Sigarayı nasıl bırakabilirim

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü
Siğara kullanıpta bırakanlar varsa ve tavsiyesi olanlar önerilerinizi bekliyorum :o

gelelim fasulyenin faydalarınaaa
Toplanın gençler arkadaşa yardımcı olalım sigarayı bırakacakmışmışmış da mışmış uz. doç Myself uz.psikatr heLen uz.yar prof Kaiken :D

Bence bırakmamalısın. Püfür püfür tadını çıkar. Hediye puro gönderirim bak. Puro makası da yanında hediye olur. Bırakma.

4 yıl içtim hepi topu.Sonra sigara içen hatunları izledim denk geldikçe.
Yüzlerinde çirkinimsi çilleri vardı hepsinin,öyle olmaya gönlüm razı gelmedi (siz de de var demiyorum yanlış anlaşılmasın).Bıraktım.
Ama her yıl TR'ye gittiğimde hunharca 1 ay içerim,dönüşte paketi kolu komşuya bırakırım =/

gelelim fasulyenin faydalarınaaa
Toplanın gençler arkadaşa yardımcı olalım sigarayı bırakacakmışmışmış da mışmış uz. doç Myself uz.psikatr heLen uz.yar prof Kaiken :D

üstadım deseydin ya ben ile heLen birakmayi denedik hatta bıraktık ama o bizi bırakmadı diye :)

gelelim konuya ben sigara gibi bir nimettin birakilma yanlısı değilim birakmakta kolay olmadığını yakin cevrem tarafindan biliyorum..

Tiryakisi iseniz vede iradeniz sigara hususunda zayıfsa sadece kelimede birakilmis oluyor. Gelin o keyiften kendinizi mağdur bırakmayin derim..
yemekten sonra olsun çay fasilarinda olsun cok ararsiniz sonra :)

ZiFiR üstadım bu konuda senin yorum yapip aydınlatman kanımca doğru olcak çünkü üç , beş , yedi kere bırakmaya sen yeltendin :D

tamamiyle insanin kendi beyni ile alakalı tamamiyle kafada bitirmek lazim..

yakin zamanda cok azimli bi sekilde birakmaya çalışan helen arkadadimizin yorumuda önemli :)

Myself kaptan ben bırakması yönünde engin ve derin tecrübelerinden dersler vericem ama sizleri konuya çağırdım ki sigara bırakma konusunda arkadaşınıza yardiımcı olalım :D

Myself ZiFiR hortlayın emi :D
Bende diyorum niye bu kadar seslenen var hayırlı bişeye seslenmezsiniz zaten :hih:
Ben aştım artık o konuyu kafanda bitirmeden bırakıcam demiceksin yoksa sonuç bırakmak istiyorum ama da kalıyor :dusun:

GüLSe şu bu hikaye önce gerçekten bırakmayı iste sonrası gelir zaten canım

Bir kerede bırakmaya çalışma. Azaltarak bırak .
Atıyorum haftada 2 paket içiyorsan bunu 1 pakete düşür. Bir süre böyle devam et daha sonra günde 1 taneye düşür derken zamanla bırakman daha kolaylaşacaktır.

öncelikle kişi sigarayı bıraktığını dört bir yana haber salmalı,"ben iradeliyim bırakırım olm" gibi iddialı söylemler kullanmalı ki ileride olur ki sigaraya tekrar başlamayı düşündüğü an "ulan millete de o kadar konuştum,tekrar başlarsam rezil olurum" gibi bi düşünceyle kendini gazlayabilsin.zaten deneğimiz öğrenci bir bünyeyse ilk ay sigarayı bırakmış olmanın vermiş olduğu maddi rahatlık sonucu tekrar sigaraya başlamayı düşünmeyecektir bile.fakat bu maddi rahatlığın gelişi bira, çikolata,günlük litrelerce kola, şekerleme, çerez gibi yiyecek ve içeceklerle kutlanmaya kalkınılırsa kilo vermek için sigaraya tekrar başlanması muhtemeldir.

8 senedir içiyorum son zamanlarda midem kaldırmamaya başlamıştı yaşım 21. Açıkcası bırakmakta istemiyordum hal böyle olunca bırakamayacağımı biliyordum. Bu yüzden gittim elektronik sigara aldım bi kaç haftadır normal sigarayı ağzıma sürmedim. Boğazlarım açıldı, nefes almak daha bi zevkli hale geldi. Şimdi de bu alete bağımlı oldum :D En iyisi bırakma güzelim, içelim ölelim.

Siğara ne oluyor? Oradaki yumuşak g nedir?

Myself ZiFiR hortlayın emi :D
Bende diyorum niye bu kadar seslenen var hayırlı bişeye seslenmezsiniz zaten :hih:
Ben aştım artık o konuyu kafanda bitirmeden bırakıcam demiceksin yoksa sonuç bırakmak istiyorum ama da kalıyor :dusun:

GüLSe şu bu hikaye önce gerçekten bırakmayı iste sonrası gelir zaten canım

ZiFiR üstadım hayırsız da olduk :D ağır ithamlar söz konusu seyir halindeyiz pek nette giremiyorum sen çözünürlük getirirsin :)

Hortlasak bile heLen sana olan sevgimiz ve sayımız hiç eksik olmaz.. yak bi sigara :)

'O'na karşı içtiğim sigarayı unutturan kişi çıkarsa bırakırım:).

Simdiye kadar sigarayi birakabilen babayigit e rastlamadim ben hic :p Birakirsan lunaparka goturcez bak seni desek, ise yarar mi acep :p

Geri