Şimdi almazsanız zam gelecek!

Konu sahibi son olarak 1017 gün önce görüldü
Bu aralar ne zaman bir ürünle ilgilensem satış elemanının sarf ettiği cümledir.

Esasen doğru olmakla birlikte, zaten şimdiki fiyatı da bir öncekinin zamlı hâlidir. Dolayısıyla Türkiye'ye özgü acımasız bir kısır döngünün pazarlama amacıyla kullanılmasıdır.

hep zam geliyor zaten hep pahali..

Enflasyon durdurulamazsa şimdi aldığın da o değerde değil yani her koşulda fazla para ödüyorsun.

fırsatçılıktır kişisel kota hedefini doldurmak için her yol mübahtır bunlara göre

• Beğen
Tepkiler: 0
Bu kafaya girip kredi kartimi geçen ay patlattım. Asgariden bir tık ödeyip ödeyip 3-5 aya bitiririm artık borcumu

çalısan napsın demezse işinden oluyor
hayat parası olana güzel

Kafelerde,restoranlarda,mağazalardaki kalabalığın iç yüzünü farkedince halime şükrettim.maaş 5-6 bin gider 10-12 bin tl tabiki kredi kartlarıyla geçiniyorlar geri kalan kısmını.millet öyle bir harcıyor ki sanki bedava alıyorlar.alayı onlarca kredi kartı borcuyla yaşıyor..starbucksta kahve içmesi bile taksitli,kimsede zevkinden ödün vermiyor.Temel sıkıntı buradan kaynaklanıyor..
İçler acısı bir durum sonu çok kötü olacak gibi,akpnin dışardan getirdiği yüksek faizli parayı bankalar aracıyla devlet garantisiyle millete gagalarken felakete dönüşeceğini kimse sezememiş.eskiden böyle kriz dönemlerinde bankalar batarken şuan en çok para kazanan ve büyüyen sektör haline geldiler.bu işin temelinde ekonominin iyi olduğundan değil bankaların tefeci gibi var olmalarından kaynaklanıyor..bakalım nereye kadar elin şeyiyle gerdeğe gireceksiniz…

Çalıştığım son zamanlardan biliyorum her gün fiyat artıyordu kısa bir zaman diliminde 35 liradan 90 liraya çıktığını gördü bu gözler
Edit. Yalnız kağıttan bahsedip kağıt kelimesini hiç kullanmamam. Oysa yazdım sanıyorum işte böyle de bir sorunum var :(

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ne
Geri