sigarayı bırakanların yorumları

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
yasin b.
24, makine, İzmir, izmir, 17.12.2011
sigarayı bırakan arkadaşlar ne nıkotin bantları ne ilaçları nede psikolojik desteklere ihtiyacınız yok. kilonuz obez sevıyesınde değilse sıgarayı bıraktığınız saatten 8 saat sonra başlama koşuluyla her gün ilk 1 km daha sonra her gun + 250 m olarak koşu yapmanızı tavsıye edıyorum. ilk koşuda bile akciğerinizdeki tabakanın parçalandıgını hıssedecek ve 3. günü atlattıgınızda sıgara dumanından nefret ettiğinizi göreceksiniz.

Z3yn3P cim Seninde yorumlarını Burada Görmek isteriz :cici:

Hemen canım tabi ki :)

Öncelikle benim için en güzeli deliksiz uykuya kavuşmuş olmam oldu.Ayrıca yediğim şeylerden tat almaya başladım.İçerken farkedilmiyor ama kokusu gerçekten kötüymüş :p

Darısı bırakmak isteyenlere :)

Her sabah 6 kilometre koşuyorum... Üstüne spor salonunda haftanın 4 günü 5 saat spor yapıyorum (Karma Dövüş Sanatları ) birde üstüne Eşek kadar kardiyo ve ağırlık giriyorum. Banamısın demiyor :) spordan çıktıktan 3 saat götürüyor, 4. saat bir şeye sinirlenip bir sigara yakıyorum... Bence sorun piskolojik gibi görünüyor, bırakan arkadaşlara helal olsun

2 sene önce 6 ay içmiştim Spora başlayınca otomatikman bırakmak zorunda kaldım. Huzurluyum Sağlıklıyım Mutluyum varmı ötesi

Yararları ; Öksürük , kondisyon (çok etkiliyor) , tad alma vs vs. :)

İştah arttığı için kilo alındığından şikayet ederler.

Onu Cok özLedim 17dkdır ıcmıyorum :/

Terketmeyi çok düşündüm ve çalıştım ama kaderimizde ayrılmak yokmuş demekki ayrılamıyoruz bir türlü.

6 ay kadar hiç içmedim. Tat ve koku alma düzeliyor önce. Ama ilk günlerde nefes darlığı yapıyor. İştah artıyor. Tam 13 kilo almıştım. Ve sigara kokusu gerçekten çok iğrençmiş onu farkettim. Tenimin rengi açıldı yanaklarım pembeleşti. 6 ay sonra iç bi tane iç bitane diye diye yeniden başlattılar beni :(

sigara-b%C4%B1rak%C4%B1lan-ilk-24-saat_433564.jpg

sigarayı sadece bir şekilde bırakırım, iş o raddeye gelmedi henüz şükür

En az 10 kez bıraktım gerekirse bir daha bırakırım, nasıl olsa o beni bırakmıyor :D

Kanserden envai çeşit hastalığa kadar pek çok şeyi körüklüyor.
Allah herkese bırakmayı nasip etsin.

(Genel yorum.Sigara tüketmiyorum ya da tüketiyorken bırakmadım)

Allah herkese birakmayi.nasip etsin cok.kisiye biraktirdim

Dislerimi fircaladim sabaha kadar icmem.

Geri