Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
War of the Planet of the Apes

planet-of-the-apes.jpg

Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi) serisine yeni bir film daha ekleniyor.

Sindire sindire ilerlediğimiz bu yeni ve keyifli serinin 3. filmi için 20th Century Fox hem tarih hem de isim verdi.

Yeni filmin yönetmenliğini Dawn of the Planet of the Apes ile bir yenisini daha yapabileceğini kanıtlayan Matt Reeves üstlenecek. İkinci filmin yaklaşık beş yıl sonrasında geçecek filmin ismi ise War of the Planet of the Apes olarak açıklandı.

dawn-planet-apes-sequel-3-caesar.jpg

Asıl merak ettiğimiz soru ise ne zaman biz izleyicilerle buluşacak olmasıydı. 20th Century Fox’un verdiği tarih 14 Temmuz 2017.

İzlemek için bir süre daha sabretmemiz gerekse de hikayenin gidişatının doyurucu olması ve hayran kalınası kardeşimiz Ceaser için heyecanla bekleyeceğimiz bir film olacak.

Yeni Planet of the Apes Filmi Açıklandı! - FRPNET

Hizli ve ofkeli 8 ciksin diye gun sayiyorum valla :o

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

fantastik-canavarlar-banner.jpg

Warner Bros. Harry Potter serisinden tam 70 yıl öncesini konu alan “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” (Fantastic Beasts and Where to Find Them) kitabının film adaptasyonu ile Harry Potter dünyasına bir kez daha adım atıyor.

Newt Scamander (Eddie Redmayne) adlı bir “büyüzoologun” maceralarını yazdığı, daha sonra Hogwarts’ta ders kitabı olarak da okutulan kitabın senaryosunu J.K. Rowling kaleme alırken, David Yates bir kez daha yönetmen koltuğuna oturuyor.

The Wrap’in haberine göre, potansiyel oyuncu listesinde birçok tanıdık isim yer alıyor.

fantastik-canavarlar-nelerdir-1024x683.jpg

Dakota Fanning, Saoirse Ronan, Lili Simmons (Banshee) ve Alison Sudol (Transparent, Dig) Tina rolü için düşünülürken, süper model Kate Upton (The Other Woman), Katherine Waterson (Inherent Vice) ve Elizabeth Debicki (The Great Gatsby) de Tina’nın ablası Queenie için düşünülen isimler arasında.

Kitapta Newt Scamander, Porpentina adlı bir kadınla evli ve “Tina” rolünün Scamander’ın eşi Porpentina olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca haberde, bu oyuncuların bir kısmının önümüzdeki haftalarda Redmayne ile karşılıklı okumalar yapmak için bir araya geleceği ve rollerin kesin sahiplerinin açıklanacağı da belirtiliyor.

Ek olarak, Newt Scamander’ın rakibi Jacob rolü için de potansiyel adaylar Steve Zissis (Togetherness), Zack Pearlman (The Inbetweeners) ve Dan Fogler (Fanboys).

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?, 18 Kasım 2016‘da beyazperdeyle buluşacak.

"Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

Everest

Everest-Full-Movie-Online-2015-Review.png

Vizyon Tarihi :18 Eylül 2015

Tür :Dram , Macera , Gerilim

Özet & detaylar

Everest'e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur. 1996 yılında Everest'te meydana gelen gerçek bir hikayeden konusunu alan filmin yönetmeni Baltasar Kormákur. Filmin başrollerini ise Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes ve Jason Clarke gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Everest - film 2015 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]dOHS-mxn0RQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]QEZ6l0iWXk4[/YOUTUBE]

Self/Less

selfless-1436173290.jpg

Tür : Dram

Vizyon Tarihi : 10.7.15

Film Özeti

Çok zengin bir işadamı olan Damian (Ben Kingsley), ömrünün son demlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık kötüye gitmiştir ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramamıştır. Artık hayatından umut kesilen Damian, son bir kez şansını yeni bir tedavi yöntemiyle denemeyi kabul eder. Yapılan işlem sonucunda tüm bilinci genç ve sağlıklı bir bedene (Ryan Reynolds) aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de, o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfettikçe ve gizli bir servis tarafından arandığını farkedince kendini hiç beklemediği bir macerayla yüz yüze bulur.

Selfless (2015) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]GZtT3ofnRCE&spfreload=10[/YOUTUBE]

Vizyon Tarihi Geçmiş Fakat Güzel Yorumlar Okudum.Biz Göz Atayım Bu Filme.

Self/Less

selfless-1436173290.jpg

Tür : Dram

Vizyon Tarihi : 10.7.15

Film Özeti

Çok zengin bir işadamı olan Damian (Ben Kingsley), ömrünün son demlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık kötüye gitmiştir ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramamıştır. Artık hayatından umut kesilen Damian, son bir kez şansını yeni bir tedavi yöntemiyle denemeyi kabul eder. Yapılan işlem sonucunda tüm bilinci genç ve sağlıklı bir bedene (Ryan Reynolds) aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de, o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfettikçe ve gizli bir servis tarafından arandığını farkedince kendini hiç beklemediği bir macerayla yüz yüze bulur.

Selfless (2015) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]GZtT3ofnRCE&spfreload=10[/YOUTUBE]

Vizyon Tarihi Geçmiş Fakat Güzel Yorumlar Okudum.Biz Göz Atayım Bu Filme.

Güzel filme benziyor,izlenmeli.
Paylaşım için teşekkürler:cici:

Hayatımda izlediğim en berbat,en sıkıcı,en gereksiz film.ilk defa bir filmin daha ortasına varmadan çıkmak istedim.yazık çok üzüldüm fragmandan baya umutluydum.imdb puan 4,5.amerikan basınında film tam bir fiyasko olarak adlandırılıyor.boşuna gitmeyin hem paranıza hem zamanınıza yazık.:pat::pat::pat::pat:

Haftasonu gidecektim bu güne ertelemiştim:T:
Vaz mı geçmeliyim acaba? O kadar mı vasat.

Haftasonu gidecektim bu güne ertelemiştim:T:
Vaz mı geçmeliyim acaba? O kadar mı vasat.

ben sinemayı çok severim.her filmin izlenmesini isterim.herkesin yorumu farklıdır.eğer netten film izlemeyi seviyorsan bekle gitme derim ama yok sinema da seyretmek istersen izle derim.fakat imdb puanı 4,5 ve gerçekten berbat bir film.tabi ki dediğim gibi yorum farkı olabilir.benim ilgi alanım olduğu için bilim kurgu malesef ben filmi hiç beğenmedim Nixie

ben sinemayı çok severim.her filmin izlenmesini isterim.herkesin yorumu farklıdır.eğer netten film izlemeyi seviyorsan bekle gitme derim ama yok sinema da seyretmek istersen izle derim.fakat imdb puanı 4,5 ve gerçekten berbat bir film.tabi ki dediğim gibi yorum farkı olabilir.benim ilgi alanım olduğu için bilim kurgu malesef ben filmi hiç beğenmedim Nixie

Bilim Kurguyu bende severim o yüzden yine sinemada izlesem fena olmaz. Kötü oldugunu net görmeliyim :)
Ha Jurassic World ü izlemiş miydin aklımda kalmamış. Ondan da vasat mıydı? Mesela bende onu hiç beğenmemiştim.

hayır daha izlemedim.nete düşmesini bekliyorum.film hakkında iyi görüşler var,fakat sinema da filmi tek başıma seyretmeyi sevmediğim için arkadaş bulamadım yanıma gidemedim @Nixie

hayır daha izlemedim.nete düşmesini bekliyorum.film hakkında iyi görüşler var,fakat sinema da filmi tek başıma seyretmeyi sevmediğim için arkadaş bulamadım yanıma gidemedim @Nixie

Bende abimle izlemiştim ki birçok filmi onunla izlerim. Tam bir film tutkunudur eski Westerncilerden :) O da bende beğenmedik. Evet iyi sahneler var ama emin ol eski Jurassic Parkların yanından geçmiyor. Sahneler göz alıcı ama fazlasıyla basit. İzlediğinde ne demek istediğimi anlayacaksın.

