"Sıkı topuz" kellik sebebi

Konu sahibi son olarak 709 gün önce görüldü
saçlarından bir tel aldım
haberin var mı yar yar...

3 numara... Askerliğimi yaptığım Sivas'ın soğuk kış günlerine götürdü beni. Evet yolun sonu ya 3 ya da 5 numara. Sad but true...

@Majik saçlarının maşallahı varmış...
Erkek kardeşim de senin gibi uzatmisti ama felaket dokuluyordu saçlari şimdi kesti de ailecek rahatladık...
Konuya gelirsek evet topuz maalesef saç kırıyor ve döküyor, annem yine haklı çıktı. Kadın biliyor ya ama saçınız kıvırcıksa bazen salaş durmasından bunaliyorsunuz özellikle yaz ayları napak kaderimiz bir olacak bu gidişle @Run ciğerim...

@Aze ben de dökülüyor diye kestim zamanında ilk kesişimden sonra daha da uzatmam dedim.. büyük rahatlık ya kısa saç, yaşasın.

• Beğen
Tepkiler: Aze
benimde saçlarım topuz yapmaya başladıktan sonra dökülmüştü.
Kestirdim de dökülmesi durdu.

Sıkı topuz sadece yuzu guzel insanlara yakisir. Tanidiginiz ornekler, ben @Melodram ve ebru gundes. Tesekkurler.

Sıkı topuz sadece yuzu guzel insanlara yakisir. Tanidiginiz ornekler, ben @Melodram ve ebru gundes. Tesekkurler.
söööööööööndüüüüüüürüüüüüüüüüüüün kalbimiiiiiiiiiiiii diye giriyorsunuz şarkıya o topuzla, canımız topuzumuz ve sesimiz ve ebrumuz.

Ister istemez icimden, gidiyooooor gonlumuuuun efendisiiii diye devam etmek ruhumuzdaki arabeski gun yuzune Cikariyor.
Ama olsun topuzumuza ve kalkik kasimiza saglik.
Durdurun onsuz olamam artik!

hiç kimselere yaramam artık...
vay be, vay gidi.
çekik gözlerimizle bir dünya markasıyız.

Geri