Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Her pazar TRT1 ekranlarından bu ve bunun gibi birçok filmi izliyoruz sıkılmadan :) Bende sayesinde alıştım ama inan buna bayılacak bende kesinlikle kaçırmayacağım. :)

Her pazar TRT1 ekranlarından bu ve bunun gibi birçok filmi izliyoruz sıkılmadan :) Bende sayesinde alıştım ama inan buna bayılacak bende kesinlikle kaçırmayacağım. :)

eskiden pazarları saat 10.00 da trt 1 de western filmleri yayınlanırdı.ailecek hepimiz toplanıp film izlerdik.Allah rahmet eylesin Annem hamur ve çay yapardı.hiç kaçırmazdık.güzel günlerdi onlar.

filmde tarz seçmek güzeldir.ilgide.

eskiden pazarları saat 10.00 da trt 1 de western filmleri yayınlanırdı.ailecek hepimiz toplanıp film izlerdik.Allah rahmet eylesin Annem hamur ve çay yapardı.hiç kaçırmazdık.güzel günlerdi onlar.

filmde tarz seçmek güzeldir.ilgide.

Eskiden bazı şeylerin tadı daha başkaydı değil mi?
Allah rahmet eylesin.

Yaşlı ve çok zengin bir adam ölümsüzlük için para harcıyor ve yeni bir vücut buluyor,sanırım böyle bişi konusu Latte

Onu anladım da,fragmanda o zenci doktor,doktor mu bilmiyorum tabi,adam ''bu ne için'' diye sorduğunda,''kalbini durdurmak için'' diyordu.
Ne bileyim,görüneni sanki,biraz kandırmaca gibi,bilemeyiz.
Zaten çoğu yabancı dizi ve filmde,hayata geri dönme inancı ile,insan beyni dondurma,insan vücudu dondurma gibi konular işleniyor.
Yorumcuların,hemen tanrıcılığa bağlamış olması da ne komik.
Dediğim gibi,güzele benziyor,bence mutlaka izlenmeli:cici:

Divine Heart Fantastik 4lü dediğin kadar varmış gerçekten :) Filmin ilk yarısında bayagı bir şaşkınlık yaşadık hatta abim bi ara kulagıma "yanlış filme gelmiş olmayalım" bile dedi :D Gerçekten dediğin gibi ilk yarı acayip sıkıcıydı hani abartmıyorum ben bildiğin esnedim. İkinci yarıda Victoru tekrar görene kadar uykulu halim devam etti. Ama ne yazık ki yakışıklı Victor filmi kurtaramamış :)

Çünkü filmin en can alıcı sahnesi Van doom la kapışma sahnesi iki dakika sürüyor,viktor o gücünü o gezegenden alıyor ve kendi gezegeninde viktoru iki dakika içinde patates ediyorlar,filmin en can alıcı yeri bari bi 4-5 dakika kapışsalardı.. Nixie

Yorum için teşekkürler.

Bu filmi izledim hatta Tıp dünyasında böyle bir geri uyandırma çalışmaları var ama sonucu filmdeki gibi acı mi biter bilmiyorum, gerilim dolu sinemaydi.

Nihayet filmi izledim.öncelikle film çok kısa yapılmış.80 dakika,fakat etkisi büyük.bu filmin mutlaka ikincisi olacaktır.filmi beğendim,karanlık sahneler gerilim yaratıyor.güzeldi.

CCZSj1bUwAAopMp.png

The Hateful Eight

A1.jpg

Tür : Aksiyon , Suç , Western

Vizyon Tarihi : 08.01.16

Film Özeti
Kar fırtınası sırasında taşıtların sığındığı bir mola yerinde yolları kesişen sekiz kişinin hikayesinin anlatılacağı filmde, Django’yu kronolojik olarak takip ediyor gibi gözükmesine rağmen The Hateful Eight, iç savaş sonrasında geçiyor. Ve hikaye aynı zamanda ödül avcıları arasındaki ihanetleri ve intikamı da gözler önüne serecek.

http://www.sinemalar.com/film/224461/the-hateful-eight

[YOUTUBE]nIOmotayDMY[/YOUTUBE]

Gods Of Egypt

maxresdefault.jpg

Woooooooow en sevdiğim Tarz,Mitoloji..

Mısır'da Güneş Tanrısı Ra Rolünde Geoffrey Rush,Seth Rolünde Gerard Butler.Film hakkında pek bilgi bulamadım fakat google görsellerde setten kareler var.bu filmi yakından takipteyim.

20140527024206-d3a59816.jpg

article-0-1E3B8D2200000578-869_634x805.jpg

769452-eb6a2348-6ad4-11e4-9f16-015de3bbdad9.jpg

Gods Of Egypt

maxresdefault.jpg

Woooooooow en sevdiğim Tarz,Mitoloji..

Mısır'da Güneş Tanrısı Ra Rolünde Geoffrey Rush,Seth Rolünde Gerard Butler.Film hakkında pek bilgi bulamadım fakat google görsellerde setten kareler var.bu filmi yakından takipteyim.

20140527024206-d3a59816.jpg

article-0-1E3B8D2200000578-869_634x805.jpg

769452-eb6a2348-6ad4-11e4-9f16-015de3bbdad9.jpg

Bu da süpere benziyor,ben de çok severim bu tarz filmleri.
Hele ki Gerard Butler varsa,tadından yenmez:tatlı:
Paylaşım için teşekkür ederim:cici:

Aslında Cristian Bale olsa daha iyi giderdi,fotolarda gördüğüm kadarıyla Gerard Butler pek gitmemiş,gerçi sinema da farklı olacak tabi,300 spartalıda tabi ki muhteşemdi.ama Bale de "exodus gods and kings" de ki roluyle çok iyidi.o filmde Hz. Musa'yı anlatan bir yapım.umarım bu film hayal kırıklığı olmaz çünkü şu sıralar Amerikan sineması bitmiş durumda. Latte

Aslında Cristian Bale olsa daha iyi giderdi,fotolarda gördüğüm kadarıyla Gerard Butler pek gitmemiş,gerçi sinema da farklı olacak tabi,300 spartalıda tabi ki muhteşemdi.ama Bale de "exodus gods and kings" de ki roluyle çok iyidi.o filmde Hz. Musa'yı anlatan bir yapım.umarım bu film hayal kırıklığı olmaz çünkü şu sıralar Amerikan sineması bitmiş durumda. Latte

Zaten Tanrılar ve Krallar,harika bir filmdi.
Ama bu tarz mitoloji filmlerinde,genelde sabit aktörler oynuyor gibi geliyor bana,yanlış da biliyor olabilirim.
Sean Bean de yakışabilirmiş,ona bakarsan:cici:
Film çok severim,ama dizilerle aram daha samimi,o yüzden bitmiş diyorsan,bitmiş olabilir.

Geri