Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
yasak var aga bu vakitte bırakılmaz hemen gittim 10 paket kent switch aldım kendime oh huzurluyum şuanda .s

Sigara içmiyorum, 58 yıldır içen babamın birkaç denemesi başarırız oldu ama bu son demede baya iyi sonuç aldı. Tamamen bırakmamış olsa da günde 3 paket sigara içen birisi için birkaç dal sigaraya düşürmesi çok iyi.
Sağlıkla ilgili zararı nedir bilmiyorum, herkeste farklı etkiler bırakıyor olabilir, hani babama zamanında verem teşhisi konulduğu halde arttırarak içti ve hâlâ gayet sağlıklı denilebilir.
Bütçeyi ve sağlığı düşünüyoruz, sigarayı bırakıyoruz.

Ulan ben daha sigarayı bırakacağım deyip sigarayı bırakan, foruma gelmiyorum deyip gelmeyen görmedim ahaha.

Biraz önce sigara aldım 18 lira olmuş la dün daha 16 liraydı yok yok azıttılar iyice 50 yapın awkkkkk

Bırakmak için doktora gittim yıllar önce ,
Kaç yıldır içiyosun dedi 4 dedimm
şaşırdı bu kadar erken bırakmama xd
Neyse ekstazi gibiii 1 aylık hap verdi 1 hafta içtim kafa yaptı rüyalar kabuslarrrr :D banane ya bırakmicam bok içelimmmm zamda yapınnnn...ay sinirlendim yineer.
BOK

mağara kokusu güzel yalnız. nesi iyi be sallama
Bos ver simdi magarayi felan.
Insanin aklina baska seyler geliyo.
Senin bir enterhasan cümleni gözlüyorum konumda irdelemek icin.
Nasip.

Bunu da buraya birakiyorum.dd
Contekstsiz

Of yaktim bidene.

ben yine başladım, görev iptal...
Ne oldu da vazgeçtin hemen?
Bağımlılıkları bırakmak zor elbette fakat başarabilen de çok kişi var.
Sigara bağımlılığına yatkınlığı arttıran mutasyona uğramış bir gen var ve iradeyi saf dışı bırakabiliyor. Deneme sonuç vermezse daha profesyonel bir destek gerekebilir ki bence de bir şekilde bırakmanın yolunu bulmalısın.

Ne oldu da vazgeçtin hemen?
Bağımlılıkları bırakmak zor elbette fakat başarabilen de çok kişi var.
Sigara bağımlılığına yatkınlığı arttıran mutasyona uğramış bir gen var ve iradeyi saf dışı bırakabiliyor. Deneme sonuç vermezse daha profesyonel bir destek gerekebilir ki bence de bir şekilde bırakmanın yolunu bulmalısın.

kim verecek o desteği lefty, bi doktorumuz var adam tiryaki çıktı.

kim verecek o desteği lefty, bi doktorumuz var adam tiryaki çıktı.
Sigara bırakma desteği konusunda pek bilgim yok işin açıkçası ancak önce kendin denemelisin ve olmuyorsa sigara bırakma hattı ya da elektronik sigara ile bırakılıyormuş galiba.

Geri