Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikolojim bozukmuş. Başka şeyleri değiştirmeye gücüm yokmuş. Saçlarım mısır püskülüymüş. Dikkat çekmeye çalışıyormuşum.
Vay anasını kendimi hiç tanımamışım meğer.
Bir kere maceraya atılayım dedim, onda da acemi kuaförün tekine denk geldim. Saçlarım uzayıp da eski haline gelene kadar bir buçuk sene geçti. Beyazlarım rahatsız edecek kadar çoğalmadan bir daha da boyatmam.
Uzun yıllar sarı kullandığım saçlarımı bir günde kendi ana rengine çevirip üstüne mavi yaptıran ben psikolojim yerinde.
Değişiklik ve yeniliği severim.
Farklı tatlar denerim.
Hayata bir kez geliyorum yap içinde kalmasın diyecek kadar cesaretliyim.
Saçlarıma da bakım yaptiriyorum gayet yerindeler.
Alllam o furyaya katılmak istiyorum. Yaşım geçiyor, beyazlarım çıkıyor hala aynı renk hala aynı renk. Ne monoton bir tercihim var kendi bedenim üzerinde.
İsviçreli bilim adamlarına göre saçının rengi ve şekliyle çok oynayanların psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyor. xd
Bir kez değiştirmiştim rengini. Bi daha dokunmadım, doğal renginde.