Sima Kimdir ?

Konu sahibi son olarak 4092 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meraba FB ailesi*
önceliklee sizinle burada olduğumdan cok mutluyum.
daha bugün üyeyim ama kolay ısındım.
zaten öyle soğuk bi insanda değilim
tongue.gif

neyse kendime geleyim.

iSmim Asena. 17 Yaşındayım eylülde 18 ime gireceğim allahın izniyle.
Bulgaristan göçmeniyiz.fakat izmirde doğdum büyüdüm.Ben tek kızım . evin tek kızıyım.
Ondan azcık şımarıyorum ama :dyg: kardeşim yok bilgisayarda bütün gün bende oluyor :kiki: Geceleri bazen duygusallaştığımda kulaklığımı takıp müzik dinleyip ağlarım da en ufacık bişey de yada haksızlık yapılınca ağlıyorum . Feci halde duygusalım.

neyse boş zamanlarımda genelde sarkı dinlerim yada arkadaslarımla gezerim vs.

arkadaslarım demisken benim pek gercek arkadas dediğim insan yoktur.
arkadas cok var gercek olanı bulmak cok zoor.
Benim kardeş dediğim 2 insan var . Yasemin ve Sevcan.
Onlar benim canım ..

benim tek hatam insanlara cok güvenmem ve değer vermem sanırım.
cok kazık yedim ama yinede nefret etmiyorum onlardan.
ben zaten nefret edemem. kinde tutamam.
kavga ederim bağırırım cağırırım ama en fazla 1 saat sürer kızgınlığım.
küs kalamam pek.

ask hayatıma gelirsek...
onda pek sanslı olduğum söylenemez :)
bu da benden kaynaklıyo ama.
beni seveni ben sevemiyorum.
benim sevdiklerimlede olmuyo yürümüyo.
yürümüyo cünkü insanlar menfaatı icin yasıyo sanki.
hep bi cıkar iliskisi var. bende gelemiyorum tabi benim cizgimin dısına cıkıyosa eğer istediğim kadar seveyim bitiririm. bilirim cünkü hayır gelmez ondan.

4 aydır sevgilim yok. Kafam rahat.
Rahatlık güzelde insan bazen herseyini paylascak ona destek olcak mutluluğunu üzüntüsünü paylascak birini arıyo amaa olmasada oluyo yani bi kaybım olmuyo.
sevdiğim oluncada bi problem. onu yapma oraya gitme gec yazma falann..
asırı kıskanc olduğum icinde hep bi kavga olucak en iyisi böyle zaten face falanda kapattım 1 2 haftadır smste yapmıyorum asırı rahatım anlcğnz :cici:

beni tanımayanlar genelde havalı
virgul.gif
şımarık falan olduğumu düşünüyolar.

ama tanıyınca ne kadar yanıldıklarını anlıyolar :p

cana yakın birisiyim. gülerim genelde sert olmak bana göre değil.
ama yerinde göre davranmayıda bilirim. gülmeyen insanlarda hic bana göre değildir. bide sevmediğim bisey daha insanların arkasından konusup yüzüne gülmek. iste o zaman sartellerim atar. biri benim arkamdan konusmucak.
gelicek adam gibi yüzüme söylicek ne derdi varsa orda halledicez.

vee en büyük :fenerbahce:

sıktım galiba :T: böyleyim iste bende daha uzun yazardım da zamanla daha iyi tanırsınız zaten :p hadi mutlu kalın canlar :srl:​

Fenerbahçe dışında herşey güzeldi seni tanımak güzel :)

Seni tanımak güzeldi sima umarım forumumuzda kalıcı olursun iyi dostluklar kuracağına eminim :)

Senide tanıdık Asena :) 1 evin 1 kızı modundayım bende :kiki: (çaktırma) keyifli forumlar dilerim :cici:

