Sinan Engin: En-Nesyri transferi yanlış bir transfer

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sinan Engin: "Osimhen denilen bir oyuncu alınıyor, sen de En-Nesyri'yi alıyorsun. Birisi gelir gelmez direkt oynuyor, bir tanesi hala direkt oynayamıyor. Ben En-Nesyri transferinin doğru bir transfer olmadığını söylemiştim. Yine söylüyorum."

19,5 milyon Euro bonservis verdiler. Bonuslar hariç 4m € maaş ayrıca. İnanılmaz gerçekten. Biz rafa silvaya yıllık 6 milyon veriyoruz diye ellerine hesap makinesi alıyorlardı bir de.

Son düzenleme:
Yeni bir islam slimani mi, guiza mı acaba hdnndb
Ben de çok memnun değilim şu halinden. Bu adam için neden zorladık bir şeyleri anlamadım? Sonradan açılır umarım.

Transfer gerçekleştiğine göre kendini bir şekilde göstermesi gerekiyor. İyi bir oyuncu ancak sorun ne ise Mourinho ile konuşup çözmeleri şart.

Dzeko her maça çıkamaz, önümüzde Avrupa maçları da var, sakatlık olabilir ve bu sebeple yanlış transfer olduğunu düşünmüyorum.

Dün de bir şey yapamadı, bu kadar para boşa mı gitti?

El nesirinin boktan olduğunu anlamak için Sinan'ın söylemesine mi gerek var. Üç yaşında çocuk biliyo gtünü taşla silen adam transfer etmenin yanlış olduğunu. Morinyo müptezeli pek seviyo yannız bunu niyeyse

Herkesi yanılttın, yolun açık olsun!

Transfer gerçekleştiğine göre kendini bir şekilde göstermesi gerekiyor. İyi bir oyuncu ancak sorun ne ise Mourinho ile konuşup çözmeleri şart.

Dzeko her maça çıkamaz, önümüzde Avrupa maçları da var, sakatlık olabilir ve bu sebeple yanlış transfer olduğunu düşünmüyorum.

Avrupa maçlarında kendisine çok iş düşüyor ve bugün yine beklentimiz yüksek olacaktır.

elli şey söylüyorlar
bunlara boşuna para veriyorlar

Emre Bol: En-Nesry ile ilgili geldiğinden beri "beslenmesi" gerektiğini söylüyorum. Adamın alameti farikası yüksek top üstünlüğü... 10 tane iyi orta yaparsan 5'ini içeri atar. Ama velakin ona bu sistemi kuracaksın. Hücum becerilerini En- Nesyri üzerinden yaparsan hem senin hem de oyuncunun gol sayısı artar. Tekrar tekrar söylüyorum; Dzeko da oynasın elbette lakin ana plan En-Nesyri olmalı diye...

Arap atım yavaş yavaş açılıyor. Maşallah subhanallah <3

Geri