Sigorta işinden anlayanlar gelsin!

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Değerli Forum üyeleri; gss prim borcu hakkında bilgisi olan var mı?
Benim gss prim borcum var 7 bin civarında. Geçenlerde hepsi silinecek diye bi duyum aldım. Sizin var mı borcunuz? Nasıl bi yol izliyorsunuz?

Sağlık sigortasından yararlanamayan kişilerin 31 Aralık tarihine kadar olan borçlarına kolaylık sağlanacak. Bu çerçevede kanun tasarısının yasalaştığı tarihten itibaren bir yıl içinde borcun yüzde 50'sinin peşin ya da taksitle ödenmesi halinde borcun kalan yüzde 50'si silinecek.

%50 silinmesi bekleniyor kalan %50 si ise ister peşin ister 12 taksitle ödenebilecek filan dendi Haziran ayında netleşen bir şey yok bildiğim kadarıyla hala.

Değerli Forum üyeleri; gss prim borcu hakkında bilgisi olan var mı?
Benim gss prim borcum var 7 bin civarında. Geçenlerde hepsi silinecek diye bi duyum aldım. Sizin var mı borcunuz? Nasıl bi yol izliyorsunuz?
1 kusur de benim vardi yillardir bekliyorum bi gelisme yok.

Odedim kapattim

resmen haraç kestiler zaten zamanında böyle.
ödemiyorum arayan soran da yok icra dosyası da yok.
ne oluyorsa olsun

Hırsız bi Devletimiz var :)
Ne olduğunu bile anlamadım.

Hayatımda devlet hastanesine gidip muayene olmuşluğum yok adamlar borç yansıtıyo bi de yarısı faiz :)

Hapisse hapis idamsa idam. İpe götürseler yine ödemeyeceğim. Seve seve silecekler bunu.

Ücretsiz muayene ettikleri arap döllerinden alsınlar prim ödemesi. Benim verecek param yok

Dün altın hesabını açıp yatırdığın parayla prim borcunu ödeyebilirsin

benim de küçük bir miktar borcum var. ödemiyorum. ödeme. yok öyle kafalarına göre haraç almak. silecekler o borçları.

Bu konuda detaylı bilgiyi, kanun maddeleri ile beraber aşağıdaki linkte bulabilirsin. @Türk

GSS Prim Borçları Silinmeyecek – Sadece Hastane Borçları Silinecek

Geri