sabahtan aksama kadar işte akşamdan sabaha kadar evde oturan varmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olabilir aslında öyle bi dizi önerki eve gitmem için bir nedenim olsunYabancı dizi izle sıkıntısı gidiyor insanın , güzel diziler önerebilirim :o
insanların hayalleri ona ulasılancya kadar guzel .ama sonrasında kurdugun hayaller gerceklestıgı için bile pişman olabılyor....Yok. Ama tek hayalim bu şu an için :honk:
olabilir aslında öyle bi dizi önerki eve gitmem için bir nedenim olsun![]()
ılkını ve sonuncuyu takip ediyorum ama digerlerine bakmadım hiç muhakkak bakmam lazım
Sana meşhur dizilerden önereyim
-Spartacus (Eski Romada köle isyanını anlatıyor )
-The Walking Dead (Buda Fantastik , dünyaya bi hastalık yayılıyor kurtulan insanların mücadelesi anlatılıyor )
-True Blood (Vampirli güzel bir dizi 2. sezondan sonra bırakmak istemezsin )
-Game of Thrones (Fantastik , tarihi yeni bir dünya düzenini anlatıyor )
Bu 4 diziyi izlemediysen çok şey kaybetmişsindir :p izlediysen başkalarını önerebilirim
ılkını ve sonuncuyu takip ediyorum ama digerlerine bakmadım hiç muhakkak bakmam lazımteşekkurler bu arada
insanların hayalleri ona ulasılancya kadar guzel .ama sonrasında kurdugun hayaller gerceklestıgı için bile pişman olabılyor....
tokat gibi oldu bu dedıklerınBiz öylelerine buluyor da bunuyor diyoruz :honk:
Hayallerin stoklarla sınırlı olursa dediğin olağan tabi. Ama insanın içinde bir enerji olmalı kendi kendine bir hedefi olmalı. Zamanın geçmesini dört gözle bekleyeceği.. Onu hayata bağlayan. Biri bittiğinde diğerine geçmeli. Level atlatmalı hayallerine de. Ve yine insanı en iyi kendisi tanır, ben sıkılıyorum burada kimse yok deyip hayattan geri geri durursan zaten başlamadan kaybedersin. Hiç kimsenin hayatı mükemmel değil ve olamaz da önemli olan "kötünün iyisini" yaşayabilmek. Bunun için sızlamayı bırak, silkelen ve kendine gel ;)
Çık fotoğraf çek. Deniz kenarında biraz yürü. Martılara simit neym at :honk: sonra daha önce tatmadığın bi mutfaktan yemek ye. Sonra vizyonda olan bir filme git. Iş arkadaşlarınla bir şeyler organize et. Alemlere ak ne bileyim kimse yok diye suçu başkalarına atma sen de biraz çabala..
tokat gibi oldu bu dedıklerın![]()
sabahtan aksama kadar işte akşamdan sabaha kadar evde oturan varmı ?
var, ben :honk: ekmek almaya bile çıkmıyorum o derece :honk: