Sınava Hiç Calışmayıp 100 Almak

Konu sahibi son olarak 2956 gün önce görüldü
La bu saf hiç derslere girmemişti..
olum çok pis kopya çekmiş
kimden çeksin? tek 100 alan o var bak..
biraz ordan biraz şurdan çekmiştir..
Yada

derste öğretmenini dikkatli dinleyen,günü gününe çalışan,ders calışmayı sınav gecesine bırakmayan bilinçli öğrencilerin alması muhtemel olan not.

100 değil ama 90'ın altına düşmediğimi çok iyi hatırlıyorum. Ki çok çalışan biri de olmadım hiçbir zaman, keza iş hayatımda da bir şey değişmedi. İnsan 7'sinde neyse 70'inde de odur lafını doğruluyorum.: )))

ya bu şey değil mi ? şey heh La'edri.
Duydugum ve gördüğüm hiç bir şeyi unutmama gibi bir lanete sahibim bu yüzden dersine katıldıgım her sınavdan 90 üstünde almışımdır çalışmadan.Çünkü çalışınca stres yapıyorum ben

Bende öyleyim evde hiç çalışmazdım sınava girmeden 10 dakika bakardım arkların çalışma kağıdına sınıfta en yüksek notu alırdım mesela 60

hiç çalışmadan almak pek mümkün değil ama çalışanların çeğreği kadar çalışıp ya da kitabı okuyanlar varken kitabı okumadan onlardan yüksek aldığım çok olmuştur.
Sallamanın, yorumun gücü adına!
Testi o yüzden hiç sevmezdim. :liv:
Tek cb notum oldu 4 senede o da test yapılan bir dersti dfskah

İngilizce dersim öyleydi benim ama ben her gün İngilizce dersini tekrar ederdim. En sevdiğim dersti. Açar açar okurdum defteri. Ondan olsa gerek.

Kpss'den 90 alan kuzenim öğretmeni dinlemez, öğretmenin notuna çalışmazdı. Kendi çalışırsa 95-100 alırdı marematikten, öğretmenin notuna çalışsa 70. :sırıt:

Muhakkak dersi derste dinliyordur ve kendisini derse vererek dinlemiştir. Yoksa çalışmadan 100 alınmaz.

Dersine, sorusuna, öğretmenine, sınava dahil olan konu miktarına vb. göre değişir.
Kolay konularda dersi dinleyerek çalışmadan da alınabilir.
(Kopya yoksa) genel olarak bilgi birikimi ve emek şarttır.

Bkz: AA gelecek 4 kredilik derste, devamsizliktan kalmak.

Tek hayalim.
Çalıştığım kadarından 100 alsam da olur.

Dersi dinleyince mumkun :aeg:
Ben sahsen 3-5-7 kez falan tecrube ettim.
100 aldigim da oldu, en yuksek notu aldigim da oldu, oluyor :cici:

Ben de hiç ders çalışmazdım. (Veya çok nadir ve isteksiz) Ama yine de bazı derslerde iyiydim. Ama bazılarında tutmadı.

Üniversitede bizim bölümde herhangi bir sınavdan 100 alanı görmedim ben. :aeg:

İlkokulda belki yaşamışımdır ama hatırımda değil.
Çalışıp kazandığım başarıları unutmam ben.

Hiç çalışmadığım sınavlardan yüksek başarı alıyorum.

Okuduğum üni zor olum diyor.

*

Ben çok çalışıp 100 bile almadım.
Ben çok çalışmadım.
Ben çalışmadım.
Az girdim sınava da.
Başka şeylere girdim çok.

Arkadaslari calistirirken tekrar ediyordum mecburen 100 100 100 :))

Geri