Sık Tı Nız!

• Kullanıcı Hira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 2389 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Cesur ol”, dediler. Madem yazıyorsun, cesur ol, neden saklanıyorsun ki dediler...

Dedikodularınızdan, pembe dizi tadındaki aşk hikayelerinizden ve onun ızdırabından, entrikalarınızdan, kötümserliğinizden, dramanızdan çok sıkıldım!
Kim, kiminle ne yaptı? Kim, kimin arkasından ne dedi? Kim, kime laf sokuyor? Kim, kimle buluştu? Kim, kime öfkeli? Ba-na-ne! Ve dahası... SANA NE?
“Hiç mi derdiniz, meşgaleniz, hayaliniz, fikiriniz yok?” diye sorarlar insana. Sanki bir şey yapabilecekmişsiniz gibi... Hep bir “kim” ve klavye delikanlılığı peşindesiniz.
Ben, sonuçta monitör’ün arkasında bir insan var, gönülleri kırılmasın diye düşündükçe muhabbetin saçmalığı arşa çıktı. Bütün enerjimi sömürdünüz hadsiz ve çakma insanlar...
Çevremi küçücük bıraktım. İskelet tayfa... Ayakta tutmaya yeter; daha ne olsun?

Hayatıma, dert anlatmak, had bildirmek, duygu sömrüsü yapmak, hoşlanmak kisveleri altında gelip dedikodu ya da entrika dahil edenleri ışık hızıyla gönderiyorum.
Az ötede, topunuzu kestirmeden, oynayın!

Oh be...
Kalemime sağlık...

Öpüldün ben.

Son düzenleme:
Canım Hira, epeydir yazmiyordun
Özlemişiz.kalemine sağlık :*
Sevgiler

"Az ötede, topunuzu kestirmeden, oynayın!"
Güldürdün :)))

Son düzenleme:
Mükemmel bir ifade şekli :)

Yüreğinize sağlık..

Girdap bitmiş delilik başlamış. Ya da bu işte bir delilik var diyeyim.
Güzel, güzel.

İnsan bir şeyleri değiştiremeyeceğinin farkına varınca her şey değişiyor. Yahut bir şeylerin değişmediğini anlayınca sen değişiyorsun. Yada hiçbir şey değişmiyor! Çok düşündükten sonra burnuma gelen kokoreç kokusu!
Yahu hiç bir uyanık rüya göremez! Ben çok uyanığımdır ama kerizliği de kimseye kaptırmam. Yani; dağ ile farenin arasında geçen diyaloglar Sevim hanımı ilgilendirmez! En çok her şeyin olacağına vardığını anladığın an kılını bile kıpırdatmadan öylece kalakalma zevki! Bu sene kış soğuk geçecek Sevim hanım.

Canım Hira, epeydir yazmiyordun
Özlemişiz.kalemine sağlık :*
Sevgiler

"Az ötede, topunuzu kestirmeden, oynayın!"
Güldürdün :)))
Velevki kuzum, içimden bir anneanne çıkmasına ne kadar da müsaitim :biggrin:

Kaleminize sağlık..
Mükemmel bir ifade şekli :)

Yüreğinize sağlık..
Klavyene sağlık
Sade, Yaren, Çiğdem... Teşekkür ederim :)

Bundan güzel başlık olurmuş. Bir daha ki sefere artık.

Girdap bitmiş delilik başlamış. Ya da bu işte bir delilik var diyeyim.
Güzel, güzel.
Bundan sonrası hep yangın, hep delilik, Rüzgar.

İnsan bir şeyleri değiştiremeyeceğinin farkına varınca her şey değişiyor. Yahut bir şeylerin değişmediğini anlayınca sen değişiyorsun. Yada hiçbir şey değişmiyor! Çok düşündükten sonra burnuma gelen kokoreç kokusu!
Yahu hiç bir uyanık rüya göremez! Ben çok uyanığımdır ama kerizliği de kimseye kaptırmam. Yani; dağ ile farenin arasında geçen diyaloglar Sevim hanımı ilgilendirmez! En çok her şeyin olacağına vardığını anladığın an kılını bile kıpırdatmadan öylece kalakalma zevki! Bu sene kış soğuk geçecek Sevim hanım.

Sefa ile efenim, sefa ile...
https://youtu.be/7XnvH4IAgnM

Kaçırıyorsun.koş sevim koş :)))))
https://youtu.be/omfkPw9WaYU

yaşasın hiçbir şeyi ciddiye almayan yanım. kim ne yaparsa yapsın ba na ne!

şiii. ben de fena yazmıyorum he. ;)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri