Sinek ilacı sıkan arabanın arkasından koşmak

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 593 gün önce görüldü
Yeni bir macera arayışı ışığında, o beyaz dumanın çekiciliği, koşun oğlum lan valla birşey olmuyor bak.:) aldatmacası ve sonrasında etrafın böhüm böhüm öksüren şapşallarla dolması ile çocuk olduğumuza örnek teşkil eden olay. alternatif olarak ,inşaatın tepesinden kuma atlayınca birşey olmaz zanneden çocuk .ki salaklık hususunda ihtisas yapmış velettir. :)

Çok yaptım.. :) Birde marketten bulaşık teli alır yakar sallardık kıvılcımlar çıkardı deli gibi..
Birde bağırır kaçardık Şenlikkk varrr :D
hey gidi çocukluğum.. :(

Yok daha neler bunu ilk defa gördüm
.

Hiç denk gelmedim de yapmadım da. Yaptığım en saçma şey iğneyi parmak derime geçirmekti.

90'ların ilk yarısında yaptığım en zevkli işlerden biri de buydu. Sabah vakti geçerdi mahalleden, geldiği yerden duman işaretini verirdi ve ilerlerdim açlık tokluk fark etmeden. Peşinde sokak sokak gezerdik, o zamanlar çok araba olmadığı için dumanında kaybolmak tehlikeli de değildi. Müthişti!

Son düzenleme:
çocukluğumun tamamına yakın bir dönemi küçük bir ilçede geçti. bizim için saklambaç, misket kadar sıradan bir oyundu bu asdkjf
belediyenin sinek ilacı arabası her gün aynı saatte bizim evin arkasındaki caddeden geçerdi. saati yaklaşınca apartmandaki bütün çocuklar paldır küldür aşağı inerdik, yetmezmiş gibi yolda karşılaştığımız çocukları da çağırırdık, sonra yorulup duruncaya kadar koştururduk o beyaz duman bulutunun arkasından sjdfjds. burnuma o ilacın kokusu geldi şu an, güzel günlerdi.

Geri