ŞİMDİKİ SİYASETÇİLERLE HİÇ MUKAYESE EDİLEBİLİR Mİ?(Ecevit)

Konu sahibi son olarak 4369 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1796489_274293776067153_1708682487_n.jpg

ŞİMDİKİ SİYASETÇİLERLE HİÇ MUKAYESE EDİLEBİLİR Mİ?
ELBETTE EDİLEMEZ.
*
O HALDE NİÇİN HALKIMIZ O’NU TEK BAŞINA Bİ KEZ DE OLSA BAŞBAKAN YAPMADI?
YAPMADI, YAPAMAZDI DA,
ÇÜNKÜ O'NU ANLAYAMAZDI...

ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ YAZIYI DİKKATLE OKUYALIM.
*
ECEVİTLERİN MALVARLIĞI:
MUSTAFA BÜLENT ECEVİT RAHMETLİ OLDUĞUNDA AİLECE 4 APARTMAN DAİRESİNE SAHİPLERMİŞ.

I -. MİRAS YOLUYLA:

1.ECEVİT'İN PROFESÖR OLAN BABASINDAN İSTANBUL SUADİYE’DE 1 DAİRE MİRAS KALMIŞ.
DEMEK Kİ O RAHMETLİDE MÜTEVAZİ OLARAK YAŞAMIŞ.

2.ECEVİT'İN RESSAM OLAN ANNESİNDEN DE ANKARA YILDIZDA 1 DAİRE MİRAS KALMIŞ.
*

II – KAZANIMLARIYLA

ECEVİTLER O KADAR MİLLETVEKİLLİĞİ YAPMIŞ OLMASINA KARŞILIK
ANKARA'DA ORAN’DA YALNIZCA 2 DAİRE EDİNMİŞLER.
BUNUN
BİRİNİ İKAMETGAH OLARAK KULLANMIŞLAR
ÖTEKİSİNİ DE KÜTÜPHANE ve ÇALIŞMA YERİ OLARAK KULLANMIŞLAR.

NASIL TASARRUF ETTİLER?

1.Merhum Ecevit, annesi Ressam Nazlı Ecevit’ten miras olarak kalan İstanbul/Üsküdar da 2 katlı evi satıp
Çanakkale orman yangınında kaybedilen arazilerin ağaçlandırılması için Milliyet Gazetesi’nin açtığı kampanyaya bağışlamış.

2.Dedesi Hacı Emin Paşadan Suudi Arabistan/Medine’de miras olarak kalan 5 adet vakıf ve araziyi ise (değeri yaklaşık 4 milyon dolar) TC.Devletine bağışlamış.

*

SONUÇ OLARAK;

BÜLENT ECEVİT, RAHMETLİ ATATÜRK'TEN SONRA MAL VARLIĞINI DEVLETE BAĞIŞLAYAN İKİNCİ DEVLET ADAMI OLMUŞTUR.
NİÇİN HER 2 SİNİN ADI DA MUSTAFA Kİ?
MUSTAFA KEMAL
MUSTAFA BÜLENT...

======================
ÖNEMLİ NOT
KİMİSİ 4 MİLYON DOLARLIK MAL VARLIĞINI HALK İÇİN KULLANILMASI AMACIYLA DEVLETİNE BAĞIŞLIYOR
KİMİ DE KAÇ MİLYON DOLARLARI DEVLETTEN CUKKALIYOR.
*
PEKİ HALKIMIZ NASIL Bİ TAVIR ALIYOR?
“DEVLETİNE MAL BAĞIŞLAYANLARA ARKASINI DÖNÜYOR.
DEVLETTEN MAL GÖTÜRENLERE KUCAK AÇIYOR”
DİYEBİLİR MİYİZ?

bide erbakan için alalım böyle bi konu (:

Yılmaz Özdilin konuyla direkt bağlantılı olmasa da deve diken olayıyla ilgili güzel bir yazısı vardı..

---

Büyüksün karaoğlan. Nur içinde yat.

bide erbakan için alalım böyle bi konu (:
O konu çok karışık hocam.Makine Mühendisliğini 4 ortalama ile bitiren birsinden bahsediyoruz.Memura ve işçiye bayram yaşatan ama etrafındaki yanlış kişiler yüzünden bazı yanlışlar da yapan ve bu yanlışları mevcut medya tarafından kullanılan bir kişi.

