Şimdi Rusya, Ukraynayı..

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Evet şimdi Rusya Ukrayna'da, kedisinden köpeğine yaşlısından gencine bombalasa çok Avrupai bir tavır sergilemiş olur değil mi? Ey güzel Avrupa Ben sizin soyunuzu sopunuzu... Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi Medeniyet dediğin tek dişi kalmış bir canavar. Bu arada bizim Entel Dantel bit yavrularının Kimi desteklediğini çok merak ediyorum. Şimdi bunu okuyan olursa da zaten bana çemkirecek sorun yok. Ne diyeyim Eyvallah üstadım sen bilirsin yalanacak kemiği de, yaranacak repliği de. Bakalım olaylar biraz daha sakinleşsin bizim tatlı su kefalleri hepimiz yahudiyiz diye kol kola yürüyüş yapacaklar herhalde...

Bana şu saatten sonra yani; Hristiyan ve Yahudilerin Omuz Omuza vererek Filistin'deki insanları öldürülmesine göz yumulduktan sonra, kimse uygarlık medeniyet insan hakları modernlik yaşam standartları diye batıda yer alan devletlerden örnek vermeye kalkarsa çok güzel içinde tüm aile ve vücut azalarının bulunduğu küfür paketi mi hediye ediyorum.. Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullansın.!

Abi ben başlıktan sonra küfür girecek sandım,büyük adamsın vesselam.

Geri