Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bu sayfa çok iyi olmuş ya gelecekteki Sinemaları buradan da takip edebiliriz :)

Bu sayfa çok iyi olmuş ya gelecekteki Sinemaları buradan da takip edebiliriz :)

Teşekkürler.ben sinema çok seviyorum fakat ilgi alanlarım var ( Korku,Bilim Kurgu,Fantastik,Gizem ) genelde bu tarz filmleri paylaşıyorum,fakat sizlerde paylaşım yaparsanız beklediğiniz filmler varsa,izledikten sonra yorum yaparsanız sevinirim.

The Vatican Tapes

FIN03_VaticanTapes_1Sht_Trim_72dpi.jpg

Tür : Gerilim,Korku

[YOUTUBE]Yelog-WwqD4[/YOUTUBE]

Teşekkürler.ben sinema çok seviyorum fakat ilgi alanlarım var ( Korku,Bilim Kurgu,Fantastik,Gizem ) genelde bu tarz filmleri paylaşıyorum,fakat sizlerde paylaşım yaparsanız beklediğiniz filmler varsa,izledikten sonra yorum yaparsanız sevinirim.

Sen benim en ilgi duyduğum ve beklediğim filimleri paylaşmissin :cici: çok güzel yararlı sayfa bende önerilerimi paylasirimm

The Lazarus Effect

the-lazarus-effect-1420702899.jpg

Tür : Gerilim

Film Özeti :

Bir tıp öğrencisi grubu, ölüleri diriltecek bir yol keşfetmişlerdir. Bunu çeşitli hayvanlar üzerinde başarıyla uygularlar. Ekibin üyelerinden Zoe (Olivia Wilde) bir kaza sonucu öldüğünde, arkadaşları aynı işlemi onun üzerinde de denerler. Zoe hayata geri döner, ancak geri dönen, tanıdıkları arkadaşları değildir.

Lazarus Etkisi (2015) - Sinemalar.com

Not : Bu Film Daha Önce Gösterime Girdi...

[YOUTUBE]1Ks6JqLzVTA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]wxHcKnfclP0[/YOUTUBE]

The Lazarus Effect

the-lazarus-effect-1420702899.jpg

Tür : Gerilim

Film Özeti :

Bir tıp öğrencisi grubu, ölüleri diriltecek bir yol keşfetmişlerdir. Bunu çeşitli hayvanlar üzerinde başarıyla uygularlar. Ekibin üyelerinden Zoe (Olivia Wilde) bir kaza sonucu öldüğünde, arkadaşları aynı işlemi onun üzerinde de denerler. Zoe hayata geri döner, ancak geri dönen, tanıdıkları arkadaşları değildir.

Lazarus Etkisi (2015) - Sinemalar.com

Not : Bu Film Daha Önce Gösterime Girdi...

[YOUTUBE]1Ks6JqLzVTA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]wxHcKnfclP0[/YOUTUBE]

Bu filmi izledim hatta Tıp dünyasında böyle bir geri uyandırma çalışmaları var ama sonucu filmdeki gibi acı mi biter bilmiyorum, gerilim dolu sinemaydi.

Suicide Squad

suicide-squad-1436855831.jpg

Tür :Aksiyon

Özet & detaylar

DC Comics'in bol kötülü çizgi romanı olan Suicide Squad'dan aynı isimle uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor. Robert Kanigher ve Ross Andru'nun yarattığı karakterleri uyarlayan isimse Justin Marks. DC Entertainment ve Warner Bros.'un ortak yapımcılığında hayata geçen projenin kadrosunda ise Margot Robbie, Will Smith ve Tom Hardy gibi yıldız pek çok isim yer alıyor.

[YOUTUBE]WI3hecGO_04[/YOUTUBE]

İntihar Timi - film 2016 - Beyazperde.com

Yeni Wolverine Filminden İlk Görsel Yayınlandı!

Hugh Jackman, Yeni Wolverine filminin ilk teaser görüntüsünü paylaştı!

159899.jpg

Hugh Jackman, büyük bir keyifle beyazperdeye taşıdığı, mutant aleminin en arızalı mensuplarından biri olan Wolverine serisine veda etmeye hazırlanırken; sosyal medya üzerinden de serinin son halkasına dair ilk görseli sevenleriyle paylaştı!

2000 yılında vizyona giren ilk X-Men filminden bu yana hayat verdiği karaktere veda edeceğini açıklayarak sevenlerini üzen Jackman; daha farklı projelerde yer almak istemesinin yanı sıra hem serinin hem de karakterin yeni bir yüze ve soluğa ihtiyaç duyduğunu da belirterek devir teslime hazır olduğunun altını çizmişti!

Yönetmen koltuğuna James Mangold'un oturacağı üçüncü filmi izlemek için ise biraz beklemememiz gerekecek. Nitekim Wolverine efsanesine noktayı koyacak olan yapım; 3 Mart 2017 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

Yeni Wolverine Filminden İlk Görsel Yayınlandı! - Haberler - Beyazperde

Ne güzel paylaşımlar Divine Heart:cici:
Emeğine sağlık.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

030640.jpg

Vizyon Tarihi : 7 Temmuz 2017

Özet & detaylar

Kaptan Jack Sparrow, azgın okyanuslardaki korsan maceraları ile beşinci kez beyazperdeye geliyor. Geçmiş maceralardan bağımsız olarak yola koyulan Sparrow'u açık denizlerde yeni tehlikeler ve bu tehlikelere beraber göğüs gereceği yol arkadaşları bekliyor. Biricik gemisi Siyah İnci, karşı konulamaz "cazibesi" ve üstün denizcilik yeteneği ile korsanların en esprilisi kaptan Sparrow yine istediğini alacağa benziyor... Bu sefer yönemen koltuğunda Joachim Rønning ve Espen Sandberg otururken, başrol tabii ki Johnny Depp...

