Sıkıntılı olduğunuzda ne yaparsınız genellikle :)

Konu sahibi son olarak 4377 gün önce görüldü

aslında her geçen gün sıkıntına bir parça daha ekliyorsun içerek ne zaman farkına varırsın bilmiyorum ama içmenin şimdiye kadar kimseye faydası olmamıştır
Heheh bu genellemelerinize de hayranım ya.: ))) Ben istisnayım o halde, bana faydası dokunuyor, canlı örneğiyim.: )) İçmeden önceki ve içtikten sonraki, hatta alkolün bünyemden uzaklaştığı hal ile aralarındaki farkları saymayacağım sana..

Sana tavsiyem arkadaşım; kimseye genelleme yapma.. Bırak doğruların kendinde kalsın, seninkiler başkalarınki ile çeliştiğinde de saygı duymayı bil ki yanlış anlaşılmayasın ve yanlış yargılanmayasın..

Sevgi ve saygılarla, hoş sohbetler dilerim..: )))

Heheh bu genellemelerinize de hayranım ya.: ))) Ben istisnayım o halde, bana faydası dokunuyor, canlı örneğiyim.: )) İçmeden önceki ve içtikten sonraki, hatta alkolün bünyemden uzaklaştığı hal ile aralarındaki farkları saymayacağım sana..

Sana tavsiyem arkadaşım; kimseye genelleme yapma.. Bırak doğruların kendinde kalsın, seninkiler başkalarınki ile çeliştiğinde de saygı duymayı bil ki yanlış anlaşılmayasın ve yanlış yargılanmayasın..

Sevgi ve saygılarla, hoş sohbetler dilerim..: )))

Bu konuda söylenecek çok şey var fakat yanlış anlaşılmak istemiyorum . Üzüldüğüm tek nokta içkiden fayda gördüğünüzü sanmanız , neyse teşekkürler iyi akşamlar yorum için sağolun

En büyük sosyal aktivitemi icra ederim
Mobile Legends

Son düzenleme:
Böyle şeyler.

images

images

images

images

images

sadece sıkıcı insanlar sıkılır demiş bilmemkimovski. çok sıkıcısınız çişimi getirdiniz.

Müzik dinlerim.

Olmadı kaçar giderim.

En son Tokat'a gittim. Güzel, sakin, modern, düzenli ve de hesaplı bir şehir. Her 50 metre de bir, bir çift yaya ile karşılaşabilirsiniz. Bir tek Otel'leri çok gizli yerlere yapmışlar. Bir de Şehir Merkezi sanki merkezin dışında gibi. Emekli olursam, oraya taşınabilirim.

Geri