simone de beauvoir'in biseksüel adam olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
erbakan'ın oğlu yeniden refah partisinin genel başkanı fatih erbakan. hakkındaki bilgiselimiz bu kadar. bir kaç gün evvel katıldığı bir programda absürd bile denilemeyecek bir şebeklikte gaf yaptı (gaf mı denilir cahillik mi bilemedim) denk gelenleriniz olmuştur.

simone'un yazdığı tek 1 kelimeyi okumamış, önündeki kağıtlarda yazanların tek kelimesini o yazmamış, masadaki yalan yanlış bilgilerin 1 tanesini bile merak edip teyit ettirip, incelememiş. o programda konuşmak için zerre hazırlık yapmamış, her hazırlığı danışmanına yaptırmış bir siyasetçi

istanbul sözleşmesini açıp okumamıştır bile. master, doktora tezlerini kendi yazdığı şüpheli, o bile tartışmalı çünkü belli ki tiyneti bu.

yine muhtemelen bugüne dek simone'un adını gugıla bile yazmışlığın yok. kendisi hakkında geçtim akademik bi fikri, magazinel bi bilgisi bile yok, çünkü o dahi olsaydı ilk duyacağı şey sartre ile ilişkisi olurdu? ne herhangi bi programda konuşacak, ne siyasetin ucundan tutacak ehliyetleri var ama hergün ekranlara çıkarılan vasatlarlardan sadece bir örnek.

başlı başına utanç. söylediği her şey derme çatma toplama yalan yanlış. tek kelime hazırlık yapmadığı bi konuda, asla okumadığı bi sözleşme hakkında yorum yapacak ehliyeti olur mu yahu insanın. bu ve bunun gibilerinde yok, hükümsüzdür...

Ben bu tür programlara hazırlanıp geliniyor olmasına da karşıyım, özgün olmayan her şeye karşıyım. Eline metin alıp okumak, başka insanların düşüncelerini kendinin gibi aktarması, aktarılması hoş olmuyor.
Üstelik okuduğunu anlayacak kapasitesi yok, sınava hazırlanan öğrenci gibi ezber yapmaya çalışmış. Bu ülkede verilen ünvanlar kişinin karşılığını yansıtmıyor, okuma yazma bilmeyen kişilerin beş üniversite mezunu olduğunu, hiç bir donanıma sahip olmayan kişilerin prof, doçent, uzman vs vs gibi ünvanları nasıl aldığını biliyoruz.
Siyaset ile uğraşan kişiler temsilci kişilerdir, örnek teşkil etmesi ve yol göstermesi öncelikli hedefi olmalıdır. Bu tür cahil kişilerin topluma yön vermeye çalışıyor olması utanç vericidir. Ülkede yaşanan beyin göçü sebeplerinden birisi de bu maalesef, fırsat eşitliği yok, liyakat yok ama torpil ve para ile ünvan almak var.

Geleceğin cumhurbaşkanı, başbakanı Erbakan

Geri