Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
forumdaki tüm fake ve multileri temizleyin pls arz ederim :p

Forumları okundu kısmını bildirimlerin altından alın ltf ya

Foruma her girdiğimde -IRC Forumlarına giriyorsunuz tarayıcınızı kontrol edin- Yönlendirme işlemi 5 saniye- diye bir uyarı alıyorum neden?

Son düzenleme:
Foruma her girdiğimde -IRC Forumlarına giriyorsunuz tarayıcınızı kontrol edin- Yönlendirme işlemi 5 saniye- diye bir uyarı alıyorum neden?

Merhaba, bu güvenlik tarayıcısı. Dün sitemiz 1-2 saat kapalı kaldı hatırlarsanız yoğun bir saldırı var siteye o yüzden koruma modülü aktif artık.

Koruma modulu telefondan girildiginde takili kaliyor 5 saniye yaziyor ama 3 dakika oldu tik yok

Koruma modulu telefondan girildiginde takili kaliyor 5 saniye yaziyor ama 3 dakika oldu tik yok

Merhaba, kullandıgınız tarayıcı yazıları otomatik türkçeye çeviriyorsa giriş ondan uzuyordur. Otomatik türkçe çeviriyi iptal ederseniz tarayıcıdan sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: W
Chrome dan 5 saniye degil 55 dakika beklesem dahi acilmiyor forum.
Saygilar.

Chrome dan 5 saniye degil 55 dakika beklesem dahi acilmiyor forum.
Saygilar.

Merhaba önce çerezlerinizi silip sonra türkçe çevirmeyi kapatıp denermisiniz lütfen? bizlerde aynı işlemi uyguladık ve sorunsuz şu anda.
Çerezlerde parola,görsel,web site tüm verileri temizleyin lütfen.

Merhaba önce çerezlerinizi silip sonra türkçe çevirmeyi kapatıp denermisiniz lütfen? bizlerde aynı işlemi uyguladık ve sorunsuz şu anda.
Çerezlerde parola,görsel,web site tüm verileri temizleyin lütfen.

Peki denerim.
Tesekkür ederim.

merhaba , şu tarayıcı muhhabeti bundan sonra devamlı aktif mi olacak yoksa geçici zaman birimin demi geçerli olacak sinir bozucu keyif kaçırıyor çoğu zaman ..

merhaba , şu tarayıcı muhhabeti bundan sonra devamlı aktif mi olacak yoksa geçici zaman birimin demi geçerli olacak sinir bozucu keyif kaçırıyor çoğu zaman ..

Merhaba, bizde geçici olmasını istiyoruz çünkü tapatalk vs gibi fonksiyonları çalıştırmıyor lakin kapattıgımız an yüksek miktarda saldırı alıyoruz. Bunun için çözüm üretmek için görüşmeler devam ediyor

Eğer CloudFlare atak modunu açmazlarsa clientların gerçek kullanıcı mı yoksa saldırgan IP mi olup olmadığını sistem ayırt edemez. Bu durumda DDoS saldırısı amacına ulaşır ve forum erişimi kapanır. O nedenle yönetime bu konuda anlayış gösterin arkadaşlar. Piyasadaki en iyi DDoS filtreleme servislerinin başında gelir CloudFlare. Pek tabiki root'un başına oturup iptables üzerinden gelen saldırgan IP'leri banlayarak, inetbase tarzı yazılımlar kurularak ya da bash scripting üzerinden kodlar yazılarak da engellenebilir. Ancak bir sunucu ve dolayısıyla da SSH/root erişimi yoksa kullanıcı tarafından alınabilecek en güçlü önlem CloudFlare'dir. Her platformda oranın varlığını çekemeyen, asalak gibi yaşayan ve yapmak yerine yıkmayı amaç edinen insancıklar ne yazık ki hâlâ varlar.

* Teknik bilgilendirme adına yazıyorum. Eğer sadece şikâyet eden üye-şikâyeti yanıtlayan yönetici prosedürünü esnettiğim düşünülürse bu gönderi silinebilir.

Forum gereksiz yere uzun fazla bölüm var. Bazı konu başlıklarını tamamen gizleyebileceğimiz bir panel olmalı.. Hiç ilgimi çekmeyen alanları sürekli görüyorum. Rahatsız edici oluyor..

İrc domain konuları hiç ilgimi çekmiyor.. Ama hep görüyorum.

Geri