Sıkıntılı olduğunuzda ne yaparsınız genellikle :)

Konu sahibi son olarak 4377 gün önce görüldü

nasıl yani . yanlış anlamayın lütfen anahtarı alıp çıkarım diyence bende garip buldum . farklı cevaplara verdiğim bir cevap sadece

Konu size ait sanırım her cevaba yorum yapmışsınız buda bir ilginçlik. Anahtarım dediysem arabamın anahtarı olsun bırakırım her şeyi. Yeter ki canım sıkılmasın ;)

Konu size ait sanırım her cevaba yorum yapmışsınız buda bir ilginçlik. Anahtarım dediysem arabamın anahtarı olsun bırakırım her şeyi. Yeter ki canım sıkılmasın ;)

evet konu bana ait , sağolsun herkes cevap veripte ben karşılık vermezsem nezaketsizlik olur :) ha şimdi oldu en azınan canınız nereye isterse oraya gidersiniz haliyle buda can sıkıntısını giderir :)

evet konu bana ait , sağolsun herkes cevap veripte ben karşılık vermezsem nezaketsizlik olur :) ha şimdi oldu en azınan canınız nereye isterse oraya gidersiniz haliyle buda can sıkıntısını giderir :)

Öyle tabiki de :D Mesaj kasıcam diye konu açmasak :D :haha: sustum tamam :D

Yok susmak o anlamda değil neyse konu dağılmasın kolay gelsin size :D

o zaman size güzel bir tavsiye vereyim . içmek yerine ellerinizi semaya kaldırıp o sıkıntının geçmesi için dua edin. çünkü sıkıntının geliş nedeni sizi sınamktır . bu sınavıda geçmenin en güzel yolu onu size gönderen Allaha dua ederek hem sınavınızı geçersiniz hemde Allahın rahmetine nail olursunuz :) size akıl vermek gibi olmasın umarım beni mazur görürsünüz

Çince anlatsaydın daha iyi anlayabilirdim.

[sıze="4"]

çince anlat o zaman.

然后我会给你一个很好的建议。而不是喝你的双手向天祷告删除,然后再通过逆境。因为造成困扰的来临,以测试你的。它要通过这次考试,你会通过你的考试发件人向上帝祈祷和上帝的怜悯,你将指甲你会原谅我,我希望你不介意,因为他们给你将看到的最好方式
[/sıze]

[sıze="4"]

然后我会给你一个很好的建议。而不是喝你的双手向天祷告删除,然后再通过逆境。因为造成困扰的来临,以测试你的。它要通过这次考试,你会通过你的考试发件人向上帝祈祷和上帝的怜悯,你将指甲你会原谅我,我希望你不介意,因为他们给你将看到的最好方式
[/sıze]
...

Google çeviri bile bana yamuk yapıyor. Boşver dostum...

sizi istemeden kırdıysam özür dilerim kardeş . yanlış anlama lütfen hani sana söylediklerimi ben yaptığım için seninle paylaştım . Hani insana kendisi için istediğini din kardeşi içinde istemeli. Tekrardan kusura bakma lütfen

sizi istemeden kırdıysam özür dilerim kardeş . yanlış anlama lütfen hani sana söylediklerimi ben yaptığım için seninle paylaştım . Hani insana kendisi için istediğini din kardeşi içinde istemeli. Tekrardan kusura bakma lütfen

Çince din kardeşin olmadığım yönünde bişeyler yazdım. Çevirisi tam tersi oldu. Aslında ben de ondan bahsediyordum. Seninle aynı dinden olmayan birine dua etmekten ve elleri açmaktan bahsetmemelisin yazmıştım...

Sessizlesirim, dusuncelere dalarim sigara esliginde.
Iyi olana kadar boyle devam

Geri