Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şık olmak benim için çok önemli. Fakat şıklık ölçütüm mevsimine uygun giyinmemek değil. Kışın kar lapa lapa yağarken ten çorap giymek ya da crop giymek bana göre şık olmak demek değil mevsimine uygun giyinmiyor olmak demek.
hayır alamam. ben genelde “bunu nasıl giyiyorlar, ay üşümüyor musunuz, bu kadarı da çok fazla ama değer mi kızlar zaten güzelsiniz” falan modunda babaanne gibi konuşup onlar yerine de üşüyorum. giyip de sağlam kalana helal olsun… belime soğuk vurdu yazarken bile, allah sen koru.
Karda ayazda kızın biri askılı üst ve mini etek giymişti tam yanından geçerken öyle bir bakış attı ki ne bakıyorsun sanane gibisinden hemen kafamı çevirdim geber soğuktan gerizekalı hem giyiyor hem tepki veriyor SSjsjssj
ben istesem de yapamıyorum. ha, siz yaparsınız yapmazsınız, baldırı çıplak gezersiniz, ben bilemem.... ben belim üşümesin diye içime giydiğim badiden dolayı, hanımefendilerden 'helal olsun' diyenler duydum.....