Sıkıntılı Yengeç

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Yengeç​

Kendini akıllı sanan, saftiriğin biridir.Herşeye kolayca inanır. Gidenin ardından asırlarca yas tutar. Bir de bir gün herşeyin iyi olacağına ilişkin paranoyası yok mudur. Gel de çıldırma. Onu dış görünüşünden daha çok ilgilendiren bir şey yoktur bu dünyada. Birkaç iltifatta yelkenleri suya indiriverir hemen. Bencilin tekidir. Her şeyin en iyisini, en doğrusunu kendisinin bildiğini sanır. Sanki bu dünyaya yüce bir görev için gelmiş gibi davranır. En az bir koç kadar ana kuzusudur bu. Bir de hayat boyu yaslanacağı bir duvar olsun ister. Bir gün melek, bir gün şeytandır. Yani bir türlü çözemezsiniz onu. Sürekli gelgitlerde yaşar. Tehlikelidir. İnsanı kolayca avucunun içine alır. Eğer nefretini kazanmışsanız dikkat. Böyle durumlarda öfkesi henüz tazeyken pek çevresinde durmayın. Çünkü o zaman yapmayacağı şey yoktur. İlişkilerinde zordur. Birini severse onu sanki malı gibi sahiplenir, ama gözü de sürekli dışarıdadır. Bu uyuzla dostluk neyse de, aşk asla. Çünkü kaprisleriyle sizi hayatınızdan bezdirir.​

İyi niyetli bir tarafım var ama o bir yere kadar. Birisi hakkında bir yere kadar alttan alırım.. Alırım... alırım ben de kotası bittiğinde asla dönüp şans vermem. Kararlılık ve denge beni ben yapan şey. Yorumdaki gel gitli ben değilim olamam : ) Ben her zaman açık ve net olmaya çalışıyorum. Düşmanımın bile net sağlam karakterli akıllı olmasını isterim. Bana küçük oyunlarla gelmesin kimse.

Amma kötülemişler yaa @Noah bizleri .p

Yengeçleri hep duygusal, ağlak ve ana kuzusu sanarlar ama ı ıh işte ööööyle değil bu

Amma kötülemişler yaa @Noah bizleri .p

Yengeçleri hep duygusal, ağlak ve ana kuzusu sanarlar ama ı ıh işte ööööyle değil bu
Neyse ki 30’undan sonra yükselen burçları devreye giriyormuş Ebru’cum. Benim 3 yılım kaldı senin de 5’dir diye düşünüyorum: )

Neyse ki 30’undan sonra yükselen burçları devreye giriyormuş Ebru’cum. Benim 3 yılım kaldı senin de 5’dir diye düşünüyorum: )

oooouuvvvv yükselen de balık .p
beterin beteri var .p

5çarpı kaç oldu geçeli acaba otuzu sayamadım .p

oooouuvvvv yükselen de balık .p
beterin beteri var .p

5çarpı kaç oldu geçeli acaba otuzu sayamadım .p
Ben otuza yaklaşma yaşını yazmıştım Ebru : )

Dur. Dur acele etme..

Yükselen fena yalnız. Sen hep otuzunda kal : )

Neyse sevgiler canım... İyi geceler

Ben otuza yaklaşma yaşını yazmıştım Ebru : )

Dur. Dur acele etme..

Yükselen fena yalnız. Sen hep otuzunda kal : )

Neyse sevgiler canım... İyi geceler

anladım anladım zaten , iyi geceler (:

sana 40ların gamsızlığından bir tutam bırakıyorum fena sayılmaz canım .p

Su burçlarının hepsi zordur.
En zor karakterlerdir .Kitabi bilgi olarak da, Vedik felsefe açısından da böyledir.
Su ruhla,dünyadan bağımsız konularla ilgilidir.
Yaşama ve maddeye kene gibi yapışan,delicesine yaşama içgüdüsüne sahip egoya meydan okur.
Yengeç sahil gibidir.Dalgalardan karaya ulaşırız. Dalgaların, duyguların sağlıklı bir şekilde karaya,toprağa, ete kemiğe ulaşmasına öncülük eder. Ruh ile dünya arasındaki öncü bir köprüdür. Doğurganlıktır,doğumdur,ilk nefestir,dörttür, ruhun dünyaya gelişidir.Denizin,dalgaların karaya carpmasidir.
Akrep pek ışık almayan bir ormanın derinliklerindeki ıssız,sıfır harekete sahip,simsiyah bir gölettir. Yüzülür mü, içilir mi bilemeyiz. Hatta su olduğundan bile şüphe ederiz fakat sudur, hem de tahmin edebileceğimiz in çok çok ötesinde sudur. O siyah suya kutsal su misali girersek tüm acilarimizdan kurtulma ve dönüşme ihtimalimiz vardır. Sanki suya değil de cehennemin (8) tam ortasına düşmüş gibi yanma,kavrulma ihtimalimiz de vardır. Yine de merak ederiz bu gizemi, tecrübe etmek kumar oynamak gibi olacaktır yine de denemeye değerdir.
Balık ise görünürde tek bir toprağın,kara parçasının olmadığı uçsuz bir okyanus gibidir. Her şey tüm saflığı ve gerçekliği ile sadece sudan ibarettir. Ego yok olmus ve ruh tüm öğretileri tamamlamistir.Balık sondur, on ikidir, mokşadır; dünya denen bu zorlu sınavı bir daha dönmemek üzere terk etmek, herşeyden vazgeçmek ve O'na kavuşmaktır. Sular bu dünyaya en ait olmayanlardır. Bir o kadar da özel olanlardir. 0 grubu kan gibidir, herkesi besler de, onu bir tek ondan olan anlar.

Son düzenleme:
Simdi bizi atabilirsin Anna hanimcim, hep ikizleri mi aticaz allasen... Vurun kahpeye misali....

yengeç beni basıyor... ama seviyorum yakın arkadaşlarımdan biri yengeç... hayat enerjimi emerek besleniyor... ama seviyorum... haritamda hiç yengeçim yok galiba... allahım çok şükür...

Geri