Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Aynen tamam doğrudur
ben uydurdum o zaman bb

Senin yaşadığın durumun ne olduğunu bilmiyorum.
Belki sen yazdığında forum bozuktur, ben baktığımda kendi kendine düzelmiştir.
Gelip gördüğümde yalnızca durum bilgisi vermek için "etiketlemişsin" yazdım.
Lütfen burada art niyetli yazıyormuşuz gibi algılama.

Merhabalar. fashion konusunu sabitleyebilir misiniz acaba? Teşkürler

Konumu ayırır mısınız?
İki konu birleştirildi ve sistem doğal olarak eski tarihli (önce açılan konu) altında birleştiriyor konuları.

Arzu ederseniz raporlayın mesajınızı sileyim fakat kutlamalar tek konu üzerinden devam ediyor doğal olarak. Konu tekrarına sebebiyet vereceğinden konu ayırmak mümkün değil.

Üye günlüğüme ısrarla ve aciz bir şekilde taciz mesajları atan arkadaşı uyarısanız sevinirim. Teşekkürler.

Üye günlüğüme ısrarla ve aciz bir şekilde taciz mesajları atan arkadaşı uyarısanız sevinirim. Teşekkürler.
Raporlar ile ilgilenildi. Bir mesajı birden fazla kez arka arkaya raporlamanız ya da bu konuya yazmanız bir şey değiştirmeyecek.

Gören arkadaşlar zaten direkt olarak ilgileniyor raporlarla bilginiz olsun.

Linkleri ölen bir sürü içerik var. Bunlar neden temizlenmiyor? Yönetimi çalışırken görmek isterim. Ha sen gel yap çok biliyosan derseniz yaparım, verin yetkiyi görün etkiyi :emo:

Linkleri ölen bir sürü içerik var. Bunlar neden temizlenmiyor? Yönetimi çalışırken görmek isterim. Ha sen gel yap çok biliyosan derseniz yaparım, verin yetkiyi görün etkiyi :emo:
Elimizden geldiği kadar forum için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Bazen günümüzün tamamını ayırabilirken bazen ana sayfadan bakıp çıkabilecek kadar müsait olabiliyoruz.
Bahsettiğin durum da el atılması gerekenler listemizde.
Sırası ve zamanı gelince ilgileneceğiz.

Merhabalar bana bildirimler bazıları geliyor bazıları gelmiyor neden böyle oluyor ki acaba

Geri