Sığınmacılar Edirne Kapıkule sınır kapısına dayandı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
arap, afgan ve pakistanlı sığınmacı işgalciler bugün itibariyle avrupa'ya gitmek için kapıkule sınır kapısına dayanmışlar. kapıkule sınır kapısı yoğunluk nedeniyle iki taraflı kapatılmış, polis havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalışıyormuş. bulgar acımaz sokar götüne namluyu tarar geçer, bizim gibi seyirci kalmaz. ancak ben tamamam planlı bir eylem olduğunu düşünüyorum, birileri tarafından sınıra götürüldüler ve bırakıldılar amaç avrupaya göz dağı vermek ey avrupa iyi bakın biz iktidardan gidersek bunların hepsi size gelecek mesajını yolluyor.

ümit özdağ şimdiden etki etmeye başladı.

ben bulgaristan vatandaşıyım her türlü dalavereyi biliyorum, cüzi bir miktara kaçırabilirim seni düşünürsen azizim.
bulgaristan'dan öteye gidebileceksek düşünelim. cüzi miktar ne kadar? 7500 dolara meksika üzerinden abd önerisi de var masada.

bulgaristan'dan öteye gidebileceksek düşünelim. cüzi miktar ne kadar? 7500 dolara meksika üzerinden abd önerisi de var masada.

bulgaristan'dan sonra sınır yok bir daha lizbon ya da oslo kadar gidebilirsin. 5000 euro

bizim evden bahsediyorum. sınır gözle görebileceğimiz yakınlıkta. biraz yel alır ama tık, orada...

mancınıkla fırlattığın yerden de sonra spatula ile kazımaya gidersin arkasından. adamı öldürdün ya. samanlığın üstüne falan nişan al bari. age of empires oynuyoruz sanki kgfdjgkdf.

Ümit Özdağ'dan korktular ve kaçıyorlar. Bunun anlamı CHP bangır bangır geliyor.

Geri