıtacak olan yapım ölümsüz mutantın yüzyıllık uykusundan uyandıktan sonra Magneto’nun öncülüğünü ettiği güçlü bir mutant ekibiyle birleşerek insanlığı dünyadan silme ve dünyanın yönetimini yeniden Apocalypse’e verme çabasını anlatıyor. Dünya yok olmanın eşiğine gelmişken Mystique, Profesör X’in de yardımıyla genç bir mutant ekibine önderlik ederek dünyayı yıkımdan kurtarmaya çalışıyor.

X-Men-Apocalypse-Poster-No-Text-768x1024.jpg

Profesör X rolünde James McAvoy, Magneto rolünde Michael Fassbender, Mystique rolünde Jennifer Lawrence ve Beast rolünde Nicholas Hoult’un yanı sıra Quicksilver rolünde Evan Peters, Moira MacTaggert rolünde Rose Byrneve, Havok rolünde Lucas Till de seriye geri dönüyor. Kadroya yeni katılan isimler ise Storm rolünde Alexandra Shipp, Jean Grey rolünde Sophie Turner, Angel rolünde Ben Hardy, Cyclops rolünde Tye Sheridan, Psylocke rolünde Olivia Munn ve Jubilee rolünde Lana Condor oluyor. Filmin kötü mutantı Apocalypse rolünü ise Oscar Isaac üstleniyor.​

Bryan Singer imzalı X-Men üçlemesinin son filmi olan X-Men: Apocalypse 27 Mayıs 2016‘da vizyona girecek.

X-Men: Apocalypse'in Konusu Açıklandı - FRPNET

Karanlık Dünyalara Dönüyoruz – Underworld 5’in Çekimleri Başlıyor

underworld.jpg

Dünya çapında tamı tamına 500 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Underworld serisi kaldığı yerden devam ediyor. Hem de Kate Beckinsale ve Theo James ile…

2003 yılında hayatımıza giren Len Wiseman imzalı Underworld serisi, tüm dünyada oldukça rağbet görmüş ve vampirlerin dünyasına aksiyon bol bir giriş yapmıştı. Epik ve karanlık anlatım tarzıyla çoğu sinemasever ve eleştirmenden olumlu not alan Underworld, sonrasında gelen üç devam filmiyle seriye devam etmişti.

underworld-vampir-kurtadam-kate-beckinsale-1024x640.jpg

Len Wiseman, üç yıl sonra serinin devam filmi olan Underworld: Evolution’ın da yönetmenlik koltuğunda oturmuş, 2009 yılında ise serinin üçüncü filmi için koltuğu Patrick Tatopoulos’a bırakmıştı. Len Wiseman’dan sonra düşüşe geçen seri, bir türlü toparlanamamış ve çeşitli festivallerden ödüllerle dönen ilk iki filmin başarısını yakalayamamıştı.

Tüm bu düşüşten sonra Underworld serisi tekrar çıkış ararken serinin beşinci filminin çekimleri de başlıyor. Anna Foerster’ın yönetmenliğini yapacağı filmin senaristlik koltuğunda ise Cory Goodman oturuyor. Kate Beckinsale ve Theo James’in seriye geri döneceği filmin 2016’nın Ekim ayında vizyonda olması öngörülüyor.

Kaynak: Beyazperde

Karanlık Dünyalara Dönüyoruz - Underworld 5'in Çekimleri Başlıyor - FRPNET

Star Wars: The Force Awakens 3. Fragmanı Yayınlandı

star-wars-the-force-awakens-banner.jpg

Bekledik, heyecanlandık, sonunda geldi.

Bu seferki fragman aksiyon, hareket dolu değil, daha çok karakterler üzerine odaklanmış daha anlamlı ve duygusal bir fragman olmuş.

Yeni fragmanda Leia Organa’yı da görebiliyoruz, ayrıca Han Solo oldukça ön planda, tabii özellikle sesiyle. Bununla birlikte Kylo Ren’i de ekip arkadaşlarıyla görüyoruz. Ayrıca Kylo Ren’in, Darth Vader’ın erimiş maskesine bakıp konuşması… Yeni karakterlerden Captain Phasma, Finn ve Rey’i görüyoruz. Luke Skywalker’ı halen görebilmiş(!) değiliz! Gözlerimiz doldu…

Neyse uzatmayalım, buyrun, izleyin… Eminim daha pek çok şey keşfedeceksiniz.

Türkçe altyazılı fragman:

[YOUTUBE]nrhGBtfDrDA[/YOUTUBE]

Bu da orijinali:

[YOUTUBE]sGbxmsDFVnE[/YOUTUBE]

Star Wars: The Force Awakens 3. Fragmanı Yayınlandı - FRPNET

Geri