Silahlanma en önemli mevcudiyet.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Şimdi birileri yok insan hakları, yok uluslararası haklar falan diye bahsediyor ya, öyle bir dünya yok arkadaş! Bugün yaşanılan olaylar, Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı saldırı, şunu açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. Silahlanmak gerek. Bu olaya biz Türkiye olarak en mantıklı şekilde, en baştan karşıda olduğumuzu belirttik. Bunu belirtmemizin bizim için çok daha büyük amacı ve mahiyeti var aslına. Yarın bir gün ileride herhangi bir yapılanma içinde bağımsızlık ilanı olduğunda, tanınma ihtimalini tanımadığımızı deklare ettik. Diyeceksiniz ki; Ne alakası var? Şöyle bir alakası var; malum dünyanın Entrika Seven Yahudi lobisi başta olmak üzere Amerika-Rusya gibi devletlerinin bir ülkeyi bölüp parçalamak için ilk önce bu şekilde bir tezgah yaptığı açık ve net şekilde ortada. Böyle bir durumda ne yapılacak? Bu şekilde gaza getiren insanlar ilk önce özerklik talebinde bulunacak. Arkasından bu güçler tarafından tanınacak. Kabul etmeyen ana devletler ( bugün Ukrayna) baskı yaptığında da, bu Dış ülkelerden yardım talebinde bulunacaklar. Dolayısı ile pusuda bekleyen Amerika İngiltere İsrail Rusya gibi devletler buralara askeri müdahale yapma şansına sahip olacaklar. Biz jeopolitik olarak çok riskli bir bölgede yer alıyoruz ve tam bir bölünmezlik içinde vatanın savunulması anlayışı ( Hattı müdafaa yoktur. Sathı müdafaa vardır..) ile hareket ediyoruz. Bölünme veya parçalanma kabul edilemez. Eğer biz en başta Rusya karşıtı tavrımızı, yani yaptığı olayın yanlış, haksızlık olduğunu söylememiş olsaydık, yarın bir gün başımıza geldiğinde en ufak itiraz şanssız olmazdı. Bu bir parantez olsun. Şimdi geçelim ikinci konu başlığına;
Fark ettiniz mi sabah altıdan beri Haberleri dinliyorum Radyo üzerinden Rusya ve Ukrayna'dan yapılan çeşitli açıklamalar var Avrupa birliği açıklama yaptı. Henüz Amerika'dan resmi bir açıklama yapan göremedim şöyle adam akıllı. Bu neye işaret? Hani ben en daha önce de demiştim ya, dünyada artık savaşlar enerji savaşları. Amerika, Bu yaşanan sıkıntılı ortamdan sonra Avrupa'ya açık ve net şekilde diyecek ki; enerji konusunda ben size destek olurum ve kendisine çok daha güzel bir pazar açmayı planlıyor. Ondan sesi çıkmıyor. Şimdilik bekle gör politikası yani. Amerika zaten savaş tedirginliği yaratarak gerekli silah satışını gerçekleştiriyor gerçekleştirmektedir. Onun işi silah satmak para kazanmak dünya yanmış ona ne.. Gelelim işin başka bir boyutuna;
Amerika hemen yanıbaşımızdaki Yunanistan'a bu kadar askeri üs ve yığınak yapmasını neye dayandırıyor acaba? Bunun da enerji ile yakın alakası var. Niçin çünkü bu enerji yolundaki en büyük ülke Türkiye. Türkiye'ye karşı bir savaşmı planlıyor sorusuna ben kesin ve net Evet cevabını veriyorum. Yarın bir gün Yunanistan bahane edilerek çıkarılacak herhangi bir savaşta tekrar Avrupa devletlerinin kendisine ne kadar mahkum olduklarını çok daha iyi anlamasını isteyecek. Özgürlükler Ülkesi yardım babası, sokakta sevişenlerin ülkesi, rolüne tekrar soyunarak -madem zora düşme ihtimaliniz var biz her zaman yanınızdayız edasıyla tabi. Böyle bir durumda ülkemiz savunmasını yapabilmek için gerekli silah mühimmat ve ekipman çok önemli. Buradan yola çıkarak bana göre Türkiye'nin yapması gereken şey; çok daha güçlü silahları envanterine katmış olması gerekiyor. Gizli veya açık demiyorum, tamamen gizli olması gerekiyor bu işlerin. Arge üretim aşamalarının çok daha güçlü silah yapabilecek kapasiteye ulaşması gerekiyor. Hep hayalini kurmuşumdur. "Devlet herhalde bunu düşünüyordur, mutlaka vardır..." diyorum ama ben yine de bunu söylemek istedim. Yüzümüze karşı gülüp açıkça düşmanlık yaptıkları halde dostunum ben senin diyenlere verilecek en güzel cevabı, en güzel tokadı hazırlamamız gerekiyor şimdiden. Ve hiçbir savaşın kazananı olmayacağı gibi bir sürü insanın öleceği canlarını kaybedeceği mutlak bir gerçektir. Bırakalım batının Müslüman veya kendinden olmayan inanca sahip insanların yok olmasından haz alma anlayışına hizmet etmeyi, başta Türki Cumhuriyetler ile olmak üzere ilişkilerimizi hat safhaya çıkarıp öyle insan haklarıymış, dünya barışıymış, gaylara özgürlük **Spam/Adversiting**lığından kurtulup silahlanmaya önem verelim... Her Türk asker doğar. Kişi anasından doğar yaşam için, gerekirse ölmelidir vatan için..!

