Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Not: Üşenmedim baktım, yüzeye sağlam tutunmasını sağlayan bir sıvıyı sabit kaldığı süre içinde fazla yapışmamak ve hareket kabiliyetinin kısıtlanmaması için bacaklarını birbirine sürterek temizliyorlarmış.
Karasinekler, her ne kadar pis yerlerde bulunmalarıyla tanınsalar da aslında son derece titizler! Elleri ovuştururken, bu hareketi aslında temizlik için yapıyorlar.
Elleri ve ayakları üzerindeki kiri sıyırarak arındırmak, onların daha verimli bir yaşam sürmesini sağlıyor. Temiz vücut, sineklerin avlanmasını, uçuş dengesini ve çiftleşme şansını artıran faktörlerden biri.
Size musallat olmadan önce, "Şimdi ananı laciverde boyadım..." tepkisi o , adi sinek camiası, defolun be! Bak sıkarım ha. Gerçi sinek ilacının da müptelası olmuş bunlar, sıkıyorsun ölmüyorlar.