Şimdi gidiyorsun ya sen.

• Kullanıcı YooNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3342 gün önce görüldü
Şimdi gidiyorsun ya sen.
Aklın kalır. Ruhun kalır. Kokum kalır sende emin ol kalır.
Senin sevginde yalan varmıydı bilmem ama bende yoktu işte bu yüzden kalır.
Hadi git şimdi aklında ruhunda benimle olduktan sonra senin yaşadığın yerin dokunduğun elin ne önemi var ki.

~

Bir garip yanlızlıktı içimi yakan . Senden kalan tek hatırayıda yaşatmaya çalıştım inan olmadı sevgilim sensiz yapamadım taşıyamadım .. Yüklerin ağır geldi , Gözlerin bile yetmedi beni kendime getirmeye . Oysa ne cok severdim kömür gözlerini bakmaya kıyamazken yok ettin sen herşeyini . Sonu böylemi olmalıydı ? Gelmeni beklerken gitmeni duymak mıydı herşey?

~

Aşk yolunda U dönüşü YOKTUR! Aşk der ki sana: ''Yolumdaysan başım feda yoluna;ama bil ki senin de başını isterim yoluma! Kahır,kapris gelecekse senden amenna;ama ayağına diken batarsa yolumda ah eşşek dip vahlanma! ''AŞK'' bilek gücü değil YÜREKTİR! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara..

~

Aşk , ağır iştir. Emekli olamazsın, sigortası yoktur, ikramiye alamazsın, yıllık tatil izni verilmez, greve kalkıştın mı yersin copu, kaza riski yüksektir, ve amatörce uğraşılır. Aşk, ağır iştir ! Çıkarsın sonunu bilmedigim bi yola fakat hep tek başınasındır. Yol boyunca bunları şoföre anlatamazsın. O uykuya yenilmek üzeredir, sen ise deriin bi rüyaya ..

Geri