Karayip Korsanları, Ölüler Hikaye Anlatamaz, Diyecek!

Macera ve komedinin en sağlam örneklerinden olan Karayip Korsanları beşinci filmi ile geri dönüyor. Başrolde ise bir kez daha Johnny Depp var!

030640.jpg

Hollywood'un en büyük isimlerinden biri olan Johnny Depp ile parlayan ve son yılların en çok dikkat çeken Disney filmleri arasında yer alan Karayip Korsanları yepyeni ve daha karanlık bir hikaye ile geri dönüyor. Serinin beşinci filmi olan Dead Men Tell No Tales'in çekimleri bugün itibariyle başladı!

Joachim Rønning, Espen Sandberg ikilisinin yönetmenlik koltuğuna oturduğu yapımın başrolünde bir kez daha çılgın korsan Jack Sparrow'u canlandıracak olan Depp yeralıyor. Kadroya katılan ve hikayenin baş kötüsü olarak bizleri selamlayacak olan Kaptan Salazar'a can verecek isim ise Oscar ödüllü aktör Javier
Bardem. Bir başka Oscar'lı kült oyuncu Geoffrey Rush'ın Barbossa rolü ile geri döneceği film söylenene göre önceki bölümlerden daha karanlık bir tona sahip olacak.

Kaptan Jack Sparrow bu kez eski düşmanlarından bir başkasıyla, Kaptan Salazar ile kapışmak zorunda kalıyor. Salazar hapis kaldığı Bermuda Şeytan Üçgeni'nden kaçacak ve hayatta olan her bir korsanı öldürmek için karanlık bir serüvene adım atacak. Sparrow ise kurtuluşu Poseidon'un Yabası adlı silahta
arayacak.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filmi 7 Temmuz 2017'de vizyona girecek.

Karayip Korsanları, Ölüler Hikaye Anlatamaz, Diyecek! - Haberler - Beyazperde

Serisini izledim de,bunu duymamıştım.
Daha çok var gerçi,illa ki izlenir:cici:

Yeni Karayip Korsanları filminden ilk görsel yayınlandı bile!

528044.jpg

Geçtiğimiz ay elinden yaralandığı için, aktörün bir süreliğine de olsa setten uzaklaşması, anlaşılan o ki filmin çekimlerine sanıldığı kadar büyük bir zarar vermemiş. İşte karşınızda uzun bir aradan sonra yine ve yeniden: Jack Sparrow!

Filmden yayınlanan ilk fotoğrafta Kaptan Jack Sparrow'u, adet olduğu üzere başını yeniden derde sokmuş bir şekilde görüyoruz. Kamera karşısına beşinci defa aynı rol için geçen yakışıklı aktör Johnny Depp anlaşılan o ki bu karakteri ete kemiğe büründürmekten pek de kolay bıkmayacak gibi görünüyor.

Bu defa geçmiş maceralardan kısmen de olsa bağımsız olarak yola koyulan Sparrow'un yeni maceralara yelken açtığı filmin yönetmenliğini Joachim Rønning ve Espen Sandberg üstlenyor. Filmde ayrıca Orlando Bloom, Javier Bardem ve Geoffrey Rush'da yer alacak. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 7 Haziran 2017 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Jack Sparrow'u Özlediniz mi? - Haberler - Beyazperde

Buda taze bir haber olsun :))) Latte

Yeni Karayip Korsanları filminden ilk görsel yayınlandı bile!

528044.jpg

Geçtiğimiz ay elinden yaralandığı için, aktörün bir süreliğine de olsa setten uzaklaşması, anlaşılan o ki filmin çekimlerine sanıldığı kadar büyük bir zarar vermemiş. İşte karşınızda uzun bir aradan sonra yine ve yeniden: Jack Sparrow!

Filmden yayınlanan ilk fotoğrafta Kaptan Jack Sparrow'u, adet olduğu üzere başını yeniden derde sokmuş bir şekilde görüyoruz. Kamera karşısına beşinci defa aynı rol için geçen yakışıklı aktör Johnny Depp anlaşılan o ki bu karakteri ete kemiğe büründürmekten pek de kolay bıkmayacak gibi görünüyor.

Bu defa geçmiş maceralardan kısmen de olsa bağımsız olarak yola koyulan Sparrow'un yeni maceralara yelken açtığı filmin yönetmenliğini Joachim Rønning ve Espen Sandberg üstlenyor. Filmde ayrıca Orlando Bloom, Javier Bardem ve Geoffrey Rush'da yer alacak. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 7 Haziran 2017 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Jack Sparrow'u Özlediniz mi? - Haberler - Beyazperde

Buda taze bir haber olsun :))) Latte

Paylaşımın için teşekkür ederim Divine Heart:hi:
Bir gözüm,bu konuda olacak:cici:

Geri