Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki w'nin bu sinan oğan aşkı : /Vik vik vik vik la bi susun ya.
Cerkes dansi ile basladi....peki w'nin bu sinan oğan aşkı : /
Güzel hikaye moruk beğendimÜç sayfa tartıştığınız Özdağ & Oğan kimdir bilmek ister miydiniz ?
Bundan 10-11 yıl önce idi. Kiracı olarak evine taşındığımızın bir kadın ile gel zaman git zaman samimi olduk. Benim merhum dedem de Subay olduğu için, samimiyet kurmamız çok da zor olmadı. Malum kadının ismini vermeyeceğim. İzmir'de yaşıyor. 28 Şubat sürecindeki etkili milletvekillerinden birisinin kuzeni. CHP'de ağırlığı olan bir kadın. Üstüne üstlük dayısı da, Türkiye'deki geçmiş darbe girişimlerinden birinin baş kahramanı. Her neyse bu kadınla bir gün konuşurken bana "Ben en kolay hangi ülkeden pasaport alabilirim biliyor musun?" dediğin de ve "Bilmiyorum teyze hangisi?" diye ben sorduğumda verdiği cevap direkt İsrail olmuştu.
Önce şaşırdım sonra İsrail ne alaka diye sorunca; Biz ailecek Girit Yahudisiyiz. Kuzenlerim de, akrabalarımda aslen Yahudiyiz demişti. Düşünün ki bunlar CHP içerisinde ve orduda yıllarca Türk kimliği ile hareket eden insanlardı.
Peki bunun konumuz ile alakası ne? diye soruyorsunuzdur.
İşte bu kadın bu seçimlerde CHP'den ayrılıp Zafer Partisine üye olduğunu, parti de üst düzey görevlerde olduğunu ve Sinan Oğan'ı desteklediklerini söylemesi, konuyu bu noktada bağlantılı kılıyor. Şimdi içinizden bazı süzmeler "Neeyy vhaar channım destehleeeyebülüü" diyecektir. O zaman bende şunu sorarım size;
Yahudilere bir bakın bakalım kendilerinden olmayanı herhangi bir ülkede veya Türkiye'de desteklerler mi?
Oğan'ın yaptıklarına herkes çok şaşırmış olabilir. Ben ise hiç şaşırmamıştım.
Senden zaten üst düzey bir akıl beklemiyorum @ibadeath size göre gerçeklerin hepsi hikaye. Ama bu anlattığım konu, senin izlediğin o yerli milli kılıç kalkan dizilerindeki hikayelerden değil. Bizatihi gerçek bir olay.Güzel hikaye moruk beğendim
Var mı başka böyle hikayelerin yaz sen okurum benSenden zaten üst düzey bir akıl beklemiyorum @ibadeath size göre gerçeklerin hepsi hikaye. Ama bu anlattığım konu, senin izlediğin o yerli milli kılıç kalkan dizilerindeki hikayelerden değil. Bizatihi gerçek bir olay.
Senin inanmana da ihtiyacım yok zaten. Yahudileri biraz tanıyan birisi, dediklerimi teyit edecektir.
Sen de haklısın be @ibadeath. Gerçekleri kim kabul etmiş ki, sen kabul edesin? Siz peygamberleri ateşe atmış, Peygamberlerin bile sabrını taşırmış bir ümmetin torunlarısınız. (İslam ümmetini kast etmiyorum tabii ki. Ben size Ümmet-i Putperestler diyorum.) Bizim dediklerimizi mi kabul edeceksiniz?Var mı başka böyle hikayelerin yaz sen okurum ben
Bunlar dinin gücüne inanmıyorlar ki. Gücün dinine inanıyorlar. Gücün dininde de her şeyi yapmak serbest.Bunların kitabında inancında yalan günahtır yazmıyor mu ? Siyasetçiler için etik kanunu getirilmeli .çatır çatır yalan söylüyorlar