Sim

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“45-50 kilo olan birine yenilmem mümkün değil, 90 kiloyum ben” diye düşünürken okeyde nakavt etmiştir beni. Tebrikler.

Sözlük konusunu göremedim. Bugüne dek olmaması da forum tarihimizde geriye dönüp baktığımızda iç çekip utanacağımız bir mevzu olarak yer edinecek. Açıkçası aynı yönetimde oluşumuz dışında hakkında pek fazla fikrim yok. İşini layıkıyla yapan, kendince takılan, yazıp-çizen şahsına münhasır biri. Çokça uzatmayıp sözü sevenlerine ve diğer gözlemcilere bırakıyorum. Tşk.

Gözlemlediğim kadarı ile sempatik ve çok neşeli bir yapısı var.
Galatasaraylı olması beni biraz hüzünlendirse de seçimine saygı duyuyorum.:)
Yeni yılda her şey gönlünce olsun!

Sim-gumus,siminber-gumus tenli manalarina gelmektedir.Farsca kokenli olup,dilimizde bir elementten farkli olarak renk manasinda da kullanilir.

Zaman zaman sim hanimin mesajlarina denk geliyorum,cok kisa tanimlar kullaniyor.Yazmayi pek sevmiyor veya Gnydn diyerek,okuyanin beyin firtinasi yapmasini istiyor.Bu cihedten bakinca iyilik sever gorunuyor.

Galatasarayli olusuna ayrica sevinmistim.Fenerbahce konularin da yerici,Galatasaray konularinda ovucu mesajlarini gormeyi arzu ederiz.Hatta sinirlendigi anda bir iki FB'li uye banlasa hic yok demeyiz. : )

Tatlı ve sevimli bir kız. Ben uzaktan uzağa beğeniyorum. Attığı anlıkla da forumun baya aklını aldı. Hoş kız. Allah sahibine bağışlasın. Mutluluklar <3

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sim
Şefim , canimm , en büyük sirdaşim..
İyi ki sen <3

''Gülümsemesi yakamoz , isigina vuruldugum o gecede'' :bahar:

• Öpücük
Biz onunla ne burada ne de diğer forum da konuşmadık ama bir yerde sohbetimiz oldu öyle saygılı öyle çizgisi belli bir hatun ki ozaman da sıcacık olmuştu içim hesapsız ve kötülük barındırmayan kalbi ile sevdirmişti kendini şimdi bir de güzelliği ile taçlandırdı varlığı çok güzel <3

• Kalp Gözler
Sim iyi bir dost sevimli bazen agresif iyi sırdaş canım kankam

• Beğen
Şu sanaldaki en büyük iyikilerimin başında gelir kendisi. Gülerim onunla, ağlarım onunla..
Şu wp'ın dili olsa da konuşsaaaa ya da vazgeçtim konuşmasın denize dökerler bizi vallahi jdkdjssj
Canım kankamm, iyiki varsın. Seni çok seviyorum! :bahar:

• Kalp Gözler
Çıtır gofret gibi yiyesi geliyor insanın <3 çok tatlı ve güleryüzlü. Yardımsever adminiçemiz. İçinde hiç kötülük tasımadığını o kadar net hissettiriyor ki... Hep mutlu olsun. Gülen yüzü solmasın.
canını sıkan olursa söyle. İndiririz... :*

• Kalp Gözler
çok tatlı biri. uzaktan sempati besliyorum kendisine….
üstte birileri “benim o” demiş. bunu en son 2010larda falan yapıyorlardı sanıyorum……
mutluluk diliyorüm efem.

• Kalp Gözler
Millattan önce Sim in hayatında ben vardım arkadaşlar bilginiz olsun istedim de.
Uzun lafı kısası 7 sene falan yani.
Öpüyorum balım.
Seviliyorsun güçlü kızım benim.

• Kalp Gözler
İnsan durup dururken böyle bi yiyesi geliyor. Kedi sever gibi haşin ve şiddetli sevesi geliyor. fhjjjfjfkl :*

Çok minnoş, tatlı. Pozitif basıyor bünyeme huhatam olunca. Böyle insanlara aşığım ben. İnsanı yükseltiyor hemen.
seni de seviyorum. Melise benzetiyorum bazen. Çiçek :*

• Öpücük
@Sim !!!
Sim sim sim simmmmmm
Ne zamandır sana salça olmuyorum. Özledim yahu neredesin sen? İyi misin canımın içi? Varsa canını sıkan gidip indiririz. Kfjfjjf
Bıcır bıcır, minnoş yazılarını özledik. Idjfjfj çık hangi kuyuya düştüysen…

• Öpücük
@Sim !!!
Sim sim sim simmmmmm
Ne zamandır sana salça olmuyorum. Özledim yahu neredesin sen? İyi misin canımın içi? Varsa canını sıkan gidip indiririz. Kfjfjjf
Bıcır bıcır, minnoş yazılarını özledik. Idjfjfj çık hangi kuyuya düştüysen…
buralardayim canim, bakiniyom ara sira; iyiyim<3
cikarim yakinda insallah sjfkdkf mucuk:*

Hemcinslerimin içinde severek baktığım duruşunu varlığını ve güzelliğini sevdiğim bir üye ne güzelsin her anlamda ♥️

Onu Reyhan sayesinde tanışmıştım ve aile anlamında ortak bir geçmişimiz var. Benzer kayıplardan ötürü vaktiyle çok dertleşmiştik. Buralarda tanıdığım en temiz hanımlardan biridir. Duam odur ki hayatı boyunca mutlu olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın, iyilerle ve iyiliklerle yaşasın.

Geri