sık ıl ganlık

Konu sahibi son olarak 4483 gün önce görüldü
Ne bilim belli süre sonra yaşamımızın hep bır uğraşla gecmesı nekadar yorgunluk verici.hep bıseye odaklanmalısın yerı geldıgınde evlılık yerı geldıgınde kpss cart curt.ınsan manevı maddı olarak yoruluor ya. bide bunlarla uğraşırken mutlu ol dıolar nasıl eglenebılrıımkı hep calısma zorluluğu eğitim sistemininde kazığı yetıor (hele Suriyeli kişilerin her ıstedıgı unıversıteye gırebılmesı sınavsız bızde surıye vatandaşı olalım bızde bedava egıtım alalım.tmm savaş sorunda ,kötü bişeyde bız daha kendı karnımızı doyuramıoruz başkasına nıye bakıoruz) nekadar adaletlı deılmı neden bınlerce ınsan en ıyı okulları bıtırp ıyı bır ıse gıremıor veya tum emeklerı bır kazayla yok oluyor.nekadar adaletsızlık.durmadan deıısme ayak uyduurn dıolar yok oks yerıne sbs yok ygs lys bır deıısor bır deısmıor ne dengesız ınsanlar yonetıor sıstemlerı.sonra kız pesınde koşuyorsun.onada uğraş ver nekadar yorucu ya .sımdıden bunların farkında olduğumdan ne bılım gulemıorumda ıcımden gulemıorum,espiri saka bıle yapamıorum bunları düşündükçe.neden hep bır sıstemın ıcınde kaybolup gıdıoruz.neden karsı cıkmıoruz sızcede bıseyler yanlış deılmı.neden her sistemi köle gibi kabul edıoruz.bız la mettrienim dediği giib makıne ınsan mı yoksa sosyal varlıklarmıyız.neden eğlence yerıne köpek gibi bıseylerın pesınden koşmak zorundayız.manevı ıhtıyaclarımız olamazmı (gezmek tozmak eğlenmek ) gibi.hala sisteme köe gibi bakan bu adaletsızlıge karsı hala bırılerın bısey yapmasını beklıoruz gercekden yazık.........................

klavyeden alışık değilim pek elle yazsam bukadar imla hatası olmazdı bıde su turkceyı ıyı kulln vs vs dıyen tıplerede sınır oluorum

:D yeri geldiğinde panpa yok saçma sapan elementler uydurursunuz turkceyı ıı kullan dersınız peh ne celıskılı tutarsız

dostum ya komedılık yapıcam dıye ıgrenclıge burunuorsun *--*

:D kendıne bıle bela okuorsun he :S :S Pıs :s :S :D

Geri