Silence (Sardunya)

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sardunya ;
Baktım üye sözlük konusu açılmamış, ben açayım dedim.

Bayağı uzun süre önce geldi foruma; bir arkadaşa benzeterek yazmıştım ilk. Değilmiş; ama aynı yerden olduğumuzu öğrendim, yurtdışında yaşıyor olsa da.
Çok sessiz, kendi halinde, içinde art niyet olmayan biridir. Dost canlısıdır. Uzun bir süre ara vermesine rağmen beni unutmamış olması da hoş bir detaydı. Umarım hep burda olursun, seviliyorsun canım benim. :srl:
Allah kalbine göre versin. Umarım her şey gönlünce olur. :kiss:

Tüh Farketsem Ben Açarmışım :p
Hanım Hanımcık , Temiz Sıcacık Kalpli Biri..:cici:

Lethe iyi ki acmissin :)

Hiç konuşmadık karşılıklı ama ben onun yazdıklarını mutlaka okurum. Düşünceleri mesafesi duruşu ve samimiyetine ailecek hayraniz:p

Kendisi bana kruvasan getirecek gelince ben de ona bir pastane köşesinde muhallebi ısmarlayacagim:p

Kendisi ile tanışmayı çok isterim fransızca pratik yapariz umarım:p

Istanbul da onu çok özlemiş bu arada.: )

Türkiye ye gelmiş ve ben kacirmisim çok üzüldüm:(
Kruvasan bile getirmiş bana:(
Çok görmek istemiştim ben giderim umarım bu kez görmeye çok uzun zaman olmadan inşallah. Kocaman öptüm:p

Sigaraya başlamama neden olacak bence :T:

Çok tanımıyorum ama sessiz, saygıdeğer biri.
Tanıdıkça gelirim inşAllah.
Rabbim gönlüne göre versin:)

Ihhm , :) Bi sigara daha yaktım duyguları dile getirmeden önce..
Sigara muhabbetlerimiz , muhabbetlerimizden hiç bi vakit eksik olmasın olurmu :)

Sardunya yı tanımlayın deseler , özetleyin deseler sana telafus etmiştim insanlık abidesi derim diye insanlık abidesisin cünkü herşeyinle , bunu gecen bir seneyi aşkın süreçte gösterdin vede hissetirdin hem vefanla olsun hemde yaşanılanlar , konuşulanlarla olsun.. Sanal alem demeyi sevmiyorum ama şu internet ortamında birçok kişiyi tanıdım gerek reele döktüklerim gerekse sadece pc camının arkasında kalan çok çok kişi. Fakat hiçbirinde şunu görmedim diyebilirim iki kelimesinden birinde Allah c.c vede onla ilgili cümleler kurup öğüt veya destek amaclı vurguluyan yüreği temiz insanlar dile getirir , sen o kişisin işte.. Ben hep derim İnsanları dinleyebilmek erdemdir Sardunya sende o erdeme sahipsin işte , beni bu vakitte nice dinlemişliğin mevcut eksik olma bu açıdan yol gösterdin düşüncelerinle karamsar düşüncelerimden arınmama destek oldun , tanıdığımı zannetiğim niceleri gibi laf olsun diye dinlemiş rolü yapmadın hiç bi vakit , bunu bu zamana kadar çok geniş bi kapsamlı gösterdin , hissetirdin..
Karakterini kişiliğini , uzunca dile getirmeye gerek yok , yansıtıyorsun zaten bunu..
Ben seni güçlü görmeye alıştım enerji alıyorum güçlü halinden hep böyle kal.. Yüzün hep gülsün.

Senin gibi insanlar günümüz imtihan kirli dünyasında çoğalması duası ile..
Hiç bi vakit eksik olma , Dost olurmu..

Hanımefendi,sessiz,kendi halinde biri.

cok sessiz sakin saygili
sevilen bir uyemiz :)

Önce yorumları ve duruşuyla dikkatimi çekti azda olsa konuştuk geçrekten çok sevimli biri:cici:
Hanım hanımcık muhabbeti güzel bayaaaaaaaaaaaan :çpkn:

Leydi mi deniyodu yoksa Matmezelmi , hangisini severse o işte

Güzel kalpli, sohbeti hoş iyide trip atıyor :p

Herzaman dikkatimi cekiYordu ve sonunda tanisabildim :)
kendi halinde,hanim hanimcik,sakin,güzel sözler paylasan..sevimli birisi :)
iyiki tanidim seni (:

Yeni nicki Silence :p
Severim mademoiselle silence i :p
Agir basli, icten ve cana yakin :hi:

Kesin şimdi evlenmistir foruma gelmedigine göre. ...
Kruvasan ve kahve eşliğinde sohbet etmek isterdim kendisi ile ve numarasini kaybettiğim için Üzgünüm.. yine de iyi ki sohbet edip tanistim dediğim insan dünya nin bir yerlerinde merak edenin var haberin olsun :))))

Nerelerde acaba?
İlk geldiğim zamanlarda duygusallıgı ve hassasiyeti ile dikkatimi çeken biri idi
Onun gibi insanlara ihtiyacı var buranın
Gelmelisin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri