Sineklerden Korunmanın en ekonomik ve etkili yolu..!

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Malum yaz sezonu başladı sineklerle dans sezonu hayırlı olsun. Ama ben çok etkili bir yöntem buldum.

Geçen gece iş yerine gelirken benzinlikte aklıma geldi biri sinek ilacı alayım dedim losyon şeklinde sinkov. Bir baktım fiyatı 180 lira bir yerde diğerinde 210 liraydı hem de 150 miligram Vazgeçtim sinirlendim çünkü küçük bir araştırma yaptım internet üzerinden araştırdım bir-iki ilave yaptım ve harika bir yöntem buldum.

2 su bardağı suyun içine yaklaşık 20-25 tane karanfil atıyoruz 2 tane Defne yaprağı atıyoruz ve 1 tatlı kaşığı kekik. Bunları önce kısık ateşte 15 dakika daha sonra normal ateşte bir 10 dakikada kaynattığımızda. Içine kattığımız doğal maddeler özünü suya vermiş oluyor. Ocaktan indirip soğuduktan sonra bir süzgeç veya tülbentten geçirip yine sprey solüsyon şişesine katıp uygulayabilirsiniz. aynı markette satılanlar gibi. Ben iki haftadır deniyorum, Çok muazzam bir etki yapıyor. Hiçbir sinek benle barışmadı gitti hahaha. Ayrıca kesinlikle hiçbir kimyasal yok. Deneyin göreceksiniz Teşekkürler için şimdiden ben teşekkür ederim eyvallah. ( demiştim ya bilgi paylaşılmadıkça ancak kafada külfettir, ben bir külfetten kurtuldum siz de paylaşın siz de kurtulun.)

Ev için sineklik taktırmak en doğrusu ve evcil hayvanı olanlar için de koruyucu çözüm olacaktır. Açık alanda ya da terasta ise yine koruyucu bir sprey gerekli olabilir. Bu tarifi ise bilmiyorum ancak denenebilir.

Ev için sineklik taktırmak en doğrusu ve evcil hayvanı olanlar için de koruyucu çözüm olacaktır. Açık alanda ya da terasta ise yine koruyucu bir sprey gerekli olabilir. Bu tarifi ise bilmiyorum ancak

Ev için sineklik taktırmak en doğrusu ve evcil hayvanı olanlar için de koruyucu çözüm olacaktır. Açık alanda ya da terasta ise yine koruyucu bir sprey gerekli olabilir. Bu tarifi ise bilmiyorum ancak denenebilir.

Pratik çözümler olması açısından söylüyorum. Sineklik yaptırmak da pencerelere bir maliyet getiriyor, Eğer eviniz 1. katta ise yani zemin katta ise rahatlıkla çift taraflı bant ve sineklik teli kullanarak kendiniz de rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Hani bilginiz olsun..

Arkadaşlar bir öneride bulunmuştum. İnşallah denemişsinizdir sonuçlar nasıl diye sormuyorum Çünkü sonucunu biliyorum. Mümkünse Siz de bunu Çevrenizi anlatın.

Çıtalı sineklik güzel

Sağlam monte edilmiş sineklik harici fos gerisi.
Enteresandır bana gelen sineklerin böyle düşünmediğini iyi biliyorum :) çalıştığım yer yol kenarında ve komple çimenlik bir yer çok sinek var nedense buraya bakmak akıllarına gelmiyor herhalde hahaha.

Çıtalı sineklik güzel
Umarım aradan bir yerden kaçan kulağının dibinde Vız Vız öten sinek de böyle düşünüyordur :)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Enteresandır bana gelen sineklerin böyle düşünmediğini iyi biliyorum :) çalıştığım yer yol kenarında ve komple çimenlik bir yer çok sinek var nedense buraya bakmak akıllarına gelmiyor herhalde hahaha.

Umarım aradan bir yerden kaçan kulağının dibinde Vız Vız öten sinek de böyle düşünüyordur :)

Hızlı evrimlesiyorlar.
Bu yıl gelmez, seneye gelir.
Güzelce sineklik monte ettir bitti gitti.
Ömürlük.

Açık alanda belli bir süre kalma zorunluluğu varsa alternatif seçenekler değerlendirilebilir ancak ev için kesin çözüm sineklik taktırmak olacaktır.

Geri