Şimdi arayıp para isteseniz, sorgulamadan verebilecek kaç kişi var etrafınızda?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık karar ver, burada aç ve sefil mi yaşıyorum yoksa sana para verecek kadar güzel para mı kazanıyorum?
Hiç verdiğini görmedimArtık karar ver, burada aç ve sefil mi yaşıyorum yoksa sana para verecek kadar güzel para mı kazanıyorum?
Kendinle çelişiyorsun haberin yok. Sefil, aç,.... birisi sana nasıl para versin?Hiç verdiğini görmedim
Yahu senden para istemedim burada meblağın bir önemi yok yani arasam boş çevirmezsin diyorum merak etme numaran yok zaten arayamamKendinle çelişiyorsun haberin yok. Sefil, aç,.... birisi sana nasıl para versin?
Sen refah içerisinde yaşıyorsun, maaşın dolgun ancak sen para,verebilirsin.
Tabiiki biliyorum onu ama gene de sefil birisi seni nasıl boş çevirmez?Yahu senden para istemedim burada meblağın bir önemi yok yani arasam boş çevirmezsin diyorum merak etme numaran yok zaten arayamam
İste koçum sorun yok ben sadece anlamak istiyorum ama sen hala herzamanki gibi kıvırıyorsun.Tmm melnur istemiyorum senden @Serçe var
Nereye yerleştin?Ben trde değilim artık yokum yani..