Silinen videolar

Konu sahibi son olarak 2973 gün önce görüldü
Selamlar cümleten arkadaşlar konuyu yalnış bölüme açmış ola bilirimde
şimdiden yönetimçilerden rica eyer yalnışsa taşıyı versinler

Sorunum bu Shift DELETE ile masa ustunde dosya silmişim yalnışlıqla o videolarda çok önemli
onları geri qaytarma şansım varmı ?
veya bana tavsiye etdiyininz bir program felan varsa link veya ismini verin yeter
teşekkürler şimdiden her kimse konuyla ilgilendise

imkanın varsa o diski hiç kullanma, içinde ne kadar işlem yaparsan kurtarma şansın o kadar düşer, başka bilgisayara takıp orada tarattır, sen o diski kullandıkça sildiğin verilerin eski izlerinin üstüne veri yazılma ihtimali var o zaman kurtarılamaz

böyle bir imkanın yoksa iCare data recovery kullanmıştım ben bi kere işim düşmüştü, 50gblık dizi serimi bununla geri getirmiştim, bi dene

Arkadaş O diski derken Azeriyim bilgisayarım rus systemli yani C diskini ? acık şekilde yazsan cok güzel olur
arkadaşın verdiyi programı indirdim tarama bölümünde görüntü secdim sadece video gibi bişeyler tarasın diye ve sonra sadece C diskini seçdim derim tarama tuşu vardı onu tıkladım şu an tarıyor
aslında benim pc video felan olmazdı telfondan formatlıyordum diye bilgisayara atım sadece o videolardı unutdum geri yüklemeyi şimdi önce ilk verileni deneyim sonra sizin verdiginiz programı deneyeceyim

sildiğin veriler masaüstünde demişsin, o nedenle evet C'yi kastediyorum, sistemin kurulu olmadığı diskte olsaydı kurtarma ihtimalin daha yüksek olurdu
şimdi bilgisayarda yaptığın her hareket bu şansı azaltıyor, bi de silip üstüne format attım demişsin yeni windows kurmuşsun yani eski izlerin üstüne yazılma ihtimali epey yüksek, şansın az ama dene bu programları
başka programlar da tavsiye edilebilir tabi

teşekkür arkadaş yok yok bilgisayara format atmadım ben fikrimi tam acıqlayamamışım cep telfonumdan bilgisayara attımki videoları cep telfona format atdım :) sonrada yalnışlıkla masa üstünden sildim inşallah geri gelir teşekkür
recuva taradı bitdi şimdi sizin verdiyinizi denicem :)

Bal Porsuğu ikiside aynı videoları buldu yani ben sildiğimleri bulmadı :( malesef başka isim versen bir zahmet

Geri