Açıkcası takdir ettiğim yönleri de var,eleştirdiğim yönleride ama mevcut siyasiler kadar eleştirmem.Açıkcası eleştirmediğim siyasetçi yoktur benim Türk siyasetinde :) Ama her zaman ismet İnönü zirvede olmuştur bu konuda :):)

O konu çok karışık hocam.Makine Mühendisliğini 4 ortalama ile bitiren birsinden bahsediyoruz.Memura ve işçiye bayram yaşatan ama etrafındaki yanlış kişiler yüzünden bazı yanlışlar da yapan ve bu yanlışları mevcut medya tarafından kullanılan bir kişi.

Açıkcası takdir ettiğim yönleri de var,eleştirdiğim yönleride ama mevcut siyasiler kadar eleştirmem.Açıkcası eleştirmediğim siyasetçi yoktur benim Türk siyasetinde :) Ama her zaman ismet İnönü zirvede olmuştur bu konuda :):)

İşte konuyu görünce bende şu cümlenin aynısını diyorum hocam. 'takdir ettiğim yönleride var eleştirdiğim yönleride'. Lakin artık göçmüş buradan.

Bu ülkeye kim fayda sağlamışsa hesabını verdi. Ben erbakancıydım vefat edene kadar.

sonuç olarak her lideri eleştiririm ama tarafsız olmak kaydıyla fakat bu konular hep siyatese kaçıyor.

Bu vakite kadar hiçbir sağlıklı tartışma görmedim bu konularda ben. (:

İşte konuyu görünce bende şu cümlenin aynısını diyorum hocam. 'takdir ettiğim yönleride var eleştirdiğim yönleride'. Lakin artık göçmüş buradan.

Bu ülkeye kim fayda sağlamışsa hesabını verdi. Ben erbakancıydım vefat edene kadar.

sonuç olarak her lideri eleştiririm ama tarafsız olmak kaydıyla fakat bu konular hep siyatese kaçıyor.

Bu vakite kadar hiçbir sağlıklı tartışma görmedim bu konularda ben. (:
Türkiye'de sağlıklı insan çok az hocam,o yüzden sağlıklı tartışmak ta zordur :) Bu sağlıksız tartışmaların bence en büyük sebebi de partizanlık ve eleştiriye kapalı olmamız.Bu iki durum bu millet üzerinde öyle büyük etkiler yaptı ki,hala kurtulamadık bu hastalıkdan malesef.Bir diğer sebeb siyasilerin kendilerini milletten üstün görmeleri.Onlar da eleştiriye kapalı malesef.Bu durumda halkta ayrışmayı körüklüyor.Bakıyorum başka ülkelerin devletbaşkanlarına,büyük kısmı o kadar açık ki eleştiriye ve bir o kadar da halkla içiçe.

Türkiye'de sağlıklı insan çok az hocam,o yüzden sağlıklı tartışmak ta zordur :) Bu sağlıksız tartışmaların bence en büyüks ebebide partizanlık ve eleştiriye kapalı olmamız.Bu iki durum bu millet üzerinde öyle büyük etkiler yaptı ki,hala kurtulamadık bu hastalıkdan malesef.Bir diğer sebeb siyasilerin kendilerini milletten üstün görmeleri.Onlar da eleştiriye kapalı malesef.Bu durumda halkta ayrışmayı körüklüyor.Bakıyorum başka ülkelerin devletbaşkanlarına,büyük kısmı o kadar açık ki eleştiriye ve bir o kadar da halkla içiçe.

Çok doğru söyledin hocam. Malesef ki körü körüne bağlanma tabiri çoğu kimsede oluyor. yanlışa da doğru doğruyada doğru deniliyor. Bizim siyaset açısından eksiğimiz çok, önce ilk baş bu vatan için doğruya çelme takmamak yanlışa hesap sormayı başarmamız gerek ama malesef yok.

Hatta en önemli herşeyin başı tarafsız olarak bakmayı başaramıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri