Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Forum gereksiz yere uzun fazla bölüm var. Bazı konu başlıklarını tamamen gizleyebileceğimiz bir panel olmalı.. Hiç ilgimi çekmeyen alanları sürekli görüyorum. Rahatsız edici oluyor..

İrc domain konuları hiç ilgimi çekmiyor.. Ama hep görüyorum.

Merhaba, bununla alakalı çalışma yapıyoruz en kısa sürede profilinzden ayarlayabileceksiniz.

Herhangi bir konuda biraz uzun sayılabilecek bir yazı yazıyorum , doğal olarak yazmak, imla hatalarını vs kontrol etmek/ düzeltmek 3-4 dakika sürüyor.
Yazı bittikten sonra ''cevapla'' butonuna bastığım zaman ''Just a Moment'' uyarısı karşıma çıkıyor. Bu noktada yazdıklarım da siliniyor ve cevap konuya eklenmiyor.

Normal şartlarda güvenlik taraması foruma ilk girildiği an yapılır diye biliyorum. Forumda birkaç dakika inaktif olunduktan sonra tekrar tekrar güvenlik taraması yapılması biraz aşırı değil mi acaba?

Tesekkurler.

bu ney acaba, 10 dakikada bir çıkıyor.....

Rgpann.png

Tema değişikliği sadece mobilden girince mi yapılabiliyor..?

Bir yöneticiniz şahsıma saçma sapan bir post atıp(daha önce başka bir başlıkta yazdığım post üzerinden yaptı bunu) uyarmıyorsunuz ama ona cevap verincemi uzaklaştırılıyorum? Komik. Başlık zaten başlı başına dalga geçmeye dayalı ve buna maşa tutan bir üst yönetici? :)

Ekran görüntüsü alıyorum, silinmesi açısından.

Bir yöneticiniz şahsıma saçma sapan bir post atıp(daha önce başka bir başlıkta yazdığım post üzerinden yaptı bunu) uyarmıyorsunuz ama ona cevap verincemi uzaklaştırılıyorum? Komik. Başlık zaten başlı başına dalga geçmeye dayalı ve buna maşa tutan bir üst yönetici? :)

Ekran görüntüsü alıyorum, silinmesi açısından.

Öyle durumlarda rapor edebilirsin Bahtiyar. Rapor özelliğinin amacını en iyi bilenlerden birisin. Ve aynı şekilde sende karşılık veriyorsun. konuya girdim sizi düzgünce uyardım akabinde konudan uzaklaştıracağımı söylediğim halde yazmaya devam ediyorsunuz.
Başlık hoşunuza gitmediyse girip yorum yapmayın başka başlıkları değerlendirin. Sende biliyorsun ki kimseye çanak tutmuyoruz.
Alabilirsiniz ekran görüntüsü.

Webden bağlanmaya çalıştığımda 5 sn diyor lakin iki gün bekledim hala bağlanmadı :)
Hele şükür ki tapetalk düzelmiş :)
Çözüm varsa alabilirmiyim...
Ekran görüntüsü atıyorum
1b6d7cb8e97ef105f9c9ec60b3c229d9.jpg

Öyle durumlarda rapor edebilirsin Bahtiyar. Rapor özelliğinin amacını en iyi bilenlerden birisin. Ve aynı şekilde sende karşılık veriyorsun. konuya girdim sizi düzgünce uyardım akabinde konudan uzaklaştıracağımı söylediğim halde yazmaya devam ediyorsunuz.
Başlık hoşunuza gitmediyse girip yorum yapmayın başka başlıkları değerlendirin. Sende biliyorsun ki kimseye çanak tutmuyoruz.
Alabilirsiniz ekran görüntüsü.

İyi de o post silinmemişti. O yüzden yazdımki adım geçiyordu diye ve bunu belirttim. Daha sonra da uzaklaştırıldım. Yani o postu silmiş olsaydınız ben zaten alıntı edemezdim değil mi? Haksız bir uzaklaştırma oldu. Tekrar söylüyorum; o post silinmiş olsaydı ben alıntı yapamazdım zaten. Yani nerden baksam bir kollama kokusu var. :)))))

Webden bağlanmaya çalıştığımda 5 sn diyor lakin iki gün bekledim hala bağlanmadı :)
Hele şükür ki tapetalk düzelmiş :)
Çözüm varsa alabilirmiyim...
Ekran görüntüsü atıyorum
1b6d7cb8e97ef105f9c9ec60b3c229d9.jpg

Merhaba, tarayıcınız otomatik olarak yazıyı türkçeye çeviriyor '' ircforumlari.com.tr sitesine erişmeden önce tarayıcınız kontrol ediliyor'' diye tarayıcınızın otomatik türkçe çevirisini kapatıp birde çerezleri silerek denermisiniz?

İyi de o post silinmemişti. O yüzden yazdımki adım geçiyordu diye ve bunu belirttim. Daha sonra da uzaklaştırıldım. Yani o postu silmiş olsaydınız ben zaten alıntı edemezdim değil mi? Haksız bir uzaklaştırma oldu. Tekrar söylüyorum; o post silinmiş olsaydı ben alıntı yapamazdım zaten. Yani nerden baksam bir kollama kokusu var. :)))))

Bahtiyar o postların sizden sonra silinmesinin sebebi önce sizinkileri seçtiğim için ve sonrasında bakıp onları da sildim. Konudan uzaklaştıralacağınızı söylemiştim.
Valla Bahtiyar sana saatlerce anlatsam da bunu sen bu konuya takıldığın için ısrarcı olacaksın konu uzayacak. Kollama olarak düşünmen de benim için bir sakınca yoktur. Son postlarımız olsun bu başlıkta. Diyeceklerini pm atıp ordan ekran görüntüsü alabilirsin.

Tapatalk üzerinden giriş yapamıyorum.
Şifrem doğru olduğu halde şifre hatası veriyor.

Geri