Sen şimdi ağlıyorsun ya kendine kızıyorsun, çok üzülüyorsun. senin hiç suçun yok. sakın kendine küsme. hayallerinin peşinden git. hayatına kimseyi sokma. sen bilmiyorsun, bilseydin yapmazdın tabi ama hepsi onu unutmak için girecek hayatına.
bu terk edilişte kendini eksik görme.aşkı da sakın hafife alma. yaşadığın gerçek aşk çünkü. o ömrün boyunca hayatının parçası olarak kalacak. onunla yaşamayı öğren. gün gelecek sana dönmek isteyecek, ağlayacak, sana şiirler yazacak. o gün geldiğinde karşısına güçlü bir kadın olarak çık. en büyük meziyet bu çünkü. Seni tanımak güzeldi Asena :)

disi kanaryam helal ;* çok samimi bir anlatım olmuş. birçok özellik ortak benim de kızgınlığım saman alevi. en çok da Fenerbahçeli olman güzelmiş. İnsanlar bir kör düğüm çözmeye çalıştıkça daha çok karmaşıklaşıyor. En iyisi yalnız takılmak. Az ve öz olmalı dost haklısın. Tek çocuk olmak bazı yonlerden güzel ama bir psikoloğa göre cinayet sayılıyor. :))) Seni tanimak çok güzeldi keyifle okudum canım :srl:

Genelde hızlı girenler çabuk kaybolur ama umarım aktif şekilde devam edersin :)

Sen şimdi ağlıyorsun ya kendine kızıyorsun, çok üzülüyorsun. senin hiç suçun yok. sakın kendine küsme. hayallerinin peşinden git. hayatına kimseyi sokma. sen bilmiyorsun, bilseydin yapmazdın tabi ama hepsi onu unutmak için girecek hayatına.
bu terk edilişte kendini eksik görme.aşkı da sakın hafife alma. yaşadığın gerçek aşk çünkü. o ömrün boyunca hayatının parçası olarak kalacak. onunla yaşamayı öğren. gün gelecek sana dönmek isteyecek, ağlayacak, sana şiirler yazacak. o gün geldiğinde karşısına güçlü bir kadın olarak çık. en büyük meziyet bu çünkü. Seni tanımak güzeldi Asena :)

Vayy anasını döktürmüşsün emre :) Tavsiye için teşekkürler :srl:

disi kanaryam helal ;* çok samimi bir anlatım olmuş. birçok özellik ortak benim de kızgınlığım saman alevi. en çok da Fenerbahçeli olman güzelmiş. İnsanlar bir kör düğüm çözmeye çalıştıkça daha çok karmaşıklaşıyor. En iyisi yalnız takılmak. Az ve öz olmalı dost haklısın. Tek çocuk olmak bazı yonlerden güzel ama bir psikoloğa göre cinayet sayılıyor. :))) Seni tanimak çok güzeldi keyifle okudum canım :srl:

Sağol şekerim aynen anlattığım gibiyim
Sende benim gibiysen iyi anlaşırız senle biz ozaman :cici:

Bende evin tek kızıyım gerçi iki evli abim var Almanyada yaşıyor onlar,bilirm şimarıklığı ama daha çok bir kardeş olmayışı evde canını sıkıyor senden başka evi canlandıran yok yani kısazacası vazifemiz ağır be Asena :d
Seni tanımak güzeldi allah bahtını açık etsin :))

Bende evin tek kızıyım gerçi iki evli abim var Almanyada yaşıyor onlar,bilirm şimarıklığı ama daha çok bir kardeş olmayışı evde canını sıkıyor senden başka evi canlandıran yok yani kısazacası vazifemiz ağır be Asena :d
Seni tanımak güzeldi allah bahtını açık etsin :))

Aa sende izmirlisin galiba hemşeri çıktık ya :srl:
Boşver böyle tek kız olmak güzel (: :cici:

Aa sende izmirlisin galiba hemşeri çıktık ya :srl:
Boşver böyle tek kız olmak güzel (: :cici:
Evet tatlım hemşeriyiz İzmirli görmek beni çok mutlu ediyor:srl: Evin tek kızı ve tek çocuğu olmak İyi tabi sıkıcıda olsa alıştık artık:cici:

Evet tatlım hemşeriyiz İzmirli görmek beni çok mutlu ediyor:srl: Evin tek kızı ve tek çocuğu olmak İyi tabi sıkıcıda olsa alıştık artık:cici:

Benide mutlu eder izmirli biri olunca :srl:
Aynen öyle dimi ya :cici:

evet fenerbahçe dışında kendini tanıtman güzel.. çok samimi ve içten olmuş.zamanla alışırsn buraya tekrardan hoşgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri