Kendime yeni bi sayfa açıyorum,yeni bi günlük edinmek daha iyi, umarım öyle olur yani.Herkesi siliyorum.Tek bi kişi kalmıycak.
Eskiden üstünü karaladım herkesin ama şimdi silgiyle silme zamanı.
Yeni bi hayat kurucam kendime,yeni arkadaşlar da edinirim belki.
Eski dostlarım falan kalır belki ama onlarda iyi ki var .İyiliğimi düşündüler hep ve hep yanımda oldular.Onları hiç kaybetmem ben,hiç ama.onlar en zor bulunan dostlar. ben nasılsın demeden onlar hergün nabıyorsun diye sorarlar.
iyi ki tanımışım onları.
Neyse öyle işte.Bu gün aşkımla mesajlastım falan .. bana muzik yolladı onları dinledim whatsapptan.
Guzeldi müziklerde
iştee çok beğendimm :p
Sen benim yeni başlangıcımsın günlük.Unutmak isteyeceğim şeyleri yazmıycam sana inşallah , adımlarımdan bundan sonra emin olucam.
Öyle işte neyse ben gittim...
Eskiden üstünü karaladım herkesin ama şimdi silgiyle silme zamanı.
Yeni bi hayat kurucam kendime,yeni arkadaşlar da edinirim belki.
Eski dostlarım falan kalır belki ama onlarda iyi ki var .İyiliğimi düşündüler hep ve hep yanımda oldular.Onları hiç kaybetmem ben,hiç ama.onlar en zor bulunan dostlar. ben nasılsın demeden onlar hergün nabıyorsun diye sorarlar.
iyi ki tanımışım onları.
Neyse öyle işte.Bu gün aşkımla mesajlastım falan .. bana muzik yolladı onları dinledim whatsapptan.
Guzeldi müziklerde
Sen benim yeni başlangıcımsın günlük.Unutmak isteyeceğim şeyleri yazmıycam sana inşallah , adımlarımdan bundan sonra emin olucam.
Öyle işte neyse ben gittim...