YKS Sınav sonucu - Üniversite yerleşme hakkında

Konu sahibi son olarak 3601 gün önce görüldü
ticaret meslek lisesi muhasebe ve finansman alani mezunuyum.Hedefimde okan universitesi muhasebe ve finansal yonetim var

Parlakbirgelecekte puan hesaplamasinda ham puanlar resmi olarak ayni yerlesmeyide dogru bilecektir Ygs 6 yerlesme puanim 276 siralamamda 660 bin olcak

2010 yilinda kayit oldugum icin ek puan benim icin devam edecek.Ek puanimda ygs 6 285 siralamasida makineye gore 580 bin

Ancak makinenin saglamligini test icin gecen seneki yerlesme puan sonuclarinida ekledim onlarinda hepsini dogru bildi sadece ek puan sirasini bilemedi.Makinede siralama 700 binlerde derken sitede 100 bin yaziyor yani ek puan siralamasiyla tutuyor gibi

Simdi sorum şu : hedefimdeki bolumun taban puani yetiyor yerlesme sirasi tutmuyor ama ek puanli siralama tutuyorsa yerleşirmiyim

Ek puanlarda kaldirildigi ama benim icin devam ettigi icin avantajli olabilirmi

Okan universitesi ygs 6 taban puani 283 siralamasida 340 bin falan.Genctercihde ek puan siralamasi 2014 te 34 binle almiş 2015 te ek puanla yerlesen yok diyor

Bir diger sorum ispartadaki 4 yillik muhasebede yerlesme sirasi tutuo ama ek puanli siralama tutmuosa yerlesme sirasiyla yerlesebilirmiyim
bu sorularima cevap verebilcek tecrubeli birisi yardimci olabilirmi

Telefondan girdigimden konu basligini acamadim yardimci olcaksan ol yoksa boş yapma basgit

uuu
atarlı bi ergen kardeşimiz neyse ben çekiliyorum sana başarılar .d

Geri