Sığınmacıların selfi merakı.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
her gün twitter'da bir tane beyinsizin böyle videoları düşüyor. geçen yine avm'de yürüyen merdivende önündeki kızların poposunu çeken bir gvt vardı, kızlar fark edince de kamerayı selfie çekiyor gibi kendine doğru indiriyor, kızlar anladığı için yan duruyorlar, bir şey de yapamıyorlar ya da en azından izlediğim kısımda yapmamışlardı. ülkenin kendi sapıklarıyla uğraştığımız yetmiyor gibi bir de bunlar çıktı başımıza. tiktok'ta daha ne videolar var, yoldan gelen geçen kızları çekiyor, peşinden gidip yan yanaymış gibi kendini çekiyor. nasıl bir cehennemin içine düştük böyle. önceki gün galiba bursa'da bir avm'de çeken birini kız yakalıyor, resmen cinnet geçiriyordu mağazanın içinde, dayağı yedi tabii etraftakilerden ama neye yarar ki? ellerinde telefon kim durduracak ki bunları? şikayet etsen belgesel çekiyor derler.

Kaldığım hastanenin bahçesinde ben de ıslıkla şarkı tüttürüşüne maruz kaldım
Her ne kadar tepki gösterip bulunduğun ortamdan uzaklaşsan da
Adım attığımız her yerdeler
Git gide de artıyor gibiler hangi biriyle nasıl başa çıkabiliriz ki

öyle şey olur mu ya. iftira atmayın din kardeşlerimize. kadraja girmiştir.

Adamlar 10 çocuk yapıyor hala doymuyor gözleri

yorumlari okudum ve aklima ilk gelen soru;
boylelerini topugundan silahla vursan hapis yatar misin?

dış görünüşüm pakistanlıya benziyor diye sokakta telefon kullanamıyordum. ben de gittim kamerası sürgülü kapakla kapatılan bi telefon kılıfı aldım. her an dayak yiyebilirdim çünkü.
hatta topuğumdan vurulabilirdim
bu sığınmacıların arka fona kadın manzarası alma sapıklığı yüzünden benim de doğrudan etkilenmem çok saçma.

Videodaki genç kız için demiyorum ancak genelde bu şekilde gizli çekim yapanlar, belli bir fiyat karşılığında "amatör gizli çekim" diye bazı sitelere satış yapıyorlar. Gizli çekim meraklısı bazı tipler de bu görüntülere ciddi şekilde para ödüyor. Siber suçlar birimi, bu siteleri engellemeye çalışsa da bazı programlar ile kaçak erişim devam ediyor. Teknolojinin bu şekilde olumsuz yanları da var maalesef.

Antalya sahillerinde güneşlenen turist kadınların etrafında çember oluşturan erkekler yüzünden, plajlara sivil polis yerleştirmek zorunda kalmışlardı ve bu sorun halen devam ediyor çünkü bazı erkekler, kadınları çeşitli bahanelerle taciz etmeyi kendine hak görüyor ne yazık ki.

Ben bu tür siginmacilarin gtune o selfi çektikleri telefonu sokma taraftarıyım. Hükümet göndermiyor, bir çete oluşturarak bu şekilde gönderebiliriz. Yani gtunu seven gider bence.

Birtakım siyasiler "Yea nolcak ya amma abarttınız" modunda takıldıkça bu mağaradan fırlamış varlıklar bu hareketlerini sürdürecekler. Türkiye Cumhuriyetinin ve bu cumhuriyeti ayakta tutan kurumların görevi hangi çağdan fırlayıp geldiği meçhul Pakileri ve Afganları korumak ve kollamak değil, bu videodaki gibi tacize maruz kalan vatandaşları korumak ve kollamaktır. Sonra vatandaş kendi kendini korumaya çalışınca "ümmetime saldırdılar ühühühüh" diye ağlıyorlar.

Sokaktan geçen bir kadını görüntüye almak nasıl bir cinsel haz verebilir anlayamıyorum.

Bu görüntüyü çeken kişi napıyor mesela? Eve gidip bu görüntüleri izlerken kendisiyle mi oynuyor? Araplar işte. Olsun. Yada olmasın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri