Sıkıldık

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bütün gün kapalı yerde oturursan sıkılırsın. Çık dışarı biraz gez. Otur güzel manzaralı bir kaffe'ye bir kahve iç. Sinemaya da gidebilirsin.

"Sıkıldık" Türkiye gündemini izleyen herkes tarafından ne manaya geliyor biliniyor. Bilmek istemeyene de zorla öğretecek değilim.

Ben memnunum. Sen 24 hazirandan sonra daha da sıkılacaksın. İstersen daha önce güzel bir tatile çık, iyi gelir.

İnsanlar nasıl bu kadar aptal olabilir diye düşünüyorum bazen.

Ben memnunum. Sen 24 hazirandan sonra daha da sıkılacaksın. İstersen daha önce güzel bir tatile çık, iyi gelir.
Dövizin tavan yapmasını dahi doğru dürüst kavrayamadığınız bir başka başlıkta gözüküyor. Bu zekayla ülkede olan bitenden memnun olmanız normal.

Kendini tek akıllı gördüğüne göre seni Mehdi ilan edelim.

Sen şimdi döviz almaya kalkarsın.
Param olsa tabiiki alirim, cöplükte toplamiyorum o parayi. Sen yastik altinda tutmaya devam et, yarin o paranin degeri sifirlanir ama savunduklarin daha dünden basladilar dövize yatirimi. Onlar zengin olmaya devam etsin sen de onlari savunmaya devam et.
Keseke TL deger kazansa da tüm dünya TL'ye yatirim yapsa. Insanoglu devamli kar getirene yatirm yapar, vatan millet sakarya ruhuhuyla degil. Senin gibileri vatan millet sakarya ruhuna sokup kendileri mali götürüyorlar senin ruhun dahi duymuyor. Ehhh böyle olmanda seninde payin az degil tabiiki.

sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum
yalın ayak yere basmak istiyorum
kaç bahar daha görürüm bilinmez
tadını çıkarmak istiyorum

Param olsa tabiiki alirim, cöplükte toplamiyorum o parayi. Sen yastik altinda tutmaya devam et, yarin o paranin degeri sifirlanir ama savunduklarin daha dünden basladilar dövize yatirimi. Onlar zengin olmaya devam etsin sen de onlari savunmaya devam et.
Keseke TL deger kazansa da tüm dünya TL'ye yatirim yapsa. Insanoglu devamli kar getirene yatirm yapar, vatan millet sakarya ruhuhuyla degil. Senin gibileri vatan millet sakarya ruhuna sokup kendileri mali götürüyorlar senin ruhun dahi duymuyor. Ehhh böyle olmanda seninde payin az degil tabiiki.
Şu an tam satma zamanı. Ekonomiden az çok anlarım. Ama benimde param yok. Mayıs sonrası Dolar düşecek. (Hep öyle oluyor çünkü)

Geri