Sinema & Fragman & Haberler

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Thor : Ragnarok

506977.jpg

Tür : Aksiyon

Vizyon Tarihi : 28.07.17

Özet & detaylar

Thor serisinin 2017 yılında izleyiciyle buluşacak olan üçüncü filminde, yaklaşmakta olan Norse kıyametine tanık olacağız. Thor, Asgard'ın Ragnarok karşısında kaderine terk edilmesi nedeniyle savaşmak zorunda kalacak ve kendini tanrılar arasındaki savaşın ortasında bulacak.

Craig Kyle ve Christopher Yost ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerinde bir kez daha Chris Hemsworth ve Tom Hiddleston bulunuyor.

Thor: Ragnarok - film 2017 - Beyazperde.com

World War Z 2

maxresdefault.jpg

Tür : Bilim Kurgu,Aksiyon,Fantastik

Vizyon Tarihi : 27.01.17

Özet & detaylar

Max Brooks'un romanından beyaz perdeye uyarlanan 2013 yapımı World War Z'in devam filminde başrolde bir kez daha Brad Pitt'i izleyeceğiz. Filmin hikayesi, kaynağı bilinmeyen bir zombi virüsünün, insanlığı büyük bir felakete sürüklemesi üzerinden devam ediyor. İlk filmin yönetmeni Marc Forster'dan yönetmen koltuğunu devrelan isim The Orphanage (2007) ve The Impossible (2012) filmleriyle dikkat çeken Katalunyalı yönetmen Juan Antonio Bayona. Senaryado ise ilk filmin kalabalık senarist kadrosundan farklı olarak yalnızca Steven Knight bulunuyor.

World War Z 2 - film 2017 - Beyazperde.com

Independence Day II

Independence-Day-Forever.jpg

Tür : Bilim Kurgu,Aksiyon,Macera

Vizyon Tarihi : 01.07.16

Özet & detaylar

Roland Emmerich imzalı 1996 yapımı Oscar Ödüllü Kurtuluş Günü'nün 10 yıl ardından gelen devam filminin yönetmenliğini bir kez daha Emmerich üstlenirken oyuncu kadrosunda Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Charlotte Gainsbourg, Joey King ve Vivica A. Fox gibi isimler bulunuyor.

Kurtuluş Günü 2 - film 2015 - Beyazperde.com

Teenage Mutant Ninja Tutles II

tmnt2.jpg

Tür : 03.06.16

Vizyon Tarihi : Macera,Aksiyon

Özet & detaylar

Uzun bir aradan sonra 2014'te yeniden sinema perdesine dönen 4 genç Ninja kaplumbağanın öyküleri devam ediyor. İlk filmde birlik olup ezeli düşmanları Shredder'ın planlarını alt eden kaplumbağalar New York şehrini koruma görevini daha da deneyimli olarak sürdürüyor. Bu filmin yapımcı koltuğunda da yine Michael Bay oturuyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 - film 2016 - Beyazperde.com

Vay be karayip korsanları devam edecek demek ama 2017 ye tarih vermişler :(

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay be karayip korsanları devam edecek demek ama 2017 ye tarih vermişler :(

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Filmde Javier Bardem ; Captain Salazar Rolunde olacak.kadroda görünen bir Diğer İsim Will Turner yani Orlando Bloom.Filmin İsminden de yola çıkarak Uçan Hollandalı ki kaptanı Will Turner tekrar perdede görebilecez gibi duruyor.bakalım umarım güzel olur.bir önceki filmde Penolepe Cruz'dan sebeb pek beğenmemiştim.fakat filmin sonunda Jack,Penelope Cruz'un oynadığı karakteri bir ada da bırakmış ama Penelopenin elinde Jack'in bebeği kalmıştı.

Maze Runner : The Scorch Trials

hr_The_Scorch_Trials_1.jpg

Tür : Macera,Bilim Kurgu

Vizyon Tarihi : 18.09.15

Özet & detaylar

2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekliyordur. Kıyamet sonrası bir manzarayla karşılaşan ve bir şekilde 'değerli' olduklarına inanan gençler, kendileri için hazırlanan planların ikinci aşamasına geçtiklerinden haberdar değildir...

Labirent: Alev Deneyleri - film 2015 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]EKawDPkcYdY[/YOUTUBE]

Mission: Impossible - Rogue Nation

522625.jpg

Vizyon Tarihi : 31 Temmuz 2015

Tür :Aksiyon,Macera

Film Özeti

Bu filmde Ethan Hunt (Tom Cruise) ve ekibi, şimdiye kadar giriştikleri en zorlu göreve, Syndicate adında bir dolandırıcılık çetesini çökertme görevine atılacaklar. IMF organizasyonunu hedef alan çeteyi amaçlarına ulaşmadan önce durdurmak zorundadırlar.

Görevimiz Tehlike 5 (2015) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]gOW_azQbOjw[/YOUTUBE]

Dün filmi izledim.Aksiyonu biraz ama konuyu çok beğendim.tam bir gizem.filmi genel anlamda beğendim.Solomon Lane karakterinği çok beğendim.soğuk ingiliz tipi fakat başarılı.filmin başında uçak sahnesi var fragman da da olan.bu uçak sahnesinde Tom Cruise dublör kullanmadan kendisinin oynadığını ekleyelim.8 defa çekilen sahnede en çok düzgün olabilen kullanılmış.bu adamın bu kısmına bayılıyorum.

Güzel bir konu olmuş Divine Heart :) İzlediklerimi beğendim,aralarında benimde beklediğim fimler var. Benden önce izlemiş olursan mutlaka tavsiyeni ve eleştirini beklerim :)

Pixels

pixels-1436186332.jpg

Tür : Bilim Kurgu, Komedi

Vizyon Tarihi : 21.08.15

Film Özeti

Klasik atari oyunlarının görüntülerini yanlış yorumlayıp bir savaş ilanı olarak algılayan uzaylılar, bu oyunlardaki karakterlerin benzerleriyle dünyaya saldırırlar. Başkan Will Cooper (Kevin James) son çare olarak 80'li yılların atari şampiyonu çocukluk arkadaşı Jules Brenner (Adam Sandler) ve oyun delisi arkadaşlarına başvurmak zorunda kalır.

Pixels (2015) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]XAHprLW48no[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]05t2VQ_wxpY[/YOUTUBE]

The Fantastic Four

34649_big.JPG

Vizyon Tarihi :7 Ağustos 2015

Tür :Aksiyon,Macera,Fantastik

Fantastik Dörtlü - film 2015 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]Cwh48VDMZxg[/YOUTUBE]

Hayatımda izlediğim en berbat,en sıkıcı,en gereksiz film.ilk defa bir filmin daha ortasına varmadan çıkmak istedim.yazık çok üzüldüm fragmandan baya umutluydum.imdb puan 4,5.amerikan basınında film tam bir fiyasko olarak adlandırılıyor.boşuna gitmeyin hem paranıza hem zamanınıza yazık.:pat::pat::pat::pat:

Geri