Westworld: HBO’nun Yıldızlar Geçidi

B2rceyYCEAIWRlX.jpg

Henüz proje aşamasındayken bile adından söz ettiren, ardından da deneme bölümü için epey ünlü oyuncuyu renklerine bağlayarak merakımızı iyice cezbeden Westworld, nihayet diziye dönüştü. Kendisine 2015’te kavuşacağız.

anthony_hopkins_evan_rachel_wood_split_h_2014-300x168.jpg

450473042-600x400.jpg

westworld-thandie-newton-jeffrey-wright-shannon-woodward-gi-600x337.jpg

miranda1.jpg

Jonathan Nolan ve J.J. Abrams dizinin yapımcıları. Nolan aynı zamanda dizinin yazarı ve pilot bölümün yönetmeni.

westworld-abrams-nolan.jpeg

HBO bu haberi Vine üzerinden şöyle verdi:

https://vine.co/v/O5Vqx2dLvmZ

Westworld: HBO’nun Yıldızlar Geçidi | 22dakika.org
Michael Crichton‘ın 1973 yapımı, başkaldıran robot kölelerin hikayesini ele alan bilim kurgu western filminin uyarlaması olan dizi şöyle tanımlanıyor: Yapay zekanın şafağı ile gelecekteki günahların karanlık destanı.

Dizinin önemli oyuncuları:
Anthony Hopkins, James Marsden, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Miranda Otto, Rodrigo Santoro, Shannon WoodwardveEd Harris.

Abin western hastası ise ona da güzel bir haberim var, Nixie

2002 yapımı Selma Hayek'in oynadığı Frida filmini izlededin mi ? avatar ve imzandan yola çıkarak bu soruyu sordum.güzel bir dramadır.

FIzmLzCC6U1jCH_3_a.jpg

Nixie

Westworld: HBO’nun Yıldızlar Geçidi

B2rceyYCEAIWRlX.jpg

Henüz proje aşamasındayken bile adından söz ettiren, ardından da deneme bölümü için epey ünlü oyuncuyu renklerine bağlayarak merakımızı iyice cezbeden Westworld, nihayet diziye dönüştü. Kendisine 2015’te kavuşacağız.

anthony_hopkins_evan_rachel_wood_split_h_2014-300x168.jpg

450473042-600x400.jpg

westworld-thandie-newton-jeffrey-wright-shannon-woodward-gi-600x337.jpg

miranda1.jpg

Jonathan Nolan ve J.J. Abrams dizinin yapımcıları. Nolan aynı zamanda dizinin yazarı ve pilot bölümün yönetmeni.

westworld-abrams-nolan.jpeg

HBO bu haberi Vine üzerinden şöyle verdi:

https://vine.co/v/O5Vqx2dLvmZ

Michael Crichton‘ın 1973 yapımı, başkaldıran robot kölelerin hikayesini ele alan bilim kurgu western filminin uyarlaması olan dizi şöyle tanımlanıyor: Yapay zekanın şafağı ile gelecekteki günahların karanlık destanı.

Dizinin önemli oyuncuları:
Anthony Hopkins, James Marsden, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Miranda Otto, Rodrigo Santoro, Shannon WoodwardveEd Harris.

Abin western hastası ise ona da güzel bir haberim var, Nixie
Evet izledim :) Ne olduysa bu filmden sonra oldu zaten :)

Aman aman kadroya bak:nee: İnanılmaz bunu hemen paylaşmam gerek onunla.
Çok tesekküler.

1973 yapımı orjinal film.tabi o zaman şartlarına göre yapılmış.

[YOUTUBE]LcL3eP0Hfy4[/YOUTUBE]

Westworld

westworld-1439213681.jpg

Tür : Bilim Kurgu , Western

Vizyon Tarihi : 2016

Süre : 60 Dk.

Film Özeti

Westworld (Batı Dünyası) geleceğin dünyasından heyecan ve macera arayan insanlar için özel olarak kurulmuş bir tür panayır, eğlence yeri gibi dizayn edilmiş özel bir kasabadır. Macera için burayı ziyaret eden zengin müşteriler, farklı zaman dilimlerine (Roma İmparatorluğu, Orta Çağ, Vahşi Batı) gidip robot-kovboylarla savaşabilmektedirler. Ancak bir gün parkın ana bilgisayarında yaşanan bir sorun nedeniyle robotlar serbest kalır. O sırada parkta olan iki misafir, robotların 1 numaralı hedefi haline gelmiştir.

Westworld (2016) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]OM8HNuRLIBI&spfreload=10[/YOUTUBE]

Buda yenisi Nixie

Geri