Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
yanarım yanarımda max 6 tllik parliament sigarasına 20 tl verdigim günlere yanarım vergi seferiz <3 15 tl vergi .p

Bir kere birakmistim iki yil icmedim ise baslayinca butun is arkadaslarim kullaniyordu onlara uydum yeniden basladim. Bu arada birakmak isteyenler sigara icme istegi geldiginde havuc salatalik gibi seyler yiyin istegi azaltiyor kahve ve cay da icme istegini artiriyor bilin istedim

Öncelikle tütünün diyarı adıyamandan tüm tiryakilere selamlar..
sigarayı bırakmak için kalkıştığın bu eylemi hiç taktir etmedim.. cünkü niye edeyim. fukaranın bir cigarası var..
bizi asıl zehirleyen ve sigaradan daha zararlı şeyler var ARKADAŞLAR...
bizleri boğazlayan kinimizdir asıl zehir.... bakınız burası cok önemli... bana kulak veriniz....
herkese yüksek perdeden baktıran kibrimizdir.. şişerek büyüyen öfkemizdir... peki, kimseyi kırmamak için içinize attıklarınızın zararlarını hesap edebilir misiniz..
fazla ince düşünceli olmak bile incitilmene engel değil... üzüntü tüm hastalığa davetiye gönderir.. böyle yoğrulmuş bir benlik, hangi vücuda hangi benliğe zarar vermez...
Yani sigara bunların yanında kundaktaki bebek... ANLATABİLDİM Mi.... yanlış mıyım @climax hocam sen söyle...
Siz hepiniz sigarayı bırakırsanız ben ne yaparım ya tek başıma...
Yak bir sigara.. tüttürek...

IMG_20211210_101840.jpg

Başlamak en güzeli marka bakıyorum hangisini içsem diye. Bafra vardı eskiden ucuzdu olsada içsek

@Anna Karenina bi adam vardı sigarayı bırakmış panik atak nöbetleri geciriyo tansiyon nabız fırlamış. Kafası dönüyor başı ağrıtıyor falan. Çekirdeğe vermiş kendini heryerini sivilce basmış.

"Bu kadar eziyet olacaksa sen iç sigara daha iyi" dedim. Sarıldı. Ağladı.

@Anna Karenina bi adam vardı sigarayı bırakmış panik atak nöbetleri geciriyo tansiyon nabız fırlamış. Kafası dönüyor başı ağrıtıyor falan. Çekirdeğe vermiş kendini heryerini sivilce basmış.

"Bu kadar eziyet olacaksa sen iç sigara daha iyi" dedim. Sarıldı. Ağladı.
Benim de bir tanıdığım sigarayı bıraktıktan sonra gülmeyi unuttu..

Bir de avatarınız sigaradan daha zehirli hocam.

Hayatımda hiç sigara ağzıma almadım. Bu yaz nargile çektim. Ruhumu orda bırakıyordum sanırım

Hic icmedim ama soyle diyim Annemde yillarca icti ve bir gece uykusunda nefes darligi yasadi baya bi korktu onun ustune 10 sene olacak birakti... umarim sende birakirsin.

• Beğen
Tepkiler: ne
@Psinoza yorumlardan gördüğüm kadarı ile hep beraber sigarayı bırakalım derken, içmeyeni de başlatacaksınız.:)

29 yaşında başladım, bırakmayı düşünmüyorum.
Adıyaman sarma tütün içerim, katkısız. Marka ya da gösteriş takıntısından ziyade hafif olması tercihim.
Artık hazır sigaralar daha ağır geliyor.

29 yaşında başladım, bırakmayı düşünmüyorum.
Adıyaman sarma tütün içerim. Marka ya da gösteriş takıntısından ziyade hafif olması tercihim. Artık hazır sigaralar daha ağır geliyor.

çok geç başlamışsınız yalnız. ben misal 16 yaşında başladım, benim akranların arasinda ise 10 yaşından itibaren içenler var.

Geri