Sigarayı Bırakmak İçin Ne Yapabilirim

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
sigara bırakmak - sigara nasıl bırakılır - sigarayı nasıl bırakabilirim - sigarayı bırakmak için ne yapabilirim - sigarayı bırakma yolları - sigarayı bırakma önerileri - sigarayı bırakma metodları

Dumansız hava sahasına rağmen hala binlerce kişi sigara içmekte ve her sene binlerce insan hayatını kaybetmekte. Peki sigarayı bırakmak çok mu zor ?

Sigarayı bırakmak için neler yapılabilir , önerisi olan bilgilendirirse bir yol izlenir. Bir yerden başlamak lazım :)

Ya ben bir ara sigara yerine sürekli sakız çiğneyin diye duydum ama ne kadar işe yarar bilmiyorum hiç denemedim :D ha bu arada şu elektronik sigaralarda işe yaramıyor söyleyeyim :D

Öncelikle sigara satın almayı bırakmam lazım sonra otlakçılığa başlayacaksın bana kalırsa asıl ve en önemli %100 sigara bırakmak istediğini karar verir kafana sokacaksın bu kararı :)

İrade öncelikle. bi kaç kez bırakmayı denemiştim gerçi gerçkten bırakmayaı isteyerek değildi o sırada baktığım önerilerde karabaş otunu sık sık duydum arastırdıgımdada gerçekten işe yaradığını anladım aama denemedim açıkcası.

Elektronik sigara almayında :D:D naparsanız yapın :D

bırakan kendi iradesiyle bıraka biliyor... ben çok gördüm kendi iradesiyle sigarayı bırakanı... başka hiç bir şey yardımcı olmaz zaten...

Geri