Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
@Swat Duhanin bani bir sene uzatmak ne demek ya kafanıza göre? Sana başka bir forumdan mesaj atıyor ki küfürlü bir mesaj degil. Olsa olsa iğneleyici... Ve oradan hadi banladin buradaki süreyi uzatmak yersiz hiç profesyonelce değil... laflarına devam edecekmiş açıklaması ile süreyi bir seneye kadar çıkarmak da ayri olay. Sözü teminat galiba duhanin... burada dümdüz küfür edenler bile en fazla bir ay banlandilar banla yine banla ama bir sene nedir hakaret davası aç bence bu kadar kinlendiysen ne kadar ayıp ya haksızlık bu ve bunun sen de farkındasın. Forum senin deyip köşeye mi çekilecek herkes bunca zaman onca yönetimde ses çıkmadı mı bu tarz sürelerde farklılık olduğunda keyfi süre uzatmalarda hep oldu niye şimdi ses edilmiyor yönetimde de güya kankalari var duhanin Ahmet sen niye susuyorsun swata her şeyi diyen sen değil misin hak mı şimdi bu şekilde süre uzatılması
Yönetimde konu görüşülüyor.
Olumlu ya da olumsuz bir sonuca varıldığında tarafınıza bilgi verilecektir.

• Beğen
Tepkiler: Aze
@Swat Duhanin bani bir sene uzatmak ne demek ya kafanıza göre? Sana başka bir forumdan mesaj atıyor ki küfürlü bir mesaj degil. Olsa olsa iğneleyici... Ve oradan hadi banladin buradaki süreyi uzatmak yersiz hiç profesyonelce değil... laflarına devam edecekmiş açıklaması ile süreyi bir seneye kadar çıkarmak da ayri olay. Sözü teminat galiba duhanin... burada dümdüz küfür edenler bile en fazla bir ay banlandilar banla yine banla ama bir sene nedir hakaret davası aç bence bu kadar kinlendiysen ne kadar ayıp ya haksızlık bu ve bunun sen de farkındasın. Forum senin deyip köşeye mi çekilecek herkes bunca zaman onca yönetimde ses çıkmadı mı bu tarz sürelerde farklılık olduğunda keyfi süre uzatmalarda hep oldu niye şimdi ses edilmiyor yönetimde de güya kankalari var duhanin Ahmet sen niye susuyorsun swata her şeyi diyen sen değil misin hak mı şimdi bu şekilde süre uzatılması
Kararda bir değişiklik sağlanamadı.
İleride düzenleme olursa Bildiri Panosu'nda paylaşılır.

• Hehe
Tepkiler: Aze
En eskilerden biri olarak neden bir yetkiyi çok gördünüz bana çok merak ediyorum ?
Şu an yönetici seviyesinde yeterli kişi sayısına ulaşmış olduğumuzu düşünüyoruz.
Diğer insanlar için başka düşüncelerimiz var.
Bir şeyler hakkında ortak karara varmak ve uygulamak biraz zaman alıyor.
Forumdaki herkesi düşündüğümüzü belirtmek isteriz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Merhaba iyi günler öncelikle ben bu foruma üye olduğumda sene 2011 bunuda kanıt niyetinde buldum lakin üyelik tarihim Mart 25, 2019 gözüküyor düzeltir misin bunu rica etsem ?

Merhaba iyi günler öncelikle ben bu foruma üye olduğumda sene 2011 bunuda kanıt niyetinde buldum lakin üyelik tarihim Mart 25, 2019 gözüküyor düzeltir misin bunu rica etsem ?

Forumlar birleştiğinde iki kullanıcı birleştiyse sorun olmuş olabilir. Geniş bir zamanda inceleriz.

Kanıt gerekirse bunu da sunmuş olayım @scope

O zamanlar Kuralsız diye nick kullanıyordu. Sadece kızları arkadaş olarak eklediği ve kızlarla profilde mesajlaştığı zamanlardı. 20 Ocak 2011 üyelik tarihi

1764674768243.png

Yok saydığım konular öylece karşımda duruyor. bu butonun bir işlevi yok mu?

Yok saydığım konular öylece karşımda duruyor. bu butonun bir işlevi yok mu?
Ana sayfa'daki "Yeni Mesajlar, Yeni Konular, En Çok Tepki" başlıkları olan eklenti yok sayılanları dikkate almıyor.
Maalesef bu tabloyu şu anda biz düzenleyemiyoruz.
Normalde forumda dolaşırlen yok saydığın mesajlar ya da forumlar görünmüyor.
Ana sayfadaki eklentiye bir çözüm bulursak düzenleyeceğiz.

bunu @yoSun araştırdı
tahmin ettiğim gibi forum birleşmesinden sonra ayarlanmış
bu hafta yoğunum ve şehir dışına çıkacağım düzenleme için neler yapabiliriz kısmını haftaya deneyeceğiz
başarabilirsek de başaramasak da her türlü sonucu sana haber veririm

Oyunda yazmıştım sanırım ama havada kaldı.
Burç yorumlarını tek tek konu açma durumuna bir yasak gelemez mi? şimdi diyeceksiniz ki kategoriyi yok say. Hayır. Astroloji ilgi alanım ama bu düzen yanlış bence. (Tek tek gün gün burç yorumu konusu açılması) Eminim dozunda olduğu sürece Astroloji ile ilgilenip sayfa düzeninin gün gün konu açılmasından dolayı alt üst olmasından bir çok kişi rahatsızdır. Foruma katkıdan çok zararı oluyor bence. @Swat

bunu @yoSun araştırdı
tahmin ettiğim gibi forum birleşmesinden sonra ayarlanmış
bu hafta yoğunum ve şehir dışına çıkacağım düzenleme için neler yapabiliriz kısmını haftaya deneyeceğiz
başarabilirsek de başaramasak da her türlü sonucu sana haber veririm

üyelik tarihini direkt olarak panelden değiştiremezsiniz, phpmyadmin üzerinden mysql'de kullanıcılar xf_user tablosundadır.

bu tablodan,

SELECT user_id, username, register_date
FROM xf_user
WHERE username = 'onurcan';

yeni kayıt tarihini unix timestamp'e çevirmeniz gerekmektedir, 19.02.2011 tarihinin unix timestamp değeri "1298073600" 'dır.

yani şöyle olacak ;

UPDATE xf_user
SET register_date = 1298073600
WHERE username = 'onurcan';

ya da kolay yoldan, [MMO] Edit User Join Date eklentisini kurup değiştirebilirsiniz. adamı bekletmeyin iki dakikalık iş : )

arkadaşlar......
hıyarım var diyene bir avuç tuz alıp koşanlar......
eyy romalılar......

sövmediğim halde, küfretmedğim halde birtakım iletilerimdeki birtakım cümlelerim silinşyor, sansürleniyor........
benim haddim değil tabi milletin eğitim düzeyi filan ama biraz kitap okuyun, ne bileyim tdk inceleyin de dalyarak kelimesinin bir küfür olmadığını öğrenin lütfen.

Adsız.jpg

arkadaşlar......
hıyarım var diyene bir avuç tuz alıp koşanlar......
eyy romalılar......

sövmediğim halde, küfretmedğim halde birtakım iletilerimdeki birtakım cümlelerim silinşyor, sansürleniyor........
benim haddim değil tabi milletin eğitim düzeyi filan ama biraz kitap okuyun, ne bileyim tdk inceleyin de dalyarak kelimesinin bir küfür olmadığını öğrenin lütfen.

Ekli dosyayı görüntüle 121381
okuduk hakaretmiş ve emsal kararları da varmış

Oyunda yazmıştım sanırım ama havada kaldı.
Burç yorumlarını tek tek konu açma durumuna bir yasak gelemez mi? şimdi diyeceksiniz ki kategoriyi yok say. Hayır. Astroloji ilgi alanım ama bu düzen yanlış bence. (Tek tek gün gün burç yorumu konusu açılması) Eminim dozunda olduğu sürece Astroloji ile ilgilenip sayfa düzeninin gün gün konu açılmasından dolayı alt üst olmasından bir çok kişi rahatsızdır. Foruma katkıdan çok zararı oluyor bence. @Swat
Bu konuda bir düzenleme yapacağız. Haklısınız tek tek hem görüntü kalabalığına neden oluyor , hem çoğu üyeyi rahatsız ediyor bu durum.
ilgileneceğiz.

Yöneticiler.
Anlik! A attigim mesaj silinmiş.
Bir de tehdit almişim.
Kahkaha attim.
Lütfen tehdit etmeden ceza verin.
Zevkli olmuyor böyle.

Yöneticiler.
Anlik! A attigim mesaj silinmiş.
Bir de tehdit almişim.
Kahkaha attim.
Lütfen tehdit etmeden ceza verin.
Zevkli olmuyor böyle.

ANLIK! konusunda fotoğrafsız mesaj yazmanın yasak olduğunu biliyorsun.
Yöneticilerin tehdit edeceğini düşünmüyorum.

Geri