Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dalga mı geçiyon? Daha sonra düzeldi siz düzeltmediniz mietiketlemişsin
Dalga mı geçiyon? Daha sonra düzeldi siz düzeltmediniz mi
Biri düzeltmiştir o zamanDalga geçmiyorum. Gelip mesajı gördüğümde düzgünce yazıyordu.
Biri düzeltmiştir o zaman
Ne bu kendiliğinden mi düzeldi
Aynen tamam doğrudurYönetimden kimse işlem yapmamış.
Aynen tamam doğrudur
ben uydurdum o zaman bb
SabitlendiMerhabalar. fashion konusunu sabitleyebilir misiniz acaba? Teşkürler
İki konu birleştirildi ve sistem doğal olarak eski tarihli (önce açılan konu) altında birleştiriyor konuları.Konumu ayırır mısınız?
Raporlar ile ilgilenildi. Bir mesajı birden fazla kez arka arkaya raporlamanız ya da bu konuya yazmanız bir şey değiştirmeyecek.Üye günlüğüme ısrarla ve aciz bir şekilde taciz mesajları atan arkadaşı uyarısanız sevinirim. Teşekkürler.
Elimizden geldiği kadar forum için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Linkleri ölen bir sürü içerik var. Bunlar neden temizlenmiyor? Yönetimi çalışırken görmek isterim. Ha sen gel yap çok biliyosan derseniz yaparım, verin yetkiyi görün etkiyi![]()
Bende de durum aynı.Merhabalar bana bildirimler bazıları geliyor bazıları gelmiyor neden böyle oluyor ki acaba
Bunu bir ben mi yaşıyorum diye yazacaktım. Demek ki gerçekten forum yavaşmış.yönetici arkadaşlar sağda solda laf sokmayacaksanız ne yapsak beğendiremiyoruz emek veriyoruz emek demeyeceksiniz masumane bişey söyleyeceğim. Forum çok yavaş