Şık görünmek için üşümeye göze alır mısınız?

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
yoo. hiçbir şey için üşümeyi göze alamam…
hele ankara’da….

isterse şık görünme uğruna külotla dışarı çıksın tek laf etmem

Şık olmak benim için çok önemli. Fakat şıklık ölçütüm mevsimine uygun giyinmemek değil. Kışın kar lapa lapa yağarken ten çorap giymek ya da crop giymek bana göre şık olmak demek değil mevsimine uygun giyinmiyor olmak demek.

Benim kış kombini

b61cca318cbda5c71a5ef9eb0f727c23.jpg

hayır alamam. ben genelde “bunu nasıl giyiyorlar, ay üşümüyor musunuz, bu kadarı da çok fazla ama değer mi kızlar zaten güzelsiniz” falan modunda babaanne gibi konuşup onlar yerine de üşüyorum. giyip de sağlam kalana helal olsun… belime soğuk vurdu yazarken bile, allah sen koru.

şu an bu satırları yazarken 5 katlı giyinmiş olmam... üşüyorum ben net...

Yakışan giysin de gözümüz gönlümüz güzellik görsün. Yakıştığını sananlar giymesin.

Karda ayazda kızın biri askılı üst ve mini etek giymişti tam yanından geçerken öyle bir bakış attı ki ne bakıyorsun sanane gibisinden hemen kafamı çevirdim geber soğuktan gerizekalı hem giyiyor hem tepki veriyor SSjsjssj

mevsimine göre giyinince şık olunmuyor muu

kusura bakmayin sik gorunmek adina usuyemem oncelik ben olmaliyim canim kendim

Ne kadar az giyinirsen o kadar şık mı oluyorsun ki...

ben istesem de yapamıyorum. ha, siz yaparsınız yapmazsınız, baldırı çıplak gezersiniz, ben bilemem.... ben belim üşümesin diye içime giydiğim badiden dolayı, hanımefendilerden 'helal olsun' diyenler duydum.....

Geri