Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Müjde Uzman'a: Tükense bende tükenirdi

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Oyuncu Müjde Uzman, birkaç gün önce sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve sağlık sorunları ile mesleğinin zorluklarından bahsetmişti. Sinan Akçıl da eski sevgilisi Uzman'ın "Tükendim" sözleriyle alakalı konuştu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde "Alev" karakterine hayat veren Müjde Uzman, hastanelik olmuş ve yaşadığı zorlukları ve duygularını dile getirmişti.

Yaşananların ardından havaalanında görüntülenen Sinan Akçıl da eski sevgilisi Müjde Uzman'ın "Tükendim" sözleriyle alakalı konuştu.

"ZANNETMİYORUM, BENİ ATLATTI"
2. Sayfa'nın haberine göre; Akçıl, "Zannetmiyorum, tükenmez ya. Tükense bende tükenirdi... Beni atlattı yani" ifadelerini kullandı.

Kaynak

_EX_JO7uPku7KxXZk5nT9Q.jpg
bUC4ESljxkK-LPpf92KIRA.jpg
emkI_R4mikm-5bilT1XoOQ.jpg

• Hımm
Tepkiler: ne
Düz bağnaz erkek kafası herkes senden ibaret değil senden sonra ağır şeyler yaşamış olabilir :X

sinancığım, sen şarkı mı yazsan, konuşmasan hiç? şarkıyı da sadece yaz bak, söyle demiyorum. tek başarılı olduğun şey o olabilir çünkü.

O gün de yazdım, bu durumu sosyal medyadan paylaşmakla çoğu kişinin gereksiz yorumlarına maruz kalacak diye ve öyle de oldu.

• Üzgün
Tepkiler: ne
bunların birlikte olduklarını bilmiyordum bir zamanlar
sinan 1, ebru gündeş 2 ya da pardon gündeş 1 , sinan 2 bütün camiayı sıradan .p

bu arada müjdecimi severim, en kısa zamanda toparlar umarım

müjde çok sıkıntılı görünüyor ciddi anlamda diziden de uzaklaşması gerekiyor

sinan akçıl kim ya boş ego kasmış kadının üzerinden silik karakter :(

Son gördüğümde Oguzhan Uğur ile beraberdi bu kadın.

İnsanların hassas olduğu bir konuda alaycı yorum yapanları hiç anlamıyorum, Akçıl da en azından ciddi bir şeyler söyleyebilirdi.

Geri