Her Türk asker doğar. Kişi anasından doğar yaşam için, gerekirse ölmelidir vatan için..!
bahsi geçen her türk gibi asker doğup savaştım, bir çok fedakarlıkta bulundum fakat henüz ölmedim. bundan sonra da ancak kendi keyfim için ölürüm.
bence de türkler silahlanmalı, süper güç olmalı ama belli odakların ihtirasları uğruna kimseler şehit olmamalı.
insanı en iyi olanaklarla yaşatmak varken alt kültür ağzıyla şehadet güzellemeyi hoş bulmuyorum.
bir çok cephede el altından harpdeyiz akabinde btö ile mücadele ediyoruz. albayım bir zahmet gidip şehadeti tadınız.

bahsi geçen her türk gibi asker doğup savaştım, bir çok fedakarlıkta bulundum fakat henüz ölmedim. bundan sonra da ancak kendi keyfim için ölürüm.
bence de türkler silahlanmalı, süper güç olmalı ama belli odakların ihtirasları uğruna kimseler şehit olmamalı.
insanı en iyi olanaklarla yaşatmak varken alt kültür ağzıyla şehadet güzellemeyi hoş bulmuyorum.
bir çok cephede el altından harpdeyiz akabinde btö ile mücadele ediyoruz. albayım bir zahmet gidip şehadeti tadınız.
Küresel düzeyde bir mücadelenin, yıkım faaliyetlerinin söz konusu olduğu bir konu hakkında fikir testisi yapmak isterdim ancak; bu kadar sığ bir vizyona sahip kişilerin olduğu bir tartışmadan kendimi diskalifiye ediyorum. Tamam ben birşey demedim. Yazdığım Mesaj yok hükmündedir.!!!

Daha bir kişinin yazdığı görüş sonrası kendisini diskalifiye edip kendi yazdığını yok hükmünde sayan kamil ağaya destek lütfen.

Ne alakası var? İnsan uyusa bile beyin faaliyetlerine devam eder. Bizde ona takviye edebilecek düşünceleri şekillendirelim. Basite indirgemek tabi. Askerlikte hedef küçültme var ama bu konu taktiksel boyutta kanaat içeriyor ama katkılarda aynı ölçekte olursa tat verir. Saygılarımla...

Bir gün astronot, diğer gün doktor, bir gün askeri deha, öteki gün inşaat mühendisi, helal olsun…

ama rusya ukrayna krizinde bile adamın aklında hep gayler var, aklı fikri kim kimi elliyor .p

kamil abi.... metni okurken damarlarımdaki türk asker kanı kaynadı da kaynadı..... sürekli tecil edip durduğum askerliği yapmaya gidiyordum ki metin bir anda gaylara özgürlükle bitince bi hoş oldum ben..... silahlanmamız gereken dediğin şey o şey miydi şimdi...... evet silahlanalım hemen...... ilk ben silahlanabilirim hatta